Goede service, adequaat met klein foutje van onze kant in de gaten hebben en oplossen. Levering op tijd, volgens afspraa en super correct.
Veja o que dizem as avaliações
Vanaf het moment dat we de winkel inliepen tot de levering van het bed gisteren liep alles perfect. Fijne mensen, goede communicatie en een prachtig bed! Dankjewel!
Bij TotaalBed in Breda een bed gekocht en ontzettend tevreden met de hele ervaring. Anne en Marloes hebben mij super goed geholpen: ontspannen, deskundig en zonder opdringerige verkooppraat. Ze namen... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Camas
- Loja de Roupas de Cama
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de artigos para cama, mesa e banho
- Loja de colchões
Sobre totaalBED - Breda
Moderne collectie
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Bekijk onze winkels
Betaalbare kwaliteit
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Familiebedrijf
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
De zekerheden van totaalBED
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
- Gratis bezorging en montage
- 90 nachten proefslapen
- Europese productie
- Snel in huis
- Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen
Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires
90 nachten proefslapen
Omruilgarantie
Informações de contato
Kruisvoort 86, 4814 RZ, Breda, Noord-Brabant, Holanda
- 076 303 00 16
Pede aos clientes que avaliem
Levering op tijd, volgens afspraa en super correct.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Vanaf het moment dat we de winkel…

Personeel en aflevering
Advies in winkel, meerdere matrassen uitgeprobeerd. Leuke korting.
Netjes afgeleverd en in elkaar gezet.

Resposta da totaalBED - Breda
Nachtkastjes al vroeg geleverd…
Nachtkastjes al vroeg geleverd s,morgens en netjes de pootjes eronder gezet. Prima service.

Keurig geholpen en geleverd
Keurig geholpen in Breda niet opdringerig en we hebben nog wat extra gekregen.
De bezorging is keurig gegaan nette vriendelijke personen die het bed hebben gemonteerd.
Voor ons een aanbeveling 👏👏👏👏👏

De service super
De service , de levering op korte termijn , en gratis monteren van het bed.
Super tevrede met jullie.

Resposta da totaalBED - Breda
In de winkel erg fijn geholpen en…
In de winkel erg fijn geholpen en geadviseerd. Levering duurde wel iets langer dan gepland stond. Netjes geleverd en in elkaar gezet.

Ze geven goed uitleg
Ze geven goed uitleg en nemen de tijd.
En je kan ook makkelijk aanbetalen

Resposta da totaalBED - Breda
Goede uitleg bij het uitzoeken van het…
Goede uitleg bij het uitzoeken van het bed ze nemen er de tijd voor 11 mei 2026 word ons bed gebracht

Resposta da totaalBED - Breda
Eigenlijk alles,bij de aankoop goed…
Eigenlijk alles,bij de aankoop goed gesprek en advies gehad,afspraak levering goed,monteurs hebben snel,goed en netjes gewerkt en waren ook op tijd

Totaalbed prima
Alles is prima gegaan goede service vriendelijk personeel en top bezorgers alles netjes afgewerkt.

Verkoper van niks.
Enorm fijn bed, aftersales 10 punten. Na wat narigheid netjes opgelost door klantenservice

Goed
Goed geholpen in de winkel en ook goed geholpen door de klantenservice.
Bezorging netjes, hebben alle afval meegenomen en het bed keurig gemonteerd.

Totaalbed Breda (Marloes)
Wij zijn vandaag geholpen bij Totaalbed in Breda. We werden erg prettig geholpen door Marloes en zij nam alle tijd voor ons. We vonden de toelichting en uitleg erg duidelijk en professioneel. Bij Beter Bed werden we op "1000 punten gemeten" op een matras, dit heeft wat weg van een marketing tool, om het "wetenschappelijk" te maken. Maar bottom-line gaat het er om, lig je lekker...