Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer mooie en gezellige showroom, snel de juiste tafel gevonden met behulp van het vriendelijke team. Bezorging was de week erna al en ook dat ging perfect. Zeer blij met onze nieuwe stevige uitschu... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Teak tuinbank gekocht bij Troedoor; Stevige tuinbank, de bank is goed ontworpen met o.a. houtsnijwerk in de leuning. Service/Ontvangst bij koop was prima. Wat jammer is dat de tien "zit" plan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na goed advies in de winkel de keuze gemaakt voor 6 mooie stoelen. Vooraf de stoelen ophalen om ook thuis te kunnen bekijken was geen enkel probleem. Ondanks de voorspelde levertijd (10 a 12 weken) w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs een mooie leren hoekbank gekocht bij dit bedrijf. Prettig en vakkundig geholpen en omdat we in de buurt woonden mochten we even wat stalen mee naar huis nemen om de kleur te bepalen. Na enige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de artigos domésticos

Wie (online) binnenloopt bij Troedoor, stapt in een sfeervolle wereld van 5.000m2 en 19 stijlkamers met meubels van warm teak, in combinatie met eigentijdse stoffen, stoer leer en stijlvolle accessoires. Direct gelegen aan de A50, afslag Heteren. Troedoor, een team van specialisten. Troedoor, Sfeermakers in teak is sinds 2009 gevestigd aan de A 50, afslag Heteren en was voorheen Teak Trend uit Renkum. Teak Trend was al ruim 20 jaar een begrip in teakhouten meubelen in Renkum en omgeving, maar moest verhuizen om plaats te maken voor natuurgebied “Het Beekdal”. Het familiebedrijf is in 1991 begonnen met het importeren van teakhouten meubelen vanuit Indonesië. In eerste instantie als groothandel J&E voor detaillisten, doch al snel wist ook de particulier de weg naar onze loods in Renkum te vinden en werd ook Teak Trend opgericht.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

34 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden. Wij kwamen er ook door toeval terecht. Het bedrijf zit dan ook op een mooie zicht locatie. Bank gekocht met een kleed en een kast. Kast was maatwerk. Kregen keurig tekeningen van de fabriek ter goedkeuring. Leverafspraak werd perfect gehaald. Vertraging door file werd door bezorgers keurig gemeld. Plaatsing verliep zorgvuldig, evenals het hele verkoop proces onder leiding van Tito.

20 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kom graag bij Troedoor.

Ik kom graag bij Troedoor.
Al verschillende malen wat gekocht daar.
Verkoper Tito heeft voor ons speciaal gekeken naar een boomstam lamp die zo recht mogelijk was en ons gelijk gebeld toen er één binnen was bij Troedoor.
Tito is een professionele en hulpmaterialen verkoper, heel gemoedelijk.

19 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blij met onze nieuwe bank van Troedoor

Afgelopen zomer liepen we bij "toeval" bij Troedoor binnen. We werden verrast door het ruime aanbod van meubelen. En zo liepen we letterlijk tegen een bank aan waar we blij van werden. Verkoper Tito heeft ons top geholpen met zijn enthousiasme en kundigheid. Ruim een week voor levering werden we geïnformeerd over de bezorgdag en tijd. Maar op de dag zelf zat het de mannen bezorgers onderweg tegen. We werden keurig opgebeld dat het wat later ging worden. Eenmaal aangekomen hebben de heren de bank netjes geplaatst en alle verpakkingsmaterialen weer meegenomen naar Troedoor. Samen nog een kop koffie gedronken en als kers op de taart kregen we nog een heerlijke fles Italiaanse wijn om te genieten op onze nieuwe bank! Gewoon Top! Dat mag zeker worden gezegd!

10 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit weekend een tafellamp besteld bij…

Dit weekend een tafellamp besteld bij troedoor. Dag erop word ik gebeld: "er stond een verkeerd bestelnummer bij het bestelde produkt, de bestelling is geannuleerd. Ik heb toen aangegeven dat ik een tafellamp giraf heb besteld en dat ik die ook wil ontvangen. De factuur die ik inmiddels in mijn mail had zitten, vermeldde óók een tafellamp giraf. Vervolgens een mail gestuurd en moest 2 dagen later zelf bellen met troedoor. Toen ik aangaf wat mijn rechten als consument waren, zouden zij óók overleg plegen met advocaat. Aan eind van de middag ben ik teruggebeld: om e.e.a. te voorkomen zouden ze alsnog de lamp verzenden, maar.... de verzendkosten zouden nog worden berekend.....Dit kon ik nalezen in hun voorwaarden/op mijn factuur. Er staat toch écht bij het bestellen van de lamp: gratis verzending!!! En bij de voorwaarden waar op gewezen wordt, staat wel hóe verzending plaatsvindt, maar niet dat er nog kosten zijn.....typisch gevalletje van webwinkel spelen, maar niet weten waar je mee bezig bent. Erg jammer. Ben er klaar mee. Ik moet nog worden teruggebeld over de verzendkosten, maar het hoeft eigenlijk al niet meer.

18 de agosto de 2021

Mooie zaak

Ik kom er al jaren goeie meubels
En goede service en vriendelijke medewerkers

12 de agosto de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie en degelijke producten, communicatie moet beter kunnen!

Bij Troedoor hebben wij onze tafel en kast gekocht. Bij binnenkomst kregen we netjes wat te drinken aangeboden en hebben we aangegeven even rond te kijken en als we vragen hadden we dat zouden aangeven. Na wat mooie producten gezien te hebben wilde we graag wat hulp hebben om alle prijzen te achterhalen. Dit ging wat moeizaam (na een uur) zaten we uiteindelijk toch aan tafel om alles om een rij te zetten en te bestellen.

Bestelling gedaan, enkele maanden later informeren we of het mogelijk is een datum te plannen om te leveren. Dit was geen enkel probleem want de meubels stonden al in het magazijn. Enige tijd later hebben we moeten bellen of het wellicht later geleverd kon worden aangezien de woning nog niet helemaal gereed was. Dit was niet mogelijk want nog niet alle meubels waren binnen. Na veel gebel en geregel kon het toch weer wel. Datum afgesproken voor de levering wat in de planning paste. Eén dag voor levering wordt er gebeld dat het de afgesproken dag niet lukt ''want het ligt niet op de route''. Uiteindelijk 6 dagen later de meubels geleverd gehad.

Al met al mooie en kwalitatieve producten maar de communicatie moet beter kunnen.

28 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behulpzaam als het nodig is

Als je houdt van echt woonwinkels, dan is een bezoekje aan Troedoor zeker de moeite waard. Zoveel verschillende ruimtes met een eigen stijl, ik heb daar een uur lang mijn ogen uitgekeken. En de service is heel prettig. Geen verkoper die continu achter je aan loopt, maar behulpzaam als het nodig was. Bovendien wisten ze ons goed te helpen in onze zoektocht naar een tuinbankje voor in de voortuin.

30 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service en achteraf te veel berekend

Wij hebben bij Troedoor een kleed gekocht waarvan er op het prijskaartje stond dat deze € 99,- euro zou zijn . Bij thuiskomst hebben wij geconstateerd dat hier uiteindelijk € 150,- voor is betaald. Daarbij hebben wij geprobeerd telefonisch contact te krijgen met de verkoper. Deze zou terugbellen maar dit is niet gebeurd. Vervolgens zijn er circa zes mails uitgestuurd m.b.t. deze klacht en het verzoek tot contact. Uiteindelijk werden wij dan toch teruggebeld waarbij wij het verhaal nogmaals hebben moeten toelichten. Men zou overleggen en terugbellen. Na veel vijven en zessen uiteindelijk te horen gekregen dat dr van hogerhand is aangegeven dat dit toch echt de prijs is. Hierbij gaf men aan dat het lagere bedrag zou gelden voor de mand waarin het kleed zich bevond. Wel gaf men aan dat wij de artikelen mogen terugbrengen en ons geld terug zullen krijgen. Gezien de super slechte service zullen wij dit zeker doen.

16 de novembro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.