Annoncere heftigt på bl.a. Google og bringer "nyheder", men i virkeligheden bringer de skjulte annoncer for svindelforetagender, der giver sig ud for at være redaktionelt indhold (bl.a. for noget der... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nyt og bedre brand. Stort, bredt udvalg. God service i butikkerne og hele tiden nye varer. Deres webshop er lige ledes blevet bedre og bredere. Og bestiller man inden kl. 14.00 saa har man... Ver mais
A empresa respondeu
Trend er bestemt ikke godt sted OVERHOVEDET. Deres tasker, punge, opladere osv. er allesammen elendig kvalitet, og går i stykker allerede efter at have været brugt 1-2 gange. Det er simpelhent intet... Ver mais
Nytteløs side. For at tilgå siden, skal man acceptere at blive overdænget med en masse reklamer.
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nice shop
Nice shop, and kind staff.
Paradise for all types of women!
And so are the prices :-) (Y)
Makes me smile.
Not really anything to put a finger on....
Kvalitet til lavpris og fantastisk kundeservice
Nyt og bedre brand.
Stort, bredt udvalg.
God service i butikkerne og hele tiden nye varer.
Deres webshop er lige ledes blevet bedre og bredere.
Og bestiller man inden kl. 14.00 saa har man varene dagen efter.
Ogsaa her er kundeservicen i top.
Min generelle opfattelse og mit indtryk af Trend er bedre end i nogen anden kaede.
Trend anbefales staerkt af mig (en far til to teenagepiger).

Resposta de Trend.dk
Elsker deres vare og hurtig levering :)

Nye trend bør oppleves
Nye trend bør oppleves, store forandringer i butikken med trendy varer til en billig penge i god kvalitet :D

Resposta de Trend.dk
Super flot ny butik og god…
Super flot ny butik og god kundeservice.
Tak for god behandling...
Har altid fået go hjælp
Har altid fået go hjælp, det finder altid tingene frem hvis de ikke lige er der.
Gode priser på sjove og spændende ting…
Gode priser på sjove og spændende ting og sager.
Smart og billigt
Stort udvalg af sko og tasker, som følger de nyeste trends, og så til SU-venlige priser! Går sjældent derfra uden et eller andet jeg ikke vidste jeg havde brug for :)
God oplevelse
Kan varmt anbefales herfra
Kan varmt anbefales herfra. ❤️
Desværre ikke anbefalelsesværdig...
Jeg bestilte en pakke på Trend Accessories' webshop, og der stod det ville tage pakken 1-3 hverdage at komme frem, på den 4. hverdag beslutter jeg mig så for at kontakte dem på deres mail, da jeg hverken har fået besked om at den er på vej, eller noget. Hun fortæller så, at min pakke må være smuttet med usalgsvarerne, så hun pakker først pakken der. Efterfølgende går der 3 dage inden min pakke når frem, så jeg bestiller den på en mandag, og den når først frem mandagen efter, hvilket jeg synes er for dårligt.
Til gengæld kommer pakken lige til døren, uden jeg behøvedes at hente den, men det er jo så hvad det er.
Kundeservice i verdensklasse og lynhurtig levering
Købte et par sandaler i Århus en dag , og første gang jeg havde haft dem på 1 dag gik de fra i den ene rem. Sendte billede af dem og skrev om jeg kunne købe et par nye da jeg skulle have dem med på ferie. Samme dag blev der skaffet et par fra Sjælland og sendt afsted med GLS- uden beregning. Det er sgu kundeservice i verdensklasse - og så ovenikøbet lynhurtig ekspedition. 10 x 🌟 herfra 😊
Jeg bestilte tirsdag aften et par støvler som var på tilbud. Torsdag modtager jeg en mail om at de desværre har lagt på hjemmesiden ved en fejl og at de ikke har flere på lager, øv øv! Men i mailen henvises til en anden støvle, som ligner utrolig meget, dog til det dobbelte af hvad støvlen på tilbud kostede. Jeg spørger om jeg kan få den til samme pris som tilbuds støvlen og det får jeg med det samme besked om, at det er intet problem. Det synes jeg er kanon service, så 5 store stjerner fra mig! Nu glæder jeg mig bare til at modtage mine nye støvler :-)
Dårlig kundeservice
Jeg har bestilt et par støvler fra T-R-E-N-D, som jeg egentlig var glad for, og brugte disse i 1,5 år. Da det halvandet år var gået, var skoene virkelig meget i stykker, bunden var knækket vandret hen under trædepuden og skindet var begyndt at falde af flere steder. Da man i DK har 2 års reklamationsret, kontaktede jeg derfor T-R-E-N-D på email, hvor jeg ikke fik svar. Efter ca. en uge rykkede jeg for svar, og fik et par dage senere svar med en returlabel vedhæftet. Jeg sender hefter støvlerne afsted, og opdager efterfølgende, at jeg har glemt at vedlægge dokumentationen for købet af støvlerne. Jeg skriver derfor en mail til dem igen, hvor jeg spørger, om jeg evt. kan sende dokumentationen for købet på mail i stedet. Der er nu gået en uge, hvor jeg stadig intet har hørt fra dem, og har derfor rykket endnu engang for svar. Det skal siges at støvlerne blev afsendt for flere uger siden, og at de derfor forlængst har modtaget dem. Jeg tvivler på, at jeg nogensinde får pengene tilbage for støvlerne eller at jeg hører mere fra dem. Synes simpelthen det er elendig service!
Trist oplevelse, og alt for besværligt....
Jeg er ikke tilfreds med denne hjemmeside.
Jeg havde lavet en ordre hos dem, og pga. helligdage gik der et par dage inden ordren blev afsendt - hvilket jo i og for sig er helt i orden. Men, da jeg så får en ordrebekræftelse, tænker man at alt er som det plejer, så jeg venter og venter.
Jeg får først d. 2 uger senere af vide, at en eller flere vare fra ordren er udsolgt fra lageret, og at de vil sende pakken snart. På dette tidspunkt er det 10 dage siden de har trukket pengene, og ikke givet nogen besked.
Jeg er så i kontakt med dem frem og tilbage for at spørge hvor lang tid, der kommer til at gå. De sender den afsted hurtigst muligt. Der går et par dage, og jeg får så pakken, hvor der på daværende tidspunkt er der gået over 3 uger fra bestillingsdatoen.
MEN dælme om de sko jeg har bestilt ikke er i to forskellige str., hvilket er ret irriterende, når man i forvejen har ventet så længe.
Så jeg kontakter dem, sender skoene retur og får af vide, at de vil sende nogle nye, hvis der er flere på lager. Hvilket der så ikke er, så nu venter jeg på en refundering af mine penge..
De får 2 stjerner pga. at de andre ting i pakken var fine, men kan ikke gå højere op. Der er dårlig kommunikation, lang levering og fejl i ordren.
Ikke et sted, man har lyst til at handle en anden gang.. Alt for besværligt.
Trend formår at følge markedets trends til overkommelige priser.
Som studerende er det lækkert at kunne komme ind i jeres butik, og købe trendene sko, tasker m.m. uden at skulle betale en bondegård.
Samtidigt er ekspedienterne altid imødekommende, altid klar på at hjælpe samt yde en god service. Altid en god oplevelse. Fem stjerner herfra. :-)
Har aldrig oplevet andet end søde piger…
Har aldrig oplevet andet end søde piger og god service i trend! Man bliver altid mødt af piger med et smil på læben, og så er priserne fantastiske, og alle de nye fede varer der er kommet hjem er så lækre
Gode varer til billige penge!!:)
Masser af fine varer til billige penge, og super god service!!:)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.