Trimmeriet Avaliações 383

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kort fortalt så skar jeg mig gentagende gange. Den såkaldte Greenkeeper 3 kan hverken klippe håret kort eller passe på ens hud. Dårligt produkt, ik pengene værd, den bliver smidt DIREKTE i skraldes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produktet er helt igennem fantastisk. Brugt i 2 år og 1 mdr.! Lille, kompakt og virkelig den bedste trimmer! Bruges til både mand og børn (når deres små lokker blive for lange)..! En lille reservede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundeservice i verdensklasse .....skrev til Trimmeriet mandag om min trimmer som mistede strøm , fik svar næste dag , om jeg lige kunne sende en video med film af trimmeren . Fik besked samme aften f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trimmeriets kundeservice er helt ekstraordinær, stod med en sløv barbarblad, som jeg beklagede mig over og fik en sprit ny tilsendt. Det viste sig desværre at være selve trimmeren som var problemet.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos para Barbeiro

Escrito pela empresa

Mænds intimrutine har altid været tabubelagt og ikke noget man har talt åbent om. Vi har været tvunget til at bruge sløve engangskrabere, kasserede trimmere, kærestens ladyshaver (shh) eller noget helt tredje. Ikke mere! Vi har udviklet en trimmer optimeret til brug i de nedre regioner. Den niver aldrig, er vandtæt, kompakt, og holder længere end dig ;). Opgrader din intim rutine nu!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

OK trimmer men dyr

OK trimmer, fin hvis det skal være helt glat. Virker ikke specielt godt med det justerbare afstandsstykke, og jeg har hverken specielt meget eller kraftigt hård. Pæn indpakning og sjovt koncept, men for dyr ift., at det “bare” er en trimmer.

15 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reklamerede en Greenkeeper 3 jeg købte…

Reklamerede en Greenkeeper 3 jeg købte for lidt over et år siden der pludselig ikke kan oplade og Sophia hjalp mig lynhurtigt, selvom det var midt i påsken, og sørgede for at en ny blev sendt i min retning, super service :)

Derudover var jeg også glad for delbetaling muligheden da jeg købte den originale trimmer sidste år 👍

31 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen reaktion fra kundeservice - øv.

Ingen reaktion fra kundeservice, har skrevet til dem 3 gange INGEN REAKTION!
Skrev til dem at jeg ikke ønskede varen, havde fortrudt efter at have læst alle de dårlige anmeldelser og bytning af produktet.
De have ikke sendt varen endnu og havde modtaget 2 mails fra mig om annullering af ordren, beløbet var alene reserveret på min konto.
Et firma er ikke bedre end deres kundeservice desværre.

3 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke haft den bedste oplevelse…

Jeg har ikke haft den bedste oplevelse med min trimmer, men det viser sig så også, at den nok er defekt! Men det ordnede Sophia på rekordtid. Det eneste jeg skulle sende var dokumentation på, hvad der var galt med den.

Nu håber jeg, at trimmeren matcher mine behov, hvilket jo nok er helt individuelt, men kundeservicen, i denne virksomhed, er helt fantastisk og alene på det får de fem stjerner.

Så tak Sophia!

19 de fevereiro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

langt fra niv-fri teknologi

Nu promoverer de sig selv med en niv-fri teknologi og det er dælme løgn, det eneste den fungerer til er at fikse brystet, men det er jo ikke den primære funktion den er indkøbt til, SPILD af 700 kr.

23 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service skal man værdsætte

God service skal man værdsætte. Jeg havde en defekt maskine samt smidt kvitteringen væk, men havde udprint af overførselsdatoen. Fuld garanti alligevel, der blev sendt en maskine afsted hurtigt og alt er godt. Fedt - fortsæt med den service!

17 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg oplevede en fejl på min klipper…

Jeg oplevede en fejl på min klipper fredag eftermiddag og skrev til kundeservice.
Lørdag svarede Sophia fra kundeservice, Hun fortalte mig hvad jeg skulle gøre med min klipper, det fik jeg gjort Søndag
Mandag svarede Sophia at der var en ny klipper på vej
Tror det er den hurtigste kundeservice jeg har mødt
Tak til Sophia og Trimmeriet

5 de janeiro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God kundeservice

Jeg var ikke tilfreds med det købte produkt klagede og fik mine penge retur .
Kundeservice var meget professionelle og imødekommende

2 de novembro de 2023

Fantastisk service

Jeg havde en trimmer hvor det indbyggede 4000K LED lys kun virkede spontant. Så skrev jeg, hvorefter jeg sendte en video af problemet. Så blev min mail besvaret af Sophia og jeg fik tilsendt en helt ny trimmer.
Tusind tak til Sophia og Trimmeriet.

22 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

den er intet bevendt dårlig til at…

den er intet bevendt dårlig til at trimme hår på hovedet , dårlig til at trimme skæg stubbe . intim barbering endte med flere rifter med blod til følge + at den der ud over ikke trimmede hårene særligt godt vil ikke anbefale green keeper for nogen som helst

21 de agosto de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais