Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man bliver lidt træt, når der står 1-2 dage på deres hjemmeside, og der så går 5 dage. Og når man så åbner pakken og indser at hele ordren er forkert.. Bestilte strømper i str. 43-46 og modtog 40-4... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og overskuelig hjemmeside, med rigtig gode tilbud. Hurtig levering. Bestilt den 4/12 om eftermiddagen og hentet i posthuset den 6/12. Det kan ikke gøres hurtigere her i julemåneden. Der har o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev kontaktet personligt med en forklaring, da der var opstået en fejl i forbindelse med tilbagebetaling for returnerede varer. Jeg havde afgivet en stjerne som nu er vokset til 5 stjerner. Virk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af en Premium Duffelbag , meget behjælpelig personale og alt i alt, en god oplevelse. Produkt er som beskrevet og uden tvivl af høj kvalitet. Ikke sidste gang jeg handler her!

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

Trendwear.dk tilbyder højkvalitetsprodukter indenfor accessories kategorien. Konceptet er simpelt: uovertruffet kvalitet behøver ikke, at koste en formue!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kvali

Hurtig levering og varerne er af god kvali. Bambussokkerne er bløde og lækre, og jeg har også en af deres store computertasker med 2 lynlåse (den er god til hvis man skal have lidt flere ting med).

24 de outubro de 2021

Hej Shugla,
Mange tak! 😄
Vi er glade for du kan lide både taske og sokker - der er i den grad også lagt meget energi i, at sikre høj kvalitet hele vejen igennem.
Rigtig god dag og vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Nils - Trendwear.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af en Premium Duffelbag…

Produkt er som beskrevet og uden tvivl af høj kvalitet.
Ikke sidste gang jeg handler her!

6 de outubro de 2021

Hej Renato,
Tusinde tak for din anmeldelse. Det var en fornøjelse og vi glæder os til, at byde dig velkommen i “butikken” næste gang.

Nils - trendwear.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt en premium duffel bag i sort

Har købt en premium duffel bag i sort. Den er fantastisk flot og brugbar.
Jeg bruger den som en rejsebag, og en af de de helt store fordele er at tasken ikke "klapper" sammen når man skal pakke den og bruger den.
Den er meget rummelig og det er en lækker kvalitet i læder og inderstoffet i alcantar
Servicen er virkelig god og jeg fik tasken personligt leveret

2 de outubro de 2021

Hej Ania,
Mange tak for din anmeldelse og for at dele din brugsoplevelse med de lækre tasker fra Nordrex - vi kan kun give dig ret, de er ret fantastiske! 😄

Nils - Trendwear.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais