Jeg er veldig fornøyd! Jeg hadde et ganske komplisert logo med mange små detaljer. Jeg hadde tidligere bestilt fra en annen leverandør og resultatet ble dessverre ikke bra. Tshirt.no leverte god kvali... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte t-skjorter som skulle brukes før en bachelorpresentasjon. Var litt stresset for om det skulle rekke frem i tide så tok en telefon og jeg ble forsikret om at de skulle prioritere ordren. Alle... Ver mais
God kvalitet på plagget og veldig fornøyd med produktet. Ville absolutt gitt 5 stjerner om nettsiden hadde vært lettere å bruke, da spesifikt redigeringsprogrammet. Ellers, superfornøyd!
Det var enkelt og greit å designe genserene selv, lett å bestille. Behagelig kvalitet og størrelse var som forventet. Var først skuffet over kvaliteten på den ene genseren, det var ikke trykket ski... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lag din egen t-skjorte med eget design! Vi trykker alle mulige motiver på t-skjorter og kan levere større bestillinger til idrettslag, foreninger o.l.
Informações de contato
Fridheimveien 1, 7041, Trondheim, Noruega
- +47 488 93 648
- post@tshirt.no
- tshirt.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enkelt og fint
Enkelt å lage design. T-skjorta ble veldig fin. Levering uproblematisk
Det eneste som ikke gir dem fem stjerner er at det ikke var noen advarsel at det var lang ventetid pga sommer. Oppdaget det først etter bestilling.
Lett å designe selv og god kundeservice
Var først skuffet over kvaliteten på den ene genseren, det var ikke trykket skikkelig på. Den andre var derimot bra.
Sendte mail med bilder til kundeservice og fikk svar dagen etter. De ordnet reklamasjon på genseren med dårlig trykk og eg fikk tilsendt ny genser i posten med mye bedre kvalitet på trykket. Fornøyd og kommer til å bestille der igjen.
T-skjorte med regnbuehjerter
Bestilte sort t-skjorte med regnbuehjerter på. Veldig fornøyd. God kvalitet og ser ordentlig og fin ut. Det tok litt tid før jeg fikk den, men ellers veldig fornøyd.
Enkelt å lage eget trykk
Størrelsen på t skjorten stemmer ikke…
Størrelsen på t skjorten stemmer ikke med standard mål! De er altfor små
Tok veldig lang tid fra bestilling
Tok veldig lang tid fra bestilling. Fikk ingen beskjeder. Mått purre to ganger. Tok over 3 uker før ordren ble levert.
Flotte t-skjorter og de holdt seg…
Flotte t-skjorter og de holdt seg akkurat innenfor de 7 virkedagene de sier at det kan ta.
Kom rett til postkassen.😄👍
Generelt bra
God passform på klærne. Størrelse er «true to size», at er du XL så kan du kjøpe XL. Hadde dog håpet det var silketrykk. Mulig jeg ikke har fått med meg noe og at man kunne velge dette, men det var hvertfall ikke silketrykk som var på det jeg fikk.
Men veldig fornøyd og ganske rask levering.
God kvalitet til en fornuftig pris
God kvalitet til en fornuftig pris. Fint å ha en norsk tilbyder av denne tjenesten for å slippe prakket og kostnaden med import/toll etc.
Så fornøyd man ja. Bli
Ekstremt rask produksjon og levering, veldig bra kvalitet på både print og selve tøyet for en veldig overkommelig pris. Så fornøyd man kan være med noe sånt, og kommer definitivt til å bruke samme side ved neste anledning.
Produktene er ok.
Produktene er ok.
Leveranse tok over 1 måned fra bestilling til levering.
God og kjapp service!!
God og kjapp service!!
Lett å bestille skjorter med egen design på nett.
Rask og effektiv
rask og effektiv behandling av ordre og rask levering, topp kvalitet!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.