Tryg isolering Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Empreiteira de serviços de isolamento

Escrito pela empresa

Tryg Isolering hjælper boligejere med professionel efterisolering af hulmur og loft. Med mere end 6 års erfaring har vi fokus på at levere en tryg og enkel proces fra første henvendelse til færdigt arbejde. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning, tydelige tilbud og løsninger, der passer til den enkelte bolig. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at reducere varmetabet, forbedre komforten i hjemmet og få mest muligt ud af boligens energiforbrug. Hos Tryg Isolering kan du blandt andet få hjælp til: Efterisolering af hulmur Efterisolering af loft Indblæsning af isolering Vindstop og vindplader Gangbro på loft Rådgivning om eksisterende isolering Vi tror på, at godt håndværk også handler om god kommunikation. Derfor bestræber vi os på at være nemme at få fat på, holde vores aftaler og sørge for, at du ved, hvad der skal ske gennem hele forløbet. Tryg Isolering – en enkel og tryg vej til en bedre isoleret bolig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Super behagelig oplevelse!

Super behagelig oplevelse!
Effektive, grundige, hårdtarbejdende, flittige og super flinke fyre.
Helt igennem tilfredsstillende resultat og perfekt oprydning efter endt arbejde.
Dagen efter lå Isolerings Certifikat i indbakken. BUM!

2 de setembro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt, nemt og uden besvær

Endelig fik vi taget hul på at få efterisoleret huset - noget vi havde udskudt alt for længe. Fandt Tryg Isolering og valgte at prøve dem, og det fortryder vi bestemt ikke.

Kontaktede dem en aften og havde et tilbud i hånden allerede dagen efter. Hele aftalen kørte over telefon og mail, så vi skulle ikke bruge tid på at tage fri fra arbejde for at være hjemme til et besøg. Paw svarede hurtigt på alle vores spørgsmål og var god til at forklare, hvad prisen dækkede, uden at vi følte os presset til noget.

Håndværkerne der udførte selve arbejdet var også skarpe - mødte til tiden, ryddede pænt op efter sig, og var færdige hurtigere end vi havde regnet med. Kan allerede nu mærke at der er lunere i stuen, og vi glæder os til at se det på varmeregningen til vinter.

Kan varmt anbefale Tryg Isolering, og ros til Paw for en god og ligetil oplevelse.

9 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem online proces og god service fra Paw

Vi skulle have efterisoleret vores loft, da vi kunne mærke det trak koldt om vinteren og varmeregningen bare blev ved med at stige. Vi kontaktede Tryg Isolering og fik en super smidig og hurtig aftale i stand - hele processen foregik online, hvilket gjorde det nemt og ligetil.

Paw stod for hele forløbet fra start til slut, og det var en fornøjelse at samarbejde med ham. Vi sendte billeder og oplysninger om loftet, og han gav hurtigt en klar og ærlig vurdering af, hvad der skulle til - ingen skjulte overraskelser i prisen. Arbejdet blev udført til aftalt tid, meget rent og ordentligt, og Paw var nem at få fat på undervejs, hvis vi havde spørgsmål.

Vi kan allerede mærke stor forskel i huset, og vi er meget tilfredse med resultatet. Stor anbefaling herfra - både til Paw personligt for hans gode service og hurtige kommunikation, og til Tryg Isolering som firma.

3 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais