Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en Polo GT hos ham i 2-Dørs til min bror, og det gik rigtig fint og alt gik som det skulle. Så alt i alt 5-Stjerner herfra både i forhold til service og bilen. :) Jeg kan sagtens anbe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste oplevelse man kunne tænke sig når det kommer til service og alt det indebære. Vi skulle ha set på vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Tradebase har biler til et hvert behov Brugte biler behøver ikke være mindre eksklusive end nye. Tradebase er bilforhandle der tilbyder brugte biler i særklasse. Hos Tradebase aps finder du et stort udvalg af personbiler i alle mærker og prisklasser – fra kr. 15.000 til kr. 600000 kr.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Køb af Polo

Så alt i alt 5-Stjerner herfra både i forhold til service og bilen. :)

Jeg kan sagtens anbefale ham til andre.

1 de abril de 2025

Jeg vil varmt anbefale Tradebase

Jeg vil varmt anbefale Tradebase, som har udvist en imponerende arbejdsindsats og dedikation. Deres evne til at løse udfordringer med både kreativitet og professionalisme er virkelig bemærkelsesværdig. Jeg har fuld tillid til, at de vil fortsætte med at levere fremragende resultater i fremtiden!

6 de abril de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service, fleksibel med leverings dato, gode priser på ekstra dele og reparationer, fair pris for bilen.

19 de julho de 2024

Kanon service

Jeg har flere gange fået lavet bil, hos Tradebase.
Super kompetent, rigtig god service.
Kvalitets reservedele, og fair priser.

22 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Martin er yderst kompetent og dygtig

Martin er yderst kompetent og dygtig, han er meget ærlig, imødekommende og hjælpsom, service er bare i top 👍🏼 Man får bedste rådgivning og bil der matcher ens behov og budget. Kan varmt anbefales! 👍🏼

14 de novembro de 2023

Fed oplevelse

Får en fed bil til fornuftige penge. Får en fed service. Får et fedt humør. Det kunne ikke være meget federe🙌🏼

12 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste oplevelse man kunne tænke…

Vi skulle ha set på vores bremser samt lavet service. Alt dette bliver gjort til fuld tilfredshed og en rigtig flot pris, ikke nok med det fik vi skulle også fjernet nogle ridser og lavet aircondition.. bedre service finder man sku ikke

19 de fevereiro de 2024

Ærlig og professionel behandling

Vi fik Martin til at købe en ældre Audi A4 til os. Hurtigt og effektivt blev der handlet en bil som overholdte budgettet.
God service hvis der skulle komme nogle små ting i starten og altid til at få fat i.
Ville helt klart få Martin til at handle en brugt bil for os igen

1 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great car at a great price

I will recommend Martin and Tradebase to all my friends here in Aarhus - he is very competent and very reliable. We bought a great car at a great price from him, and he helped us with the registration and insurance as we had just moved here from the United States.

27 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her føler man sig tryg og i gode hænder.

Jeg købte en brugt Polo for 6 - 7 mdr siden hvor batteriet døde i denne uge. Et opkald til Martin og batteriet blev skiftet til et nyt, omgående og uden vrøvl.
Martin er uhyre kompetent oget behageligt menneske at kommunikere med.
Kan kun varmt anbefale Martin og Tradebase.

2 de novembro de 2023

Ærlig og tryg oplevelse

Vi købte en brugt polo.
Der var ærlighed fra start til slut omkring evt. fejl og mangler.
Efter en måned kunne vi konstatere at et af el vinduerne på badsædet fejlede en gang i mellem.
Ligeledes havde vi en sædevarme som ikke virkede.

Begge ting blev skiftet uden beregning og ikke mindst uden diskussion. Så alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse. Vi kan kun anbefale.

4 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi hos Minidesign.dk har fundet vores faste bil indkøber!

Vi har nu købt 4 biler hos Tradebase (Martin) over en periode. Og må erkende at her er der bare styr på tingene! Ingen mangler! Service helt iOrden! Lækre rene biler.! Også er det bare rart endelig at finde en ærlig og menneskelig bilsælger! Det er langt fra sidste gang vi handler hos Tradebase (Martin og Co ) Kan varmt anbefales 💙🇩🇰

14 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais