Veja o que dizem as avaliações
Hele fijne tas besteld via de website. De website is mooi en overzichtelijk. Bestelproces verliep soepel. De levering van mijn bestelling was snel en goed maar ook mooi verpakt. Echt een cadeautje vo... Ver mais
Communicatie en service echt top en super lief! Produkten van supergoede kwaliteit! 'n Cadeautje Dikke pluim with love voor TroisFes!
Prachtige kwaliteit mutsen ontvangen in een stijlvolle verpakking. Mijn dochter en ik zijn er erg blij mee!
Ze hebben fantastisch afgewerkte items
Ze hebben fantastisch afgewerkte items! Heb voor de 2e keer een tas gekocht (Selena bag groot) en deze overtrof mijn verwachting. Wow, super mooi leer, stevig en robuust. En het ruikt heerlijk naar leer! Het uitpakken is elke keer een feestje 🥳 met altijd een extraatje en lief kaartje erbij. 🥰
Trois Fes bedankt! 🤩
Goede kwaliteit kleding
Goede kwaliteit kleding. Mooi en verzorgd ingepakt. Vriendelijke service.

Goeie prijs kwaliteit
Goeie prijs kwaliteit, en goeie service! En super mooi verpakt!

Resposta de Troisfes
Mooie rompers van goede kwaliteit!
Mooie kwaliteit
Tevreden

Super service en heel mooi verpakt
Super service en heel mooi verpakt
Mooie kwaliteit

Resposta de Troisfes
Prachtige kwaliteit mutsen ontvangen in…
Prachtige kwaliteit mutsen ontvangen in een stijlvolle verpakking.
Mijn dochter en ik zijn er erg blij mee!

Resposta de Troisfes
Fijne site met mooie producten en…
Fijne site met mooie producten en snelle levering

Super service
Super service, prachtige stof en mooie kwaliteit tas. Denken zelfs mee aan mogelijkheden!
With love.....🫶@Troisfes
Communicatie en service echt top en super lief!
Produkten van supergoede kwaliteit! 'n Cadeautje
Dikke pluim with love voor TroisFes!

Super mooie kleding
Super mooie kleding ! En een top service zeker een aanrader

Hele goede service
Hele goede service. Heb een tas besteld super blij mee. Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit en ontwerp
De kleding is van mooie kwaliteit en het ontwerp is prachtig! De kleding is netjes ingepakt met daarbij een kaartje met handgeschreven boodschap. Love it.....

Resposta de Troisfes
Snel verstuurd en een hele leuke…
Snel verstuurd en een hele leuke verpakking met mooie extra's. Heb de linnen jurk besteld. Hele mooi oor stof en super netjes afgewerkt.

Super fijne kleding
Zeer positieve ervaring, prachtige artikelen
Hele fijne tas besteld via de website. De website is mooi en overzichtelijk. Bestelproces verliep soepel. De levering van mijn bestelling was snel en goed maar ook mooi verpakt. Echt een cadeautje voor mezelf.
Ook de nieuwe wintercollectie ziet er prachtig uit. Mooie kleuren en goede warme en zachte stoffen. Echt de moeite waard om de website eens te bezoeken.
Super snelle levering en top kwaliteit!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.