Nærum trafikskole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale køreskolen. Jeg tog kørekort med lynkursus og oplevede Sajad som en faglig dygtig og pædagogisk underviser til teori og praktiske lektioner. Der var plads til spørgsmål og alt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan klart anbefale denne køreskole! Jeg har været meget glad for hele forløbet fra start til slut. Undervisningen var professionel og lærerig, og gjorde mig klar til både teori og køreprøven.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra! Kan kun anbefale Nærum trafik skole hvis du skal tage kørekort. Mit forløb gik som smurt trods corona. Selvom der kommer små uforudsigelige bump på vejen, er der altid hjælp... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nærum Trafikskole er en utroligt god køreskole med nogle rare og engageret kørelærer. Jeg havde Sajad som kørelærer, som jeg var rigtig taknemlig for. Vi fik hurtigt et godt forhold til hinanden, vi... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Hos os får du den bedste service og undervisning. Vi er blandt de bedste til at sørge for du kommer igennem forløbet på en hyggelig, sjov og lærerig måde - på kortest mulig tid.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale køreskolen

Der var plads til spørgsmål og altid god stemning, så det var også en utrolig behagelig proces. Sajad var hurtig til at booke prøver til når jeg følte mig klar, og med hans kyndige hjælp bestod jeg begge prøver første gang og fik dermed kørekortet inden for 8 uger.

26 de agosto de 2026

Klar anbefaling

To gode kørelærere som sørgede for, at jeg bestod begge mine prøver, i første forsøg.
Jeg er meget tilfreds med skolen, og kan klart anbefale den!

8 de julho de 2026

Lærerigt og hyggeligt

Fuldt ud tilfreds med mit kørekortsforløb hos Nærum Trafikskole. Jeg havde Hassan til både teoritimerne og kørelektionerne, hvilket var en stor fornøjelse. Altid lærerigt, men også med plads til humor, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre:) Kan anbefales!

3 de junho de 2026

Kun gode oplevelser

De er super imødekommende og meget hjælpsomme. Jeg har kun godt at sige og kan varmt anbefale Nærum trafikskole. Jeg synes de er rigtig gode til at svarer hurtigt hvis man skriver og er i tvivl om noget, de er super gode til at komme med konstruktiv feedback efter en køretur, men også at sige hvad man gør godt.
Jeg har selv haft et forløb her fra januar til maj, som bare er gået mega godt, jeg bestod praktisk prøve i første forsøg og der er mega meget tak til køreskolen🫶🙏
Hilsen Ronja✨❤️

5 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er virkelig tilfreds med…

Jeg er virkelig tilfreds med køreskolen. Kørelærerne er venlige og altid klar til at hjælpe. Jeg havde Hassan og Sajad som kørelærer, og de var både imødekommende og dygtig til at undervise. Der var også plads til lidt humor undervejs, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og jeg kan helt klart anbefale Nærum Trafikskole.

21 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en rigtigt god oplevelse hos…

Det var en rigtigt god oplevelse hos Nærum trafikskole. De er rigtigt søde - jeg havde Sajad som lærer, og han var utrolig sød og hjælpsom. Jeg kan stærkt anbefale Nærum trafikskole til alle nye, som skal tage kørerkort.

23 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Anbefaling til Hassan!

Det var et fint nok teori forløb, men lidt svært at få kontakt med nogen kørelærer. Dog vil jeg 100% anbefale at køre med Hassan. Fed energi og god til at få planlagt tider!

14 de janeiro de 2026

Super køreskole :)

Her er fuldt ud tilfreds med køreskolen. Kørelærerne er søde og de er altid klar på at besvare selv de dummeste spørgsmål. Jeg havde Hassan og han var venlig og god til at undervise i både bilen og teoritimerne. Der er også plads til humor, hvilket gør det hele lidt sjovere. Jeg bestod begge prøver i første hug og vil 100% anbefale Nærum Trafikskole.

5 de março de 2026

Fantastisk køreskole!

Rigtig god køreskole med dygtig og tålmodig kørelærer. Undervisningen var nem at forstå, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Kan klart anbefales!

10 de fevereiro de 2026

En rigtig god køreskole

En rigtig god køreskole, som jeg klart kan anbefale. Gode kørelære, der er passioneret, og der går højt op i at det skal være en god oplevelse at tage sit kørekort.

30 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan klart anbefale Nærum…

Jeg kan klart anbefale Nærum Trafikskole. Super dygtige og professionelle kørelærere, god teoriundervisning og en tryg stemning hele vejen igennem. Man føler sig virkelig godt forberedt til både teori- og køreprøve. En professionel og behagelig oplevelse fra start til slut

13 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais