Bokade ett hotell via dem, när jag sen ser att de bokat något helt annat hotell i bekräftelsen så säger dem att de inte kan göra något och skyller på mig som kund att jag inte var uppmärksam. Allt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi bokade våra hotell och flygbiljetter hos travel4you och vi blev lurade. Han påstod att hotellet var femstjärnigt men den var inte ens i närheten. Väldigt smutsig och små rum där Ac inte fungerade.... Ver mais
Katastrofalt bemötande Jag bad om att de skulle boka ett hotell, de bokar ett annat hotell och skyller sedan på mig. De vill inte åtgärda detta för att jag inte hörde av mig på sekunden efter bokning... Ver mais
Kan verkligen rekommendera Travel 4 You till alla, otroligt professionella det dom gör. De hjälpte mig och mina barn med en helhetslösning till vår USA resa. Himla bra hotell i både New York och Bosto... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Travel 4 You erbjuder ett stort utbud av resetjänster i form av flyg, hotell, charter, hyrbil, transfers, upplevelseresor och kryssningar.
Informações de contato
Alekärrsgatan 4, 41502, Göteborg, Suécia
- 031-182020
- info@travel4you.se
- travel4you.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Seriös byrå med en service som är unik…
Seriös byrå med en service som är unik och i toppklass. Köper och planerar alla mina resor via de!

Resposta da Travel 4 You Sweden
Härlig attityd med god kunskap skapar…
Härlig attityd med god kunskap skapar alla förutsättningar för ett långt framtida samarbete med Travel4you.

Tack för utmärkt service 😃👌🔥
Tack för utmärkt service 😃👌🔥, alltid positiv bemötande samt service ..tack ...

Resebyrå med högsta serviceklass
Utmärkt service. Trevlig personal och proffsigt bemötande. Travel4you planerade hela vår Malaysia resa, allt ifrån flyg och hotell. Ända vi behövde tänka på var att njuta av resan. Super nöjda!

Trevlig och hjälpsam personal
Trevlig och hjälpsam personal , hittar bästa rese förbindelsen och bra priser har de också. Man känner sig alltid välkommen.

Resposta da Travel 4 You Sweden
De levererar på ett proffesionellt sätt…
De levererar på ett proffesionellt sätt och mycket trevliga personer. REKOMENDERAR dem starkt!

Resposta da Travel 4 You Sweden
Bokar och reser alltid med Travel4You.

Resposta da Travel 4 You Sweden
Bra resebyrå med proffisionell…
Bra resebyrå med proffisionell service😉👌

Resposta da Travel 4 You Sweden
Bäst resebyrå som jag och familjen…
Bäst resebyrå som jag och familjen samarbetat med

Bästa resebyrån travel 4you
Bästa resebyrån travel 4you! Vi bokar alltid våra resor där, alltid nöjda med deras bemötandet och bästa service.

Resposta da Travel 4 You Sweden
Proffesionellt på alla plan!

Bra service rakt igenom
Bra service rakt igenom. Detta bolaget vet hur man tar hand om sina kunder.

Resposta da Travel 4 You Sweden
Helt underbar byrå med trevlig…
Helt underbar byrå med trevlig bemötande och stort ansvarstagande. Helt nöjd
Toppklasss
Alltid tillgängliga om de blir strul, topp service, råd och tips ger dom på boende, restauranger, sevärdheter
Mycket nöjd
Kan varmt rekommendera Travel 4 You!
Vi bokar alla våra affärsresor med Travel 4 you. Funkar väldigt bra. De har bra service och är allmänt väldigt enkla att ha att göra med. Duktiga på att snabbt hitta biljetter som vi själva inte lyckats hitta vilket räddat oss ett flertal gånger när det varit ont om tid.
Kan varmt rekommendera Travel 4 You!
Alltid snabb service och kunnig…
Alltid snabb service och kunnig personal.
Bästa resebyrån.
Bästa resebyrån.
Jag och familjen bokar alla våra resor hos Travel 4 You och vi är alltid lika supernöjda.