Ik kan Tradein of Fixje.nl van harte aanbevelen voor verkoop gebruikte telefoon of tablet. Tablet opgestuurd en binnen 2 dagen het geld op mijn rekening. Prijs exact zoals van tevoren aangegeven. He... Ver mais
Goede deal ontvangen en het geld stond razendsnel op de rekening. Alleen in de communicatie ging het niet helemaal soepel en traag. Jammer dat men in haar reactie vergeet dat mijn device weken op 'nie... Ver mais
Een perfecte gsm opgestuurd en toch de beoordeling gekregen van zwaar gebruikt scherm zodat er 100 euro minder geboden wordt. Na dit aan te kaarten hebben ze onmiddellijk een herevaluatie gedaan waa... Ver mais
Er wordt in 1e instantie meer geboden, dan komt er OPEENS schade tevoorschijn: ZWAAR beschadigd scherm, ZWAAR beschadigde behuizing..... In beide gevallen pure onzin! M.a.w. dit moet niemand meer do... Ver mais
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Holanda
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Op de website stond dat ik mijn iphone 11 voor €44 kon verkopen. Paar dagen later kreeg ik eerst een mail dat ze €10 terugboden omdat er dikke krassen in zouden zitten. Wat er niet in zat. Een halfuur later werd dit automatisch geaccepteerd, terwijl ik nergens op geklikt had.
Oftewel, oplichters! Stuur je telefoon niet op - ze reageren daarna niet meer op je.

Resposta da Trade in
Beloofde bedrag ontvangen en heel vlot afgehandeld.
Mijn ervaring met Trade In is top.
Device opgestuurd, bericht ontvangen, door Trade In.
Na inspectie nieuw aanbod gekregen en was voor mij zeer acceptabel. Daarna keurig financieel afgehandeld. Petje af
Transparant, betrouwbaar, snelle afhandeling cf afspraak.
Altijd spannend om je device uit handen te geven en maar te zien wat voor bod je ervoor krijgt, maar het is een ontzettend goede ervaring geworden. Eerlijk bod en snel betaald, zou het iedereen aanraden.
In mijn situatie ging het, helemaal buiten de schuld om van Trade in, mis met het inleveren van mijn oude iPhone!
Nadat ik via de chat (heerlijk direct met een echt invoelend en kordaat mens ipv zo’n suffe chatbot) mijn situatie voorlegde aan Trade in hebben zij al mijn zorgen uit handen genomen en hoefde ik niets te doen…
Alleen een paar weken geduld opbrengen maar uiteindelijk is het geweldig afgehandeld. Hartelijk dank!!!
Ik weet wel dat voor de toekomst al mijn oude toestellen altijd die kant op zullen gaan! Ze bieden los van deze ervaring ook gewoon een prima inruilprijs.
In één woord, GEWELDIG. Zelden een bedrijf meegemaakt die zo uitmuntend is. Service, op de hoogte houden van het proces, de snelheid van afhandeling enz...
Voor mijn Samsung Galaxy S20 die er zo goed als nieuw uitzag, bood de website €65,-. Maar toen ik hem had opgestuurd (inclusief Spigen Liquid Air Backcover) was er zogenaamd vanalles mis mee: krassen op de voorkant en achterkant en de achterkant zat los. Ze boden €19,-. Zeker weten dat dit niet klopte dus bod onmiddellijk afgewezen. Wie schetst mijn verbazing toen ik een paar dagen later een nieuw bod kreeg van €55,-. Ik heb het maar geaccepteerd want geen zin om voor een paar euro veel tijd te investeren. Maar van 65 naar 19 en dan weer naar 55 euro, dat klopt natuurlijk van geen kant.

Resposta da Trade in
Goede communicatie en snelle afhandeling voor de voorgestelde prijs !
Aanrader !
De verkoop van de gsm was top
Ik had nog een watch meegestuurd in de zelfde doos helaas vinden ze deze niet terug

Resposta da Trade in
Ik kreeg een bod van 0 euro voor een prima werkende telefoon met wat gebruiksporen. Toen de telefoon retour werd gestuurd werd de originele doos die ik had meegestuurd niet meegestuurd. Erg teleurstellend

Resposta da Trade in
Ik ben altijd wat huiverig voor zomaar iets duurs opsturen alleen nu ging allemaal geweldig, bod was mooi en wat ik uiteindelijk kreeg was ook goed! Snel efficiënt en communicatie ook goed! Zou zeker weer doen!
Telefoon voor een goede prijs verkocht. Duidelijke prijsafspraak. Spelregels zijn helder. Geld stond dezelfde dag al op de rekening. Veel beter als Swappie.
Doen wat ze beloven en dat is fijn. En zitten na een vergelijk aan de bovenkant qua inleverprijs, goede communicatie gedurende het inleverproces en makkelijk verzenden
Top service, snel geregeld na het opsturen van mijn toestel moest ik 2 dagen wachten tot dat het naar hun depot kwam. Dit is begrijpelijk omdat ik het toestel van België heb verstuurd. Na dat het toestel was gearriveerd, moest ik 2 werkdagen wachten en had ik het geld al gelijk op mijn rekening. Ik heb het afgesproken bedrag gekregen.
Snelle en goede service en betaling. Zeker een aanrader.
Ik kreeg voor mijn oude Iphone 15 een goede makt conforme prijs terug.
Het gratis opsturen ging via een retour barcode en ik werd op de hoogte gehouden betreffende ontvangst en verdere gang van zaken.
Binnen enkele dagen stond geld op mijn rekening.
Een goede ervaring dus!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.