I fredags fik jeg permanent og rullet mit hår op som jeg plejer, men denne gang kom der ingen krøller. Jeg sagde til jer at jeg synes ikke at det så særligt krøllet ud. I sagde at I havde f... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nu har jeg brugt frisør Træholt siden de åbnede i Storcenter Nord.Og jeg må sige at jeg har været ovenud tilfreds.De kan virkelig noget med kundepleje, hold da op hvor nogle dedikerede medarbejdere,de... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service. Bestilte nogle lækre Murad produkter på deres fine webshop, og de blev afsendt allerede samme dag. Desværre var en af flaskerne gået i stykker, selv om varerne var pakket godt ind... Ver mais
02-11-2021 Jeg har været mange frisører rundt i Aarhus, for at finde MIN frisør, og den har jeg i dag fundet. For 195 kr modtog jeg den bedste service jeg nogensinde har fået ved en frisør, af... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Frisør Træholt er to professionelle skønhedssaloner beliggende i Århus og Viby. Vi tilbyder alt indenfor frisør- og kosmetologbehandlinger samt eyelash extensions. Vores dygtige personale er altid up to date med de seneste trends, stilarter og nye teknikker og står altid klar til at levere den bedste service. Vi går aldrig på kompromis med vores faglige kvalitet og arbejder derfor også udelukkende med markedets bedste produkter.
Informações de contato
Viby Ringvej 5, 8260, Viby J, Dinamarca
- info@traeholt.com
- traeholt.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste frisør i Aarhus
Jeg har været kunde gennem mange år i Viby afdelingen. Det har været og er super kompetente frisører der har taget sig af mig. Kan på det varmeste anbefale Hanne, der er min fortrukne nu på 4 år.
Det er en god oplevelse uanset om jeg kommer der til den store tur med farve og klip eller lige stikker hovedet ind og får lettet pandehåret.

Resposta da Frisør Træholt
Super sødt personale
Super sødt personale, som er virkelig dygtige! Jeg går altid derfra med de smukkeste vipper og føler mig forkælet ❤️
Det samme gælder de gange jeg har fået klippet hår!
Hold jer for alt i verden væk !!! Mit hår er total ødelagt og falder af - efter Andrea har været igang. !!!!! De løber forfra deres ansvar og ejeren er ikke engang frisør!!!!
For alt i verden, så hold jer væk fra denne frisør da de ødelægger ens hår !! De burde slet ikke være frisøre!!! Fra lagt tyk hår ned til over midten af ryggen har jeg nu kemisk klippet hår i totter .. på længde med pandehår hele vejen rundt - efter at Andrea ved frisør træholt har skulle lysne det!!! Ejeren aner ikke en skid og er slet ikke frisør - hvilket jeg fandt ud af efterfølgende !! For dit hårs skyld så hold jer væk herfra !!!! Del budskabet med alle i kender så ingen bliver udsat for det !!!
Meget tilfreds med webshoppen
Jeg er ikke frisørkunde hos Træholt, da jeg nu bor på øen. Men jeg er webshop kunde og har nu bestilt nogle gange, og det fungerer bare super. Har varen få dage efter bestilling og den er emballeret så fint så den kan klare turen med fragtmanden. Jeg er meget tilfreds og handler gerne der igen og igen.
Dårlig service og urimelige prisstigninger!
