Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hei, Ettersom jeg nettopp har signert avtale med selskapet, så er min kjennskap svært begrenset både med hensyn til positive eller negative sider. En ting kan imidlertid sies, kontakt med selskapet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig og grundig rådgiver som setter seg godt inn i din situasjon og hva du trenger i hverdagen. Det at selskapet kommer med vilkårs garanti er tillitsvekkende og beroligende. Her fikk jeg den tide... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har vært kunde hos TT Forsikring i en god stund nå, og jeg må si at jeg er svært fornøyd med deres tjenester. Spesielt vil jeg rose min kontaktperson, Terje, som alltid er tilgjengelig når jeg tre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har vært kunde en god stund, og må ærlig si at det er det beste selskapet jeg har vært forsikret i. Jeg har Terje som rådgiver og han er en snupp når det gjelder alt, han er behagelig å snakke m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

I mer enn 22 år har TT hjulpet nordmenn med bedre betingelser på både lån og forsikringer. Vi er både glade og stolte over å lansere vårt eget forsikrings konsept i Norge. Vi utfordrer dem store selskapene på pris, tilgjengelighet og service. Velkommen som kunde du også.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hei,

Hei,
En ting kan imidlertid sies, kontakt med selskapet og tilbudet på de forskjellige forsikringene ble greit behandlet og gav tillit. Så får vi se videre, håper at vi slipper å ha mye kontakt, dvs mest mulig skadefri fremtid.

5 de janeiro de 2026

Useriøs prising!

Nettopp fått tilbud fra TT Forsikring, som var totalt useriøst! Tilbudet var på villa og hytte med innbo, BMW iX50 og Audi Q4 samt reiseforsikring for 2 pers.
Det er useriøst av TT Forsikring å prise disse forsikringene til ca kr 70.000! I fjor fikk jeg et tilbud som lå kr. 28.589 lavere enn det jeg fikk i dag?

Jeg har bedt om tilbud fra flere selskap på eksakt samme grunnlag. At TT Forsikring ga tilbud som er ca. kr 24.000 høyere enn Frende, ca. kr 22.000 mer en Storebrand og ca. kr 20.000 over Gjensidige kan ikke sies å være annet enn useriøst (det er uten 8-10% tilbakebetaling fra Gjensidige)

16 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og gode priser

God service og gode priser . Var uheldig og krasjet bilen , og forsikringsoppgjøret gikk raskt og effektivt . Meget god service . Jeg forsikrer også min nye bil der , uten tvil .

4 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

TT forsikring tar ikle ansvar. Styr unna

Skal du kjøpe forsikring her bør du lese ALT med små skrift. Dette selskapet fraskriver seg bortimot alt ansvar når du prøver å få dekket sikring som andre selskaper sier ja til. Med den erfaringen jeg nå har med TT forsikring er det ikke verdt pengene å ta forsikring her. Jeg opplever selskapet mer som svindel. Styr unna og velg et seriøst selskapet som tar ansvar når behovet er der.

1 de fevereiro de 2025

Styr unna

Styr unna. Rimelig forsikring, men det får du svi for når skaden oppstår. Offer for en bil som brant opp i oktober, og har jobbet med å få oppgjøret i månedsvis etter dette - noe som har kostet dyrt. Selskapet driver dårlig kundeservice. Med lange svartider, enda jeg har purret ukentlig.

1 de fevereiro de 2025

Skade på hund

Ble kunde for snart et år siden,fikk skade på vår hund for en uke siden,meldte inn skaden på nett, enda ikke hørt noe fra dem. Ringte til tt forsikring og skulle melde skaden,fikk tak i en dame der,hun sa hun ikke hadde noe med det å gjøre,men hun skulle få rette personen til å kontakte meg,hørte aldri noe mer. STYR UNNA TT FORSIKRING. Jeg holder på å bytte forsikringsselskap nå!

30 de janeiro de 2025

Hyggelig og konkurransedyktig

Hyggelig kundeservice, konkurransedyktige priser. Ble kunde hos TT forsikring etter 25 år i JBF.

24 de outubro de 2024
logotipo da TT Forsikring AS

Resposta de TT Forsikring AS

Tusen takk for tilliten din Kim. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Mvh TT Forsikring kundeservice.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais