Bestilte 3 gode bøger, og det hele var en god oplevelse. Venlig hurtig kundeservice. En bog var I restordre, men der blev hurtigt skrevet omkring det, og vi fik aftalt hvad vi gjorde. Nu er alle... Ver mais
A empresa respondeu
Tro-fast er et rigtig godt sted, at købe sine hundebøger samt aktiveringslegetøj til hunde. Forsendelsen var hurtigt fremme. Bogen som jeg bestilte- det gælder også de andre bøger som jeg har købt... Ver mais
A empresa respondeu
En svensker God behandling, hurtig ekspedition men lidt overrasket over, at bogen var skrevet på svensk.
A empresa respondeu
Forlaget Tro-fast er et lille interessebaseret forlag, som har specialiseret sig i at udgive kvalitetslitteratur om hundes adfærd og psykologi - og om tro og livsstil. Forlaget har eksisteret siden 1999 og har henad vejen også udgivet bøger om andre emner. Desuden har vi afholdt en del kurser, konferencer og seminarer med vores forfattere, ofte i forbindelse med nyudgivelser. Vi går meget op i, at hunde aktiveres både fysisk, men især mentalt, hvorfor vi også forhandler udvalgte aktiveringslegetøj. Det er vigtigt for os, at alt hos Tro-fast har høj kvalitet, og at man behandler hinanden ordentligt, både mennesker og dyr. Tro-fast er trofast!
Bellisvej 8, 9970, Strandby, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En svensker
God behandling, hurtig ekspedition
men lidt overrasket over,
at bogen var skrevet på svensk.

Resposta da Tro-fast
Forlaget Trofast har gennem rigtig mange år haft det bedste udvalg af kvalitetsbøger på dansk om hunde, især er de oversatte bøger fra verdens bedste "hundepsykolog" Anders Halgren et hit hos os passionerede hundemennesker. Det er virkelig vigtig viden som ellers ikke var tilgængelig på dansk. Altid god og hurtig service, de bedste anbefalinger herfra :)

Resposta da Tro-fast
Som altid hurtig og præcis komunikation. Jeg havde forudbestilt en bog og den blev afsendt og modtaget som aftalt.

Resposta da Tro-fast
Jeg er rigtig godt tilfreds 😊👍 men ekspedition og forsendelse kunne godt være lidt hurtigere 🐾❤️

Resposta da Tro-fast
Hurtig levering. Havde fået bestilt to af samme, men blev ringet op for at høre, om det var en fejl. Perfekt service!

Resposta da Tro-fast
Det kan kun blive 5 stjerner. Min bog ankom ganske få dage efter bestillingen og ud over papindpakningen lå bogen i en pose til yderligere beskyttelse mod knubs.

Resposta da Tro-fast
Fantastiske bøger af kompetente hundekyndige mennesker. Fin levering

Resposta da Tro-fast
God information fra bestilling til levering

Resposta da Tro-fast
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.