Veja o que dizem as avaliações
Jes rykkede hurtigt ud for at besigtige skaden. Sanering af 13 kvm skimmelsvamp blev fjernet som lovet på to arbejdsdage og prisen holdt. Jes besvarer både sms og opkald uden for normal arbejdstid... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har læst anmeldelser på trustpilot. Men jeg må sige at jeg er over al andet skrevet VIRKELIG glad for den hurtige og professionelle tilgang Jes Dalgaard har haft til min situation. Jes tog tel... Ver mais
A empresa respondeu
Grundet tidspres havde vi brug hjælp til fugtmåling inden for et par dage.. Vi fik istandsat en aftale, hvor vi som kunde var i fokus, og herefter fik “skræddersyet” vores løsning til netop vore... Ver mais
A empresa respondeu
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super fin og stabil service og…
Super fin og stabil service og vejledning i fht fugtteknisk gennemgang og afsluttende skimmel sanering
Useriøst
Det kan selvfølgelig være svært at anmelde deres egentlige arbejde, for de dukkede aldrig op. Første gang blev det undskyldt med sygdom (som jeg kan se på andre anmeldelser er ret typisk), i dag blev han så bare væk. Jeg kan ikke længere få kontakt med ham, så jeg må antage at jeg nåede at spilde 2 formiddage på ham. Dybt useriøst og manglende respekt for andres tid. Ham kommer vi ikke til at ringe efter igen.
Yderst ringe kommunikation og holder ikke aftalerne
Yderst ringe kommunikation og holder ikke aftalerne...
Vi havde besøg af Jes medio februar 2025 til tjek af bolig og udarbejdelse af rapport for skimmel og fugt. Flink og tillidsvækkende mand ved førstehåndsindtrykket, hvorfor vi desværre gjorde os den fejl at betale på forhånd. Efter en uge havde vi fortsat ikke modtaget den aftalte rapport og vi forsøgte derfor at få fat i Totalskimmelrens pr. mail, telefonisk og på besked, men desværre uden held. Det lykkedes til sidst at komme i kontakt med dem, ved at ringe fra en 3. telefon med et nyt nummer, hvorefter Jes kommer med alverdens dårlige undskyldninger om helbred samt lover at vi har rapporten inden for 48 timer. Igen modtager vi desværre intet inden for den aftalte tid og forsøger at kontakte Jes igen. Igen er vi nødt til at benytte os a en ny telefon før de tager opkaldet. Her bliver vi igen mødt af samme besked samt at vi har den inden for 48 timer.
Vi skriver d. 13/6 og har efter gentagende forsøg på kontakt endnu ikke modtaget nogen rapport.
Kan helt klart IKKE anbefales.
Virkelig god oplevelse med Jes og Total…
Virkelig god oplevelse med Jes og Total skimmelrens hele vejen igennem. Jes var virkelig god til at rådgive både i skimmelsanering og yderligere optimeringer ift fugtproblematik i vores kælder. Aftaler blev overholdt og alt i alt en virkelig god oplevelse. Varm anbefaling herfra!

Resposta da Totalskimmelrens
Hurtig udrykning, flot resultat og fair pris…
Jes besvarer både sms og opkald uden for normal arbejdstid og ser situationen ud fra kundens perspektiv og ikke blot som en arbejdsopgave.
Fakturaen lod vente lidt på sig - lige ledes gjorde tests, men vi var alt i alt rigtig glade for arbejdet, og anbefalede skimmelrens.dk til overboen, der ligeledes var godt tilfreds med arbejdet.
Tak for et super fint resultat!

Grundig, fleksibel og professionel
Meget tilfreds med det arbejde han har udført hos mig, en grundig og dygtig mand.
Kan varmt anbefale Jes

Resposta da Totalskimmelrens
Tak for den gode service
Jeg vil godt anbefale Jes fra totalskimmelrens vi har købt et sommerhus hvor der var noget fugt/ skimmel i vores gæstehus, vi kontaktet totalskimmelrens og Jes kom forbi med meget kort varsel og lavet en fugtmåling og vejledende os hvad vi skulle gøre
Tak for en God service.

Personlig og samvittighedsfuld
God og omhyggelig information om hele arbejdsprocessen. Flexibilitet i forhold til opståede problemer. Detaljeret anbefaling af den nødvendige afrunding af arbejdet efter Totalskimmelrenses indsats.

Resposta da Totalskimmelrens
Jeg kan varmt anbefale Jes fra TT…
Jeg kan varmt anbefale Jes fra TT Skimmelrens. Han var først ude og lave en fugtteknisk gennemgang, og vi slog hurtigt til på hans anbefalinger, da det var vigtigt for os at komme skimmelsvampen til livs.
Det er 14 dage siden han var her sidste gang og vi er rigtig glade for hans professionelle tilgang og resultatet.

Super service.
Super service.
Vi skulle til og gøre vores stue istand og finder mug pletter bag en kommode og ringer til total skimmelens , og dagen efter kommer Jes ud og tager de forskellige prøver. Efter 14 dage kan vi gøre i stand, stor tak til Jes for en hurtig og super service.

