Träbyggarna i Kalix Avaliações 21

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det absolut bästa… Professionellt bemötande, hög servicenivå och kvalitet, snabba återkopplingar när man har frågor. Vill ge de allra bästa rekommendationer - allt fungerade klockrent! / Boss... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verkar som att det är ett bra val. Bra isolering, vackert träslag. Hoppas jag är nöjd när bastrummet är uppbyggt hos mig. Väldigt många mail oss emellan har det varit, med frågor åtminstone från min... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Samtalen med företaget var bra och nyttigt! Bilderna på instruktionerna kan dock förbättras, en del var nästan svarta och svårt att se.

Detalhes da empresa

1. Sauna
  2. Fornecedor de Agregados
  3. Construtora de Casas Personalizadas
  4. Loja especializada em saunas

Träbyggarna tillverkar bastustugor och inomhusbasturum och startades 2001 i mindre skala och har genom åren vuxit sig större. Vår tillverkning sker idag i Töre i Norrbotten så ni kan vara säkra på att kvalitén håller högsta klass. Vi levererar idag våra produkter över hela Sverige samt även till övriga Norden och även på export. Vi jobbar huvudsakligen med vedaggregat för att få den bästa värmen men har även elaggregat om ni vill ha en snabbare uppvärmning. Vattentank till aggregaten är självklart någonting vi erbjuder om ni vill kunna tvätta av er efter bastun med varmt vatten. Har ni redan en bastu som börjar bli till åren? Beställ era nya bastulavar av oss så blir bastun som ny igen. Vi har olika val av vilken lav ni kan beställa - ring oss för att veta mer! Ta en närmare titt på våra bastustugor på https://trabyggarna.se/produkt-kategori/stugor/bastustugor/ . De kan med lätthet bli specialdesignade efter era önskemål så ni får exakt den stuga som ni har drömt om att ha på gården. Vill ni ha en inomhusbastu eller bastustuga senare i år? Inga problem - lägg beställningen idag så tajmar vi in leveransen efter era önskemål så det blir så smidigt som möjligt. Självklart erbjuder vi delbetalning så att ni kan betala i den takt som ni önskar.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

21 avaliações

Det absolut bästa…

Det absolut bästa…

Vill ge de allra bästa rekommendationer - allt fungerade klockrent!

/ Bosse

27 de janeiro de 2026

Bra kvalitet rakt igenom

Bra kvalitet rakt igenom, bra monteringsanvisning och bra telefonsupport om man undrar något. Trevlig och bra personal att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Träbyggarna!!

25 de julho de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är bra kvalitet på bastun

Det är bra kvalitet på bastun och ger ett gediget intryck. Instruktionen var lätt att följa steg för steg. Vi hade några frågetecken och vi fick lätt kontakt med Träbyggarna och råd om hur det skulle lösas av trevlig personal.
Mycket nöjda!

24 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.