Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelde produkt wordt niet binnen gestelde termijn geleverd. Bij navraag schreef men dat er intern iets fout gegaan was en dat het produkt z.s.m. geleverd zou worden. Gebeurde weer niet en dus werd d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfde ervaring als iedereen. Na dreigen met aangifte van oplichting bij politie, belastingdienst, bol.com (die leveren ook voor hen) uiteindelijk wel een reactie en geld terug gekregen. En pas op,... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas ook gedupeerd door TrendX In februari iets besteld maar vijf maanden later nog steeds niets ontvangen. Ook meerdere malen contact gezocht met het bedrijf maar tegen beter weten in. Inmidd... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling van een rugzak gedaan. Blijkt een rugzak die veel goedkoper via AliExpress verkocht wordt. Niet van gediend. Gemaild, gebeld. Trends.nl lijkt onbereikbaar. Direct vervolgstappen gezet; aang... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Passatempos e Ofícios

Informação fornecida por fontes externas variadas

✓ Vóór 17:00 besteld = volgende werkdag gratis bezorgd. ✓30-Dagen bedenktijd. ✓Achteraf betalen. ✓ Laagste prijs garantie, nergens goedkoper! ✓Meer dan 100.000 artikelen direct op voorraad!

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

ZO KRIJG JE JE GELD TERUG

Hallo allemaal. Ik heb al twee 1 stee reviews gegeven op deze site - en op de 29ste heb ik een actie ondernemen die meteen tot resultaat heeft geleidt. Trendx.NL regelt zijn betalingen via Mollie. Dat zie je ook op je bankafschrift. Ik heb bij Mollie aangifte gedaan van de transactie omdat Mollie geen zaken doet met bedrijven die niet ethisch zijn. Ik kreeg meteen mijn geld terug van trendx.NL. Het is 5 minuten werk.
Google mollie wat doe ik als ik mijn bestelling niet heb gekregen en je vindt de link.

Doen! Zo zet mollie al het betaal systeem stil van trendx!

1 de julho de 2021

Aangifte bij de politie

Zelfde ervaring als nagenoeg iedereen. Product besteld en betaald. Nooit ontvangen. Na vele mails gedreigd met en incassobureau en aangifte bij de politie. En zowaar 1 week later werd het betaalde bedrag teruggestort. Lange adem, maar het kan.

30 de junho de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk ontvangen !

Ik heb hier een paar weken net als vele van jullie n klacht geplaatst.
Nu na weken is mijn bestelling toch aangekomen.
Niet netjes vanaf t begin volgens track and tracé maar ik moet dan ook eerlijk zijn en melden dat ik t uiteindelijk wel heb ontvangen. Dus voor jullie hoop ik ook dat er nog hoop is.

Groetjes Denise

29 de junho de 2021

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET!

Ik controleer altijd sites voordat ik iets bestel. Één keer niet gedaan en wordt meteen gestraft. 28 februari j.l. een leuk autokleed besteld voor op de kamer van mijn dochter. Tot op heden niks ontvangen. Klantenservice telefonisch niet te bereiken en via de mail geen reactie. Gebaseerd op deze reviews en andere op klacht.nl etc. verwacht ik niks meer van deze webshop.

Wel gek/jammer dat ze hier al zo lang mee weg kunnen komen. Dit is gewoon oplichting lijkt me?

26 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

toch positief!

na het lezen van de slechte reviews, dacht ik dat de bestelde oortjes ook bij mij niet aan zouden komen.
Maar ze zijn ze keurig bezorgd,
heeft 13 dagen geduurd,
Maar ze zijn er!

23 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waar zijn die lui mee bezig

Waar zijn die lui mee bezig!
De website doet het niet. Tig keer gebeld. Email verstuurd, maar terug gekregen
Verdomme!
Ik wil mijn geld terug! Oplichters!
God is mijn getuige. Ze krijgen het wel terug. Duurt niet lang.

22 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trendx blijkt gewoon een dropshipper te…

Trendx blijkt gewoon een dropshipper te zijn. Onze zoon zag een leuke schooltas. Ik ben altijd heel voorzichtig om te bestellen bij een bedrijf die ik niet ken. Hier las ik dus dat ze de boel oplichten. Begon een vaag vermoeden te krijgen. Screenshot van de bewuste tas gemaakt. Zoekfunctie op AliExpress en ja hoor daar stond de tas. Voor 15 euro ipv de 45 euro bij trendx.

21 de junho de 2021

Oplichterij

Oplichterij, hiervoor moet je eerst reviews lezen bij niet bekende sites.
Geen product geleverd, je krijgt twee keer een e-mail dat je rustig moet wachten vanwege levertijd.

19 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb perongeluk dubbel betaald…

Ik heb perongeluk dubbel betaald (overgemaakt) bij
Trendx ...ze konden het zien ....beloofde het geld teug te storten....tig keren gebeld 20 mails gestuurd afschrift erbij gedaan ...en volhouden dat ze het geld 11 maart hebben teug gestort ....ze kunnen mij niet bozer maken
Laten we met elkaar naar de rechter gaan ik ben daar voor

18 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb afgelopen woensdag een bestelling…

Heb afgelopen woensdag een bestelling geplaatst. Bericht gekregen dat de betaling geaccepteerd is. Verder helemaal niets meer gehoord. Telefoon nemen ze niet op, mailtjes krijg ik terug. Via klacht.nl een melding gemaakt maar dit louche bedrijf neemt de klacht niet in behandeling. Schandalig. Geld kwijt en product niet geleverd! Je staat met je rug tegen de muur!!

18 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

23 dagen nu na de bestelling nog niks…

23 dagen nu na de bestelling nog niks ontvangen. Het telefoonnummer op de website is niet actief.

Hoop dat we het nog binnenkrijgen. Het zijn cadeautjes voor de kids die ze met hun eigen spaargeld hebben betaald. Erg sneu.

17 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook ik heb een bestelling gedaan

Ook ik heb een bestelling gedaan, leek totaal niet op het plaatje en paste de ook niet. Aangetekend (koste me ook nog geld) retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord, ik heb gebeld en gemaild. Diverse keren.
Ik ga er wel in persoon langs, zodra ik daar in de buurt ben. Pislink ben ik.

15 de junho de 2021

Oplichting

Oplichting. Na maanden wachten een jas ontvangen. Deze bleek te klein. Aangetekend teruggestuurd. Nooit meer iets gehoord. Diverse mails gestuurd en heel vaak gebeld. (altijd in gesprek)
Bestel hier niets!!! oplichting!!

15 de junho de 2021

Fraude/diefstal door Trendx.nl

Maart 2021 product besteld. Daarna diverse mails aan gewijd en telefonisch contact proberen te krijgen. Helaas zonder resultaat. Ook op de annulering van de bestelling wordt niet gereageerd. Het reeds overgemaakte bedrag tot op heden niet terug mogen ontvangen.

14 de junho de 2021

Niet bestellen bij TrendXL

28 maart j.l. rugzakset besteld voor mij dochters verjaardag. Tot op heden niets ontvangen. Geen reacties op de mails met verzoek tot terugbetaling. Telefoon non-stop in gesprek. Zeer treurig.

13 de junho de 2021

Opgelicht

2 maanden geleden 2 dingen besteld. Helaas nooit aangekomen meerdere malen proberen te mailen of telefonisch contact proberen te krijgen maar tevergeefs. Bestel hier niks!

7 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.