God butik og service de ringede og sage at nogle ting var i rest ordre og om jeg vil vente eller de skulle sende det de har på lager så jeg ikke skulle vente det er God service
Veja o que dizem as avaliações
Det var ikke den løftepumpe der var illustreret på billedet jeg bestilte ud fra jeg betalte for og fik fremsendt. Da jeg kontaktede traktorbutikken, om problemet fik jeg at vide, at jeg bare skulle t... Ver mais
Vandpumpe-new-holland-combine til en Ford lehman 2722e bådmotor, efter lidt skriveri frem og tilbage for at være sikker på at det var den rigtige da de aldrig havde solgt en før. Tirsdag kl. 10 blev... Ver mais
Nemt og bekvemt at handle hos og varen passede perfekt og kostede kun en fjerdedel af prisen andre steder. Skidt med at det er hos TraktorButikken og ikke hos en campingforhandler bare varen passer... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Traktordele til Danmarks bedste priser. Online reservedelsbutik til Veterantraktorer. Reservedele til næsten alle mærker såsom: Massey Ferguson, Fiat, Fordson, David Brown, Ford, International IH, BMC, Nuffield, Leyland, New Holland, John Deere og mange flere.
Informações de contato
Skovvejen 7, 4050, Skibby, Dinamarca
- info@traktorbutikken.dk
- traktorbutikken.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En hjemmeside hvor det er let at finde…
En hjemmeside hvor det er let at finde de vare jeg mangler
Arrogant kultur og kundeservice.
Man skal ikke handle i Traktorbutikken med mindre det er strengt nødvendigt, handel hellere hos Sivertsen i Roskilde eller andre steder i Danmark. Respekten og angergementet i kundeservice er lie nul og det indebære en stor risiko at handle med dem. Eksemplerne er desværre mange her på Trustpilot samt min egen triste erfaring. I virkeligheden er Traktorbutikken komplet ligeglade med kundernes oplevelse af dem det får man også en bekræftelse af her på Trustpilot idet alt for mange klager ikke bliver besvaret og man må heraf drage den slutning at hverken klage eller returret respekteres.
Bestilte en udstødning til en MF698
Bestilte en udstødning til en MF698. Den var afbilledet og havde en ikke ubetydelig lighed med den der var gået i stykker. Der kommer så efter ganske få dage en udstødning. Der er en forkrøbning på tilgangsrøret som er for lidt forkrøbbet og røret er for kort. Desuden er forkrøbning 90° vinkelret på så potten vil sidde på tværs af kørselsretning og den ovale udskæring. Jeg reklamerer og det bliver afvist: "de har sikkert flyttet din motorhjelm da de monterede frontlæsser" Ja de har sikkert vendt motorhjelmen 90 ° og forskudt den 10 cm. Rørdimensioner passede så jeg spurgte efter en dekord på 200,- så ville jeg save tilgangsrør af og svejse det gamle på. Intet svar. Ordre 35610
God service og gode priser👍👍
Kom til tiden professionel behandling
Kom til tiden professionel behandling. Her handler jeg igen
de havde varen som jeg skulle bruge og…
de havde varen som jeg skulle bruge og en god beskrivelse af varen
Billige kvalitets vare og hurtig…
Billige kvalitets vare og hurtig levering. Anbefaling herfra. Thorsten, Hejlskov
Super god service hurtig levering og…
Super god service hurtig levering og gode produkter
God god god godt
Alt var bare ok
God betjerning
Hurtig levering og god hjælp ved tvivl, om den rigtige vare er valgt.
Nemt at finde det man skal bruge på web…
Nemt at finde det man skal bruge på web siden.
God og hurtig levering
Dårlig reklamation
Det er okay med levering, men dårlig kvalitet på reservedelene, og er der noget der går i stykker skal de nok finde en undskyldning, så der ingen reklamation er.
Handler der ikke igen

Resposta da TraktorButikken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.