Veja o que dizem as avaliações
God kvalitet på plagget og veldig fornøyd med produktet. Ville absolutt gitt 5 stjerner om nettsiden hadde vært lettere å bruke, da spesifikt redigeringsprogrammet. Ellers, superfornøyd!
Det var enkelt og greit å designe genserene selv, lett å bestille. Behagelig kvalitet og størrelse var som forventet. Var først skuffet over kvaliteten på den ene genseren, det var ikke trykket ski... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lag din egen t-skjorte med eget design! Vi trykker alle mulige motiver på t-skjorter og kan levere større bestillinger til idrettslag, foreninger o.l.
Informações de contato
Fridheimveien 1, 7041, Trondheim, Noruega
- +47 488 93 648
- post@tshirt.no
- tshirt.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Topp kvalitet på trykket
Produktet var godt utført, med fint trykk og god kvalitet. Eneste som trekker fra full pott er noe lang ventetid
Meget fornøyd med tshirt og trykk
Meget fornøyd med tshirt og trykk. Gode i størrelsen og godt stoff.
Fikk beskjed om at min bestilling var…
Fikk beskjed om at min bestilling var utsolgt, ba derfor om pengene tilbake. Fikk ikke svar på dette, men fikk en mail 2 uker etter at varen var på veu,
Fin kvalitet, men feilplassert print
Bra kvalitet på t-skjorten. Dessverre var printet ikke midtstilt i front slik som bestilt, noe som så litt rart ut
En god og seriøs samarbeidspartner
Flott kvalitet på t-shorte
Flott kvalitet på t-shorte!
Kjempe fint trykk i god kvalitet !
Anbefales !
Kjempefornøyd
Jeg er veldig fornøyd! Jeg hadde et ganske komplisert logo med mange små detaljer. Jeg hadde tidligere bestilt fra en annen leverandør og resultatet ble dessverre ikke bra. Tshirt.no leverte god kvalitet og logoen ble veldig bra. I tillegg ble leveransetiden en uke kortere enn som jeg fikk beskjed om først. Anbefales på det sterkeste.
Rask levering og bra pris
Raskt og enkelt
Raskt og enkelt.
Fikk litt blandet av klassisk og active, men det gitt fint :)
Raskt og enkelt
Raskt og enkelt. Både designen og materialet har høy kvalitet. Bestilt 3 t-sjorter til sammen og har vært fornøyd med alle. Anbefaler. Leveringen er kjapp.
Kjempefornøyd med produktene og…
Kjempefornøyd med produktene og service.
Første gang gikk det fort å få produktet, andre gang gikk det veldig seint.
God kvalitet og service
Bestilte t-skjorter som skulle brukes før en bachelorpresentasjon. Var litt stresset for om det skulle rekke frem i tide så tok en telefon og jeg ble forsikret om at de skulle prioritere ordren. Alle t-skjortene kom frem i tide og det var veldig bra kvalitet, tykt stoff og godt printet! Veldig fornøyd med service og t-skjortene :)
Kundeservice er elendig og purring må til før levering
Kundeservice er elendig og levering tar opptil en måned eller mer.. Du kan garantere at varen ikke kommer før du har purret minst en gang. Og da kommer det standardsvaret at leverandørene ikke har levert.
Uheldigvis bestilte vi mange hettejakker til et team og hver gang det kommer nye team-medlemmer ønsker vi lik hettejakke og må dessverre bestille fra tshirt. Derfor har jeg nå lang erfaring med dem og det samme skjer hver gang!
Spar deg selv for frustrasjon og irritasjon og bestill fra noen andre hvis du har mulighet til det!
Det var manko på en jakke
Det var manko på en jakke, dette ordnet de opp med en gang.
Middelmådig produkt
Etter å ha bruk t-shirt en stund vil jeg si, et helt middelmådig produkt. Ikke bedre enn de aller fleste andre t-shirt jeg har.
Kjøpte en T-skjorte som kom raskt
Kjøpte en T-skjorte som kom raskt, og var veldig fin!
Ok, men vil ikke nytte det igjen.
Vare i orden. Rask service, men prisen er veldig høyt.
Venter til i dag på faktura. Men trenger den for bedrift. Fikk ingen svar på min epost med førespørsel om faktura.

Resposta da Tshirt.no
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.