Jag klarade körkortet, vilken lycka! Jag har haft lyxen att köra med otroligt duktiga Agron. Med flera timmar bakom ratten har det varit av stor vikt att jag känt mig trygg, det är något som Agron... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Bra på vissa sätt, men rekommenderar ej
Jag gick en intensivkurs hos Trafiko, och om jag skulle göra om processen hade jag valt en annan trafikskola. Jag har även övningskört med andra trafikskolor och upplevde en tydlig skillnad i både upplägg och bemötande.
Trafiko syns mycket i sociala medier, vilket också var anledningen till att jag valde dem. Däremot levde inte den administrativa delen upp till mina förväntningar. Det var ofta svårt att komma i kontakt med kundservice. Vissa vardagar var telefonen helt stängd och man hänvisades till mejl, där svaren ibland kunde dröja flera dagar. Eftersom Trafiko är en stor trafikskola upplevde jag också att verksamheten blev opersonlig – man kände sig mer som en kund i mängden än som en elev som de vill hjälpa ta körkort.
Efter att jag bokat min intensivkurs blev jag kontaktad flera gånger för att schemat behövde göras om eftersom körlärare skulle sluta. Det skapade en del stress och gjorde planeringen rörig.
Under kursen körde jag med flera olika lärare. Kvaliteten varierade en hel del. Med vissa hade jag svårt att kommunicera, vilket till slut gjorde att jag bad om att få byta lärare. Jag upplevde också att lärarna hade olika fokus och ibland gick igenom samma moment, medan andra delar uteblev. Det gav intrycket att det saknades samordning mellan lärarna.
Trafiko bokade även min risktvåa på en anläggning långt bort från där jag bodde. Själva utbildningen var det inget fel på, men hade jag fått välja själv hade jag bokat en betydligt närmare anläggning.
Det finns samtidigt saker som Trafiko gör bra. Deras teorimaterial håller hög kvalitet. De har många pedagogiska och användbara videor på Youtube, som jag rekommenderar oavsett vilken trafikskola man väljer. Den digitala teoriboken är också bra och fullt tillräcklig för att klara teoriprovet, även om den inte går lika djupt som exempelvis appen "Ta Körkort".
Sammantaget tycker jag inte att intensivkursen gav tillräckligt bra valuta för pengarna. Kursen är relativt dyr och det gick exempelvis inte att välja bort teoridelen, trots att jag redan hade eget teorimaterial. För mig är den personliga kontakten med både trafikskolan och körläraren en viktig del av körkortsutbildningen, och den upplevde jag saknades hos Trafiko. Därför skulle jag rekommendera att i stället välja en mindre och mer personlig trafikskola.
TACK Agron, vi gjorde det!
Jag klarade körkortet, vilken lycka!
Jag har haft lyxen att köra med otroligt duktiga Agron. Med flera timmar bakom ratten har det varit av stor vikt att jag känt mig trygg, det är något som Agron verkligen lyckas med! Med tydlighet, support och humor, och en grym pedagogik har han varit minst lika engagerad i mitt körkort som jag.
Tusen tack till BÄSTA Agron för mitt körkort, vi gjorde det!!!🤩💜
Bra Trafiklärare
Bra Trafiklärare. Jag körde med Walid dagen innan min uppkörning och jag klarade de på första försöket. Jag kan stark rekommendera honom som en trafiklärare. Han är trevlig, tydlig och visar god förståelse för en.
Otroligt bra pedagogisk lärare som…
Otroligt bra pedagogisk lärare som fokuserar på elevens, utveckling kan starkt rekommendera, Walid om du vill ha en lärare som anpassar sig både efter din förmåga och fokuserar på dina behov.
Tack till bästa Said E som hjälpte mig…
Tack till bästa Said E som hjälpte mig ta mitt körkort. Väldigt lärorika och trevliga lektioner. Rekommenderar honom starkt!
Hanna S i Göteborg va en superbra…
Hanna S i Göteborg va en superbra trafiklärare. Hon fick när jag hade det tufft med körningen att tillslut ro körkortet i hamn. Kan varmt rekommendera henne!
Jag hade tre körlektioner med Hasib…
Jag hade tre körlektioner med Hasib utöver privat körning och det räckte för att ta körkortet på första försöket. Han är väldigt pedagogiskt och förklarar exakt vad som behöver förbättras. Han talar även om hur du ska förbättra dig själv och förklarar när du inte förstår.
Hasib är en mycket duktig trafiklärare
Hasib är en mycket duktig trafiklärare. Han är tydlig med vad man behöver förbättra och förklarar på ett lungt och pedagogiskt sätt hur man köra bättre. Jag kan varmt rekommendera honom
Jag har precis blivit godkänd för mitt…
Jag har precis blivit godkänd för mitt körkortsprov. Det var ingen lätt resa, men när jag hittade Trafiko klarade jag teoriprovet utan problem. Jag övade med Agron och han var bäst. Han hjälpte mig så mycket med självförtroende och bra tips. Han trodde på mig och hjälpte mig att inte ge upp. Jag är glad att jag valde Trafiko och Agron. Jag hade inte kunnat göra det utan honom. Bästa läraren någonsin.💃🌺
Trafiko i Varberg
Johannes på Trafiko i Varberg är en helt fantastisk lärare! Lugn, engagerad och tydlig.
Mycket tack vare honom fick vår son körkort!
Rekommenderas varmt!
Tyckte att det allmänt va en kul och…
Tyckte att det allmänt va en kul och bra upplevelse, teori delarna va lätta att förstå och kände att man fick bra med feedback av vad man skulle träna mer på inför proven. Min upplevelse med körlektionen va liknande, hade kul samtidigt som det va seriöst och lärorikt , kände mig bekväm med min lärare och att man kunde ställa frågor vid behov utan att känna sig "dum"
Jag tyckte att de va jättebra och…
Jag tyckte att de va jättebra och mycket intressant ja vet faktiskt inte vad som kunde varit bättre och de va viktig information och ja tycker att jag lärt mig en del av detta och ja kommer ta med mig detta!
Väldigt bra information där du kan…
Väldigt bra information där du kan ställa öppna frågor och dela med dig av egna erfaranheter. Tydliga med information och om något är otydligt så är det bara att fråga så får du det förklarat på ett bättre sätt.
I was really prepared for the test
I was really prepared for the test, the result was sucessfull!
Jag körde med Beto från trafikko ett…
Jag körde med Beto från trafikko ett par gånger och det blev jättebra! Han har mycket kunskap och är en en mycket pedagogiskt lärare!
Mycket bra och tydlig kurs
Mycket bra och tydlig kurs var lätt att förstå och föreläsaren var mycket trevlig. Dock kunde de vart bättre lokaler då det var mycket varmt och dåligt med luft.
Men annars super bra rekommenderas.
Fantastisk lärare
Fantastisk lärare, Bekväm och trevlig att köra med. Ger även utmärkta tips och råd!
Jag tycker att jag fick en väldigt bra…
Jag tycker att jag fick en väldigt bra lärare Said E då han va väldigt bra på att lära ut alla moment han beskrev alla moment bra och enkelt så man förstod precis vad man skulle göra och hur man skulle göra det.
Har testat tre trafikskolor i Karlstad
Har testat tre trafikskolor i Karlstad.
Fördelarna med trafiko i Karlstad jämfört med andra trafikskolor i Karlstad
Mer innehåll för pengarna. Körde landsväg med en annan trafikskola. Då blev det 10 minuter genomgång, 25 minuter transport till landsvägen och hann köra två påfarter och två avfarter innan vi åkte tillbaka till trafikskolan. Med längre lektioner så läggs det mer tid på det vi ska träna på än transport och genomgång.
Lägst kostnad per minut jämfört med de andra två trafikskolorna jag körde på.
Min lärare Susanne var duktig och mån om min utbildning och önskan att klara mitt körkort innan sommaren.
Samma lärare genom hela utbildningen jämfört med exempelvis City där jag hade tre trafiklärare vid tre olika tillfällen.
City hade två receptionister. Den äldre av dom var väldigt tillmötesgående medan den yngre tjejen var arrogant och ointresserad. Därav bytet till trafiko.
Nackdelar:
Inte erbjöds tider senare på dygnet eller helgen.
Allt lades upp genom appen istället för en reception. Kan upplevas opersonligt.
Bokade en körlektion med Said E när…
Bokade en körlektion med Said E när uppkörningen närmade sig för att få tips på vad jag behövde jobba på mest innan jag körde upp. Hade främst övningskört privat och Said gav mig många tips kring hur jag ska tänka under min körning på ett väldigt tydligt och effektivt sätt vilket gjorde den korta lektionen väldigt värdefull och lärorik. Said hjälpte inte bara mig att korrigera några sämre vanor men han gav mig även kunskap kring det teoretiska som jag inte tänkt på som privatist. Rekommenderar starkt att ta någon eller några körlektioner ifall man endast kört privat då det verkligen hjälper med att få den inblicken i sin körning som man annars inte hade fått.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.