Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelde produkt wordt niet binnen gestelde termijn geleverd. Bij navraag schreef men dat er intern iets fout gegaan was en dat het produkt z.s.m. geleverd zou worden. Gebeurde weer niet en dus werd d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfde ervaring als iedereen. Na dreigen met aangifte van oplichting bij politie, belastingdienst, bol.com (die leveren ook voor hen) uiteindelijk wel een reactie en geld terug gekregen. En pas op,... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas ook gedupeerd door TrendX In februari iets besteld maar vijf maanden later nog steeds niets ontvangen. Ook meerdere malen contact gezocht met het bedrijf maar tegen beter weten in. Inmidd... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling van een rugzak gedaan. Blijkt een rugzak die veel goedkoper via AliExpress verkocht wordt. Niet van gediend. Gemaild, gebeld. Trends.nl lijkt onbereikbaar. Direct vervolgstappen gezet; aang... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Passatempos e Ofícios

Informação fornecida por fontes externas variadas

✓ Vóór 17:00 besteld = volgende werkdag gratis bezorgd. ✓30-Dagen bedenktijd. ✓Achteraf betalen. ✓ Laagste prijs garantie, nergens goedkoper! ✓Meer dan 100.000 artikelen direct op voorraad!

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bestel hier niks!!

Bestel hier niks!!! Ik wacht al weken op mijn bestelling. Geen contact mee te krijgen. Geen antwoord op mijn mail, als ik bel ben ik nummer 10 of meer. Oplichters zijn het.

1 de setembro de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Geduld

Speciale hoeslakens besteld. Nederlands bedrijf, dus ik dacht ze met 2 dagen wel thuis te hebben. Helaas werden het bijna 3 weken, want, zo zei de klantenservice, het moest uit China komen.
Maar het kwam en ze zijn heel fijn.

31 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier moet je echt niks bestellen

Hier moet je echt niks bestellen, het duurt een eeuwigheid voordat het eindelijk binnen is, dan ook nog de verkeerde kleur, telefonisch niet bereikbaar, maakt niet uit welke tijdstip je belt er zijn elke x 17 wachtende voor u, op mails word ook totaal niet gereageerd.
Hopelijk is jullie bedrijf heel snel kapot!!!

SCAM! SCAM!! SCAM!!!

SCAM! SCAM!! SCAM!!

Track & trace number doesn’t work. We ordered school bags from this site. Nobody picks up phone. Avoid this site

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geld snel terug via Pay.nl

Waardeloos bedrijf wat niet levert maar het goede nieuws..... Via de site van Pay.nl (wel betrouwbaar) heb je binnen twee dagen je geld terug😇
Je moet een dispuut starten.
Hiervoor moet je de datum van betaling op je bankafschrift even opzoeken. Verder een fluitje van een cent. Invullen duurt 10 minuutjes 😏😊😊😊

Leesbrillen besteld voor 75.00 euro

Leesbrillen besteld voor 75.00 euro. Nooit gekregen. En na heel wat mails nooit mijn geld terug gekregen. Het boeit ze niet want ik kreeg zeer wanstallige mails terug.Over de rug van een ander geld verdienen. Oplichting echt niets bestellen.

27 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niks maar dan ook niks bestellen hier

Niks maar dan ook niks bestellen hier! Na anderhalve maand wachten, zou binnen 10 dagen geleverd zijn, bestelde artikel ontvangen.

Blijkt dit rechtstreeks via AliExpres geleverd te zijn!

Communicatie niks nada noppes, telefonisch niet bereikbaar, email communicatie zo goed als niet.

Je kunt beter direct je geld in een wensput gooien, heb je meer kan op succes!

27 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betalen en niets krijgen is gewoon diefstal!

Product besteld, levertijd werd verdubbeld, ordernummer werd door trendx.nl zonder reden veranderd, telefonisch niet bereikbaar, track & trace zomaar weer ingetrokken, nieuwe track & trace aangevraagd, maar die zegt alleen OOPS! Klachtenkompas.nl van de Consumentenbond geactiveerd, De Politie geeft aan dat dit bedrijf gemeld is, ik maak nog een melding bij de ACM (Autoriteit Consumenten Markt) en zal dit chaotische bedrijf achter de vodden aan blijven zitten tot ze leveren, geld terug sturen of op de fles zijn.
Aanbevelingen algemeen: Koop alleen online met betaling achteraf of bij bedrijven die een Keurmerk hebben. Betalen en niets krijgen is gewoon diefstal.

26 de agosto de 2021

Bestelling gedaan bij Trend X

Bestelling gedaan bij Trend X. Kon 30 dagen duren voordat het bezorgd zou worden, tja dan maar even wachten, we kregen een Track & Trace code, maar deze gaf na een aantal uur een 404 error. Gemaild en weer een nieuwe Track & Trace code gehad, deze gaf de zelfde 404 error. Daarna telefonisch contact proberen op te nemen, dit was onmogelijk, je was en bleef beller nummer 8. Inmiddels was de levertermijn al verstreken.
KVK uittreksel opgevraagd en daar staat een mobiel nummer op, onderzoek op Google wijst uit dat deze betreffende man een grote oplichter is. Wij gaan aan het einde van de dag online aangifte doen bij de politie. Als we dat nou allemaal eens gaan doen dan is er een kans dat deze man wordt gestopt.

26 de agosto de 2021

4 weken geleden besteld

4 weken geleden besteld, niets geleverd, onbereikbaar, mail niet beantwoord, bestelling zat eerst wel in T&T en op hun site, maar is daar verdwenen. Ik kijk altijd eerst op Trust pilot, een keer niet, meteen mis. Hoop niet dat OPLICHTERIJ inderdaad een Trend (X nog wel) wordt/is.

Via dossier bij stichting pay.nl mijn geld teruggekregen!

24 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.