Hele fijne site lekker makkelijk en duidelijk. Pakketje was kwijt geraakt door dhl en heb contact opgenomen kreeg snel antwoord en een nieuwe opgestuurd. Super klantvriendelijk. Zeker het proberen w... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Als ik de parfum ga omdraaien loopt de olie direct uit de deksel en de hele auto is vies. concurrenten kunnen dat beter. Hier gaat het ook niet over een foute handhaving of een te veel omdraaien o... Ver mais
Supere lekker geurtjes blijft mooi lang hangen ik ben helemaal fan. Prachtige verpakking met een duidelijke uitleg helemaal waar voor je geld
Detalhes da empresa
Trescent maakt autoritten aangenamer met hoogwaardige autoparfums – geïnspireerd op bekende merkgeuren en natuurlijke oliën. Subtiel, stijlvol en passend bij jouw rit.
Informações de contato
Keulsepoort 22, 5911BZ, Venlo, Holanda
- info@trescent.nl
- trescent.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geur blijft lang hangen
Ik wacht al 3weken op de levering dus…
Ik wacht al 3weken op de levering dus dat is jammer

De verpakking is prachtig
De verpakking is prachtig, maar de geur is helaas helemaal niet lekker.

Nieuw pakketje gekregen
Pakketje niet gekregen, omdat de pakketautomaat dicht gevroren zat.
Ze hebben meteen een nieuw pakketje opgestuurd en het geregeld met DHL.
Topkwaliteit!
Topkwaliteit!
Subtiel en niet te sterk qua geur. Momenteel net een week in gebruik. Nog even aanzien hoe lang die blijft hangen.
Goed product!
Trescent heeft een hele snelle levering en een luxe uitziend product waar een hele lekkere en goede geur vandaan komt.
Ik ben zeer tevreden over de…
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van Trescent. Ik had een vraag over mijn levering en kreeg zeer snel reactie met uitleg. Ik heb inmiddels de bestelling in goede orde ontvangen en mijn auto geurt nu heerlijk!
Top service en goede geur
Mijn bestelling was niet aangekomen. Vervolgens contact gehad met de klantenservice, en toen hebben ze direct een nieuwe opgestuurd. Super opgelost en een heerlijke geur.
Prima geurtjes!
Prima geurtjes! Geen gedoe, makkelijke en betrouwbare site met een snelle levering. Aanrader!
Super lekkere geurtjes
Super lekkere geurtjes, professionele aanpak en snelle levering. Absoluut een aanrader!
Ruikt na één week nog net zo lekker
Ik had meer verwacht van de geuren!
Ik had meer verwacht van de geuren!
De mannen geur one million ruikt erg goed. Maar de vrouwengeur Flower Bomb ruik ik helemaal niet in de auto.

Resposta de Trescent
Als ik de parfum ga omdraaien loopt de…
Hier gaat het ook niet over een foute handhaving of een te veel omdraaien of te lang. Nieuw, geen sekunde omgedraaid en het loopt uit. Indmiddels heeft de fabrikant zich gemeld en verzoekt het beter te maken. De service is teminste da voor wat nette worden. Kijken hoe het verder gaat.

Resposta de Trescent
Fan van de natuurlijke geurtjes
Fan van de natuurlijke geurtjes! Geen chemische troep, maar toch een aangename geur in de auto.
Heerlijk, aanrader!
Luxe uitstraling en heerlijke geurtjes. Geur blijft lekker lang hangen!
Million
Een paar weken de Million One in de auto hangen, ruikt nog steeds heerlijk.
Goede autoparfum en snel en netjes…
Goede autoparfum en snel en netjes geleverd in mooie verpakking en goede communicatie met klantenservice ik heb hem nu 2 weken in de auto hangen en ruikt nog steeds super goed!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.