HOLD JER LANGT VÆK!!!
HOLD JER LANGT VÆK!!!
Jes er dybt uprofessionel. Han virker meget imødekommende når man gennemgår selve opgaven sammen med ham, men han udskyder og udskyder rapporten, kommer med den ene undskyldning (typisk forskellige slags sygdomme eller andre fysiske gener) efter den anden hvorfor, den ikke er skrevet endnu og han ender med at ignorere at svare ! Dybt uprofessionel og giver sig selv et dårligt omdømme ! Denne rapport skulle udformes til et stort firma og han blev kontaktet flere gange på en utrolig høflig og tålmodig måde, men efter en måned, var rapporten stadig ikke modtaget. En fredag LOVEDE HAN at skrive rapporten, men da den igen ikke blev modtaget, lavede han en Houdini, tog ikke tlf og lagde på, hvis man kimede ham ned. Hvis du ser tidligere anmeldelser kan du også læse, han før har brugt det ene sygdomsforløb efter det andet, som årsag til rapporterne er forsinkede..
Find her et firma, med mere end én ansat !
Jeg har læst anmeldelser på trustpilot.
Jeg har læst anmeldelser på trustpilot.
Jes tog telefonen sent en fredag aften, var her mandag formiddag, og jeg havde rapporten onsdag aften.
Derudover er Jes gået over forventning da jeg efterfølgende havde et spørgsmål, og hertil skrev Jes yderligere information uden ekstra tillæg men bare fordi han havde lyst.
Jeg kan varmt anbefale Jes, totalskimmelrens.

Kan ikke anbefale Total skimmelrens
Jes reagerede hurtigt på vores henvendelse og kom nogle dage senere.
Jes er en behagelig mand, som kom med mange gode input. Vi betalte med det samme, da han virkede professionel og tilliden var skabt. Det var åbentbart naivt af os. Vi har ikke set de 2 rapporter som han lovede at sende samme aften. Både min kone og jeg har rykkede ham flere gange, enten svare han ikke eller også kommer der dårlige undskyldninger. Vi kan på ingen måde anbefale Jes og totalskimmelrens. Så snart han har fået betaling tager han ikke sine kunder seriøst. Det er vores oplevelse.
Vi har her snart 14 dage efter hans besøg stadig ikke fået de rapporter vi har betalt for.
Nicolaj og Sarah
Hej igen Jes Dalgasrd
Hej igen Jes Dalgasrd
Det lyder slemt og beklageligt og
jeg vil da gerne sende dig de e-mails
Vil du så kompensere mig de 15000 Kr det kostede mig at ikke-at-få-fjernet skimmelsvampen men tværtimod kostede mig uger med rengøring og stres? Det vil jeg sætte pris på

Resposta da Totalskimmelrens
En rigtig god service yderst…
En rigtig god service yderst profesionelt
Fik afhjulpet mit køb af et ryger hus tobaksrøg og nikotin lugt er væk efter 2 behandlinger på 2 døgn uden brug af knofedt

Resposta da Totalskimmelrens
Lynhurtig kommunikation og handling.
Lynhurtig kommunikation og handling.
God vejledning

Resposta da Totalskimmelrens
Hold Jer langt væk fra dette firma!
Vi bestilte Jes fra Totalskimmelrens til at komme og udføre en fugtteknisk gennemgang med Mycometertest i vores nye lejlighed d. 10. april.
Under dette besøg, virkede Jes rigtig flink, og gav os mange gode råd med på vejen om, hvordan man skal have al på skrift af håndværkere, da man hurtigt kan blive snydt. Vi havde et rigtigt godt førstehåndsindtryk af manden, og han var hurtig til at rykke ud, selv på en lørdag, og lovede os, at vi ville få en udførlig rapport senest 3 dage efter hans besøg, hvis bare vi betalte med det samme. Naive som vi var, overførte vi pengene på forhånd, da vi stolede på manden. Da vi intet havde hørt fra ham om onsdagen, 4 dage efter hans besøg, tog vi kontakt til ham, hvor han sagde rapporten ville komme om aftenen, og han kunne se, at der intet var fundet i prøverne. Herefter har vi ringet til ham flere gange, hvor han siger, at han har sendt rapporten, men hverken min kæreste eller jeg har modtaget noget - heller ikke i uønsket mails.
RETTELSE: Totalskimmelrens har nu (!!! efter at vi har skrevet denne bedømmelse) endelig valgt at sende vores rapport.

Resposta da Totalskimmelrens
Til skræk og advarsel for alle
Jeg bestilte den 2. februar en fugtteknisk gennemgang med Mycometertest og billeder. Jes kom den 5. februar, og jeg ville modtage rapport m.m. om mandagen 8, februar, når han havde modtaget pengene kr. 4.000,00. Dvs. jeg har betalt pengene forud for modtagelsen af testen m.m.
I dag den 17. marts har jeg stadig ikke modtaget noget som helst materiale på trods af, at jeg har skrevet og ringet og hver gang blevet lovet, at nu ville den blive sendt.
Han har fået sidste frist i dag om, at såfremt jeg ikke har rapporten inden mandag morgen, så ryger den til advokat. Jeg vil ganske enkelt ikke finde mig i den sjofle behandling.
SÅ TIL ALLE - BETALT IKKE FORUD HOS HAM - I SER ALDRIG DET I HAR BETALT FOR.
Helt til grin - jeg har ALDRIG, som i ALDRIG været udsat for så sjofel en behandling.

Resposta da Totalskimmelrens
Fantastisk resultat af vores…
Fantastisk resultat af vores badeværelse, vi kan klart anbefale total skimmelens!
Hilsen pernille

Highly recommended!
I discovered some kind of nasty fungus in my apartment and decided, after a little research on the internet, to contact Totalskimmelrens.
The experience was excellent from beginning to end. They were quick to come by and take a look at my apartment (free of charge!), flexible in booking a time for getting the real work done, and thoroughly professional in the execution of that work.
Highly recommended!

Resposta da Totalskimmelrens
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.