Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Annoncere heftigt på bl.a. Google og bringer "nyheder", men i virkeligheden bringer de skjulte annoncer for svindelforetagender, der giver sig ud for at være redaktionelt indhold (bl.a. for noget der... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nyt og bedre brand. Stort, bredt udvalg. God service i butikkerne og hele tiden nye varer. Deres webshop er lige ledes blevet bedre og bredere. Og bestiller man inden kl. 14.00 saa har man... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trend er bestemt ikke godt sted OVERHOVEDET. Deres tasker, punge, opladere osv. er allesammen elendig kvalitet, og går i stykker allerede efter at have været brugt 1-2 gange. Det er simpelhent intet... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt for 10 dage siden der…

Jeg har bestilt for 10 dage siden der er trukket penge fra min konto men jeg har ikke set noget nær der ligner min ordre. Hverken bekræftigelse eller ordre nr!
Jeg er rasende og nu besvare de ikke henvendelser.

12 de junho de 2023

Resposta de Trend.dk

Vi beklager din oplevelse.
Vi har sendt mail og besvaret mail. Få gange kan ordrebekræftelsen også ende i reklamefilter.
Vi vil aldrig snyde nogle kunder og kan garantere alle får sine varer eller beløb tilbage.
Beklager fejlen.
Mvh. Trend

ingen kontakt

Har købt og betalt for et par sko. Ordrebekræftelse havde forkert postnummer.
Ringede flere gange - flere telefonnumre, telefonen blev aldrig taget, autosvar opfordrede til at lægge besked, men har intet hørt.

13 de junho de 2023

BESTILT ALDRIG NOGET DERFRA

BESTILT ALDRIG NOGET DERFRA! DE SNYDER OG DE HOLDER DIG HEN FLERE MÅNEDER OG DE SVARE IKKE PÅ NOGLE AF DERES TLF NUMRE! SIGNE OG HENRIK I SKULLE DA SKAMME JER! Aflever mine 500 kr!!!!!!

1 de junho de 2023

Resposta de Trend.dk

Som vi har skrevet til dig har vi måtte annullere din ordre grundet vores tidligere leverandør/fjernlager ikke har kunne sende ønskede ordre. Det er en beklagelig fejl men vi holder bestemt intet beløb tilbage. Aldrig trukket før afsendelse så frigivet beløbet med det samme som kan tage et par dage før synlig alt efter bank. Beklager igen men vi snyder ikke.

Bestil ALDRIG fra denne shop👎👎👎

Har bestilt 2 par bamsestøvler d 16/3, fået ordrebekræftelse, men intet hørt efterfølgende. Jeg har sendt flere mails og sms’er, samt ringet x flere, uden at få svar. En enkelt besked på sms, at man ville undersøge min manglende ordre straks, og herefter ingen svar, trods gentagne forsøg på at komme i kontakt med dem.
Handler ALDRIG fra dem igen, totalt dårlig stil og mangel på service! Er heldigvis ikke blevet trukket for ordren endnu, og håber så sandelig ikke de forsøger på det heller!
Håber shoppen bliver lukket, det er fup, snyd og bedrag👎👎👎

16 de março de 2023

Jeg kan IKKE anbefale

Jeg kan IKKE anbefale, at man handler med trend.dk
Jeg købte bamsestøvler til min datter, men de var desværre for små i størrelsen. Jeg købte derfor endnu et par støvler i størrelsen større og returnerede personligt det første par. Jeg har aldrig fået penge retur for disse, til trods for at jeg har rykket Trend mange gange på både sms, mail og telefon (som aldrig bliver taget). De har flere gange lovet mig, at jeg får penge retur, men der sker aldrig noget. Det er nu 3 mdr. siden støvlerne blev returneret.

16 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte Bamse støvler til…

Jeg bestilte Bamse støvler til julegave, dem returnerede jeg fordi størrelsen ikke passede.
Så bestilte jeg et par et nummer større i januar som også var for små og derfor blev returneret.
I begge tilfælde fik jeg pengene retur enda hurtigere end forventet, så mange tak til firmaet for rigtig god service 🙂

5 de fevereiro de 2023

Manglende penge retur

Modtog start januar 2023 en bamsestøvle i str. 40. Den var for stor og ringede og aftalte at jeg sendte støvlen retur med en seddel om at vi gerne ville have en str. 39 i stedet. Har den 5. januar 2023 returneret støvle, og har derefter ikke hørt noget. Har skrevet flere mails uden at have fået svar. Jeg har ringet mange gange uden at kunne komme igennem. Jeg har hverken fået penge retur eller støvle i anden str.
Opdatering: efter jeg skrev på trustpilot fik jeg allrede samme dag en besked om at de ville refundere pengene med det samme. Jeg har efterfølgende skrevet til dem 2 gange, men har endnu ikke set pengene. Det er nu 10 dage siden.

5 de janeiro de 2023

Jeg har returneret mit køb den 28/12

Jeg har returneret mit køb den 28/12, og mangler stadig at få mine penge tilbage. Jeg har kvittering på at pakken er leveret, der bliver ikke svaret på mine sms’er, og telefonen bliver ikke taget! Jeg vil gerne have mine penge retur!

16 de janeiro de 2023

Ingen penge retur

Har returneret for snart to måneder siden og har stadig ikke fået krediteret beløbet og ingen svar fra kundeservice - super dårlig stil! Pakken er afleveret og kvitteret for kan jeg se på trackingnummer.

11 de novembro de 2022

Resposta de Trend.dk

Beklager der må være sket en fejl da der normalt går max 14 dage. Den kan have forlagt sig på lageret. Men beløbet er refunderet da vi har kunne tracke den.

Rigtig god service !

Jeg havde købt nogle sko i til min datter til julen i forkert nummer. Selvom jeg var udover 15 dages returret var virksomheden alligevel så flinke, så de tog varen retur alligevel - Tak for rigtig god service fra jer !
Hilsen Kristian

2 de janeiro de 2023

Jeg bestilte et par støvler d. 26-11-2022

Jeg bestilte et par støvler d. 26-11. Jeg har aldrig modtaget den. Ringer til dem de flere dage i træk hvor telefonen ikke blive taget, ligger beskeder på deres telesvare og skriver til dem, der kommer ingen reaktion fra Trend.dk
Jeg har aldrig modtaget en ordrebekræftelse fra dem eller fået noget af vide om hvornår støvler skulle være sendt.
Først i dag. D. 12-12 er pengene trukket og STØVLER er selvfølgelig ikke kommet.
Det er et fup firma HOLD jer langt væk.

11 de dezembro de 2022

Resposta de Trend.dk

Hej Rikke. I vores system kan vi se at alle ordre til en Rikke d. 26/11 er sendt afsted og leveret. Så hvis der er sket en fejl i din forsendelse må du meget gerne kontakte os på kundeservice så vi kan finde ud af det. Vi sender bestemt alle varer ud men er udfordret af ekstra travlhed og derved informeret alle vores kunder om der kan forekomme leveringsforsinkelse. Vi arbejder så hurtigt vi kan og trækker bestemt ikke beløb før varen er sendt. Mvh Trend

Stor skuffelse
Bestilte produkt den 10 oktober og fik en ordre bekræftelse, har ikke fået en mail om at ordren er afsendt. Jeg har både skrevet en mail, en sms og en besked på Facebook, uden svar. Jeg synes det er dybt uprofessionelt, at sælge et produkt, de ikke har, eller ikke vil indgå dialog omkring dette. Helt fair at der kan komme længere ventetid med forsendelse eller andet, men det mindste man kan gøre, er at svare ens kunder på deres henvendelser. Jeg har aldrig oplevelet så dårlig service af en tøjhjemmeside. Jeg havde virkelig glædet mig til at få dette produkt hjem, men jeg må nok bare se i øjenene, at jeg ikke får dem i tale, eller det produkt jeg har købt. Kommunikation kan rette op på meget.

10 de outubro de 2022

Stor skuffelse
Bestilt produkt i august men aldrig fik den leveret. Kontakter dem i mail flere gange hvor jeg fik svar at min produkt er på vej. Nu er næsten to måneder senere, de har taget min penge.
Meget dårlig oplevelse

18 de agosto de 2022

BESTILL ALDRI HER!!!!!!!

BESTILL ALDRI HER!!!!!!!
Jeg bestilte en vare 4. august - sendt flere e-poster og forsøkt ringe - ingen tilbakemelding. Varen er betalt så VELDIG irriterende!!!!
Masse fine tilbud på siden, MEN pass opp - Du får ikke varen og ikke tilbakemelding :(

14 de setembro de 2022

Resposta de Trend.dk

Hej kan se du har bestilt til Norge vi sælger ikke til Norge pt men vi er i gang med og se hvorfor pakken er sent ud den ligger i tolden og du får selfølgelig penge refunderet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais