Sikke en fantastisk oplevelse, Aller først kæmpe udvalg til fornuftige priser, virkelig hurtig levering, og da jeg så desværre havde bestilt forkert størrelse til min hund, en total imødekommende og... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service, og virkelig lækre vare. Købte to dækner til min hund og havde målt min hund forkert, ringede til butikken og fik hjælp, returnerede og fik så tilsendt den rigtige størrelse. Sø... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Tranekæret får du altid en super god service - og personlige råd og målrettet og ærlig vejledning. De er altid så imødekommende og hjertelige - både ved fysiske besøg og ved leverancer til døre... Ver mais
A empresa respondeu
Helt fantastisk service. Jeg skulle købe et dækken og var i tvivl om størrelsen, og skrev en besked søndag, og kort tid efter blev den besvaret, jeg var virkelig imponeret havde først regnede med sv... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er en lille virksomhed i det nordjyske, som sælger hundefoder og hundeudstyr, hundelegetøj samt beklædning til hundeejeren. Vi bestræber os på at have et stort og varieret udvalg i god kvalitet og kendte mærker til hunde og hundeejere, og det er vigtig for os, at yde en god service og levere hurtigt. Vi forsøger altid, at finde det helt rigtige produkt, der efterspørges, når man kontakter os både på telefon, mail mv eller i den fysiske butik. Skulle der blive efterspurgt et produkt, som vi ikke har, gør vi alt for at skaffe det hjem.
Aalborgvej 707, 9320, Hjallerup, Dinamarca
Fantastiske mennesker altid en fornøjelse at handle hos dem

God betjening og hurtigt fremme . Søde og rare mennesker

Mega hurtig levering ! 😊
Vores Ozzy er glad for det foder. Og Han er flot blank i pelsen 😍😁
5 stjerner fra os 😁

Resposta de Tranekæret
Rigtig dejligt sted at handle. Super betjening og gode produkter. Og hurtig handel.

Resposta de Tranekæret
Fantastisk service, virkelig god kunde pleje ❤️
Læg bare alle dine penge her til dine elskede dyr. Det er givet godt ud 🤩

Resposta de Tranekæret
Hurtig levering og varen er i god kvalitet.
Der lå samtidig en lille hilsen fra ejerne i pakken og en pose godbidder til vores hund. Det er god service og bringer meget glæde med sig, både ved hund og ejer.
Tak for det 😊

Resposta de Tranekæret
Super lækre varer. Min hund elsker det. Jeg køber helt sikkert igen!

Resposta de Tranekæret
Købt en jakke som er en god kvalitet og det har været nemt at finde den rette størrelse.
God hjemmeside med de rigtige informationer og godt udvalg.

Resposta de Tranekæret
God, hurtig og venlig ekspedering. Altid en hyggelig takkeseddel med og en lille gratis snack til hunden.
Det ville være helt perfekt, hvis der var gratis forsendelse på køb over fx 500 kr. Det føles træls med det beløb oveni.
Bortset fra det den bedste butik med foder og dyreartikler på nettet.

Resposta de Tranekæret
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.