Fik i maj 2015 sat extensions i mit hår hos frisør træholt i storcenter nord. Betalte ca.5.500,- kr og gik hjem glad og fuld af forventninger til mit "nye" hår. Brugte de næste par dage meget frustreret på at få den ekstreme unaturlige glans ud af håret og efter gentagne telefonsamtaler frem og tilbage med træholt, som også sku ringe frem og tilbage med leverandøren af håret, lykkedes det endelig at få fat i diverse hårprodukter til at fjerne glansen med. Fik at vide at håret skulle tages af og syes på igen ca. Hver 4 til 5 måned og ville koste 1100 kr hver gang. Da jeg kom til træholt efter 4,5 måned fik jeg at vide at jeg ikke skulle ha gået mere end 2 måneder for nu var min hovedbund hel ødelagt og det var ret smertefuldt at få håret af)-: samtidig blev jeg nærmest kritiseret for ikke at ha behandlet og tørret håret korrekt så det altså var min egen skyld!!! Jeg bad frisøren om at lave en brochure til mig og fremtidige kunder omkring alt hvad man sku vide ang. Disse extensions så man gjorde det rigtigt. Desuden har ingen jo lyst til at betale så mange penge for så bare at gå hjem og ødelægge det! Dette fik jeg dog ikke. Min hovedbund og mit hår var så ødelagt at jeg holdt 3 mdr. Pause. Gik hjem med en rigtig træls oplevelse og var rigtig ked af det, for frisør træholt valgte så lige oveni den dårlige service at kræve 1100 kr bare for at tage håret af!! Kom igen i efteråret 2015 og fik sat det i. Her løsnede fletningernd sig 3 gange hvor jeg måtte tilbage til frisøren)-: kom igen i feb.2016 og betalte igen de 1100,-kr, kom igen i maj, blev nu kritiseret for at ha gået 9 uger med extensions da mit hår filtrede, men forklarede at jeg ikke havde kunne få en tid før da de ligesom kun har 1 frisør der laver extensions)-: igen var det min egen skyld, mente frisøren. Da jeg skulle betale var prisen lige steget til 1400,-, ingen varsel! Jeg er fuldstændig i chok, dårlig kundeservice, lærer ikke af deres egen fejl, dårlig information om deres produkter, prøver at give kunden skylden for deres dårlige vejledning og ikke mindst er jeg virkelig skuffet over at de lige vælger at tage 300 kr., mere for den samme ydelse uden at informere mig om dette da jeg spurgte til prisen ved køb af extensions. Har ikke lyst til st komme igen og kan ikke anbefale frisør træholt.
Kommer ikke igen
Jeg havde bestilt tid i Viby til reflekser i mit blonde hår, noget som jeg før har fået lavet et andet sted og været glad for dengang. Frisøren hos Træholt ville ikke lave reflekser på mig da hun mente det ikke var muligt at lave i blond hår. Da jeg spurgte hvad hun så ville gå med til, gav hun mig valget mellem at blive farvet mørkt i toppen og forblive blond i bunden eller at få håret helfarvet med en koldere blond - med hendes ord "En rigtig blond farve". Første idé brød jeg mig ikke om, så jeg valgte at få en kold blond, selvom det ikke varden ide jeg kom med.
Det jeg fik var mørkt hår i toppen og blond hår med et kraftigt grønt skær i bunden. Jeg pointerede med det samme til frisøren, at det var ujævnt, men hun mente, at det ville gå over efter det var blevet vasket et par gange. Det gjorde det ikke, så jeg ringede ind og sagde jeg ikke var tilfreds og fik en ny tid.
Da jeg kom igen blev jeg mødt af en meget forurettet frisør, som faktisk skød skylden på mig og fralagde sig alt ansvar. Jeg fik valget mellem at beholde håret som det var eller få fjernet farven. Da jeg ikke kan leve med grønt og ujævnt hår, måtte jeg jo få fjernet farven. Jeg kunne ikke få penge tilbage fordi jeg havde fået klippet spidser.
Så jeg kom ind med blond hår og endte i sidste ende ud med en lidt mere gylden blond end den, jeg kom med (på trods af at jeg blev lovet en kold blond). Mit hår er nu meget tørt og sejt pga det middel de bruger til at fjerne farve med. Mit hår og mit humør var altså bedre inden jeg tog afsted - for 1500 kr..
Elendig klipning og ufattelig ringe service
Min søn skulle have en jule-klipning af Simone og kom hjem fra 'klipningen' med kniv, selvom jeg havde sagt det skulle være med saks. Han får altid korte sider og baghår, mens toppen tyndes og klippes, så han kan rejse det med voks. Jeg kunne ikke se forskel, fra da han tog afsted - og han trængte i den grad til at blive klippet. Det hang ned over ørerne og var skævt og 'tottet'. Vi gik ned og klagede og fik modvilligt en ommer/ny tid, så han i det mindste kunne se pæn ud til nytåret, men med den fornærmede og modvillige attitude Simone behandlede reklamationen og om-klipningen på, bliver det desværre sidste gang vi sætter vores ben i salonen.
Jeg har nu lavet en anmeldelse på deres FB site og de er uforstående og skyder ansvaret bort og over på kunden, hvilket jo kun bekræfter mig i, aldrig at benytte denne salon og ikke anbefale dem til omkreds. Jeg ser desværre først nu, hvor mange dårlige anmeldelser de har fået, så denne kritik står ikke alene.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.