Tømrermester Tim Møller ApS  Avaliações 14

4,4

Detalhes da empresa

1. Carpinteiro

Escrito pela empresa

Velkommen til Tømrermester Tim Møller ApS. Vi er et tømrerfirma, der er dedikeret til at levere kvalitetsarbejde og ekstra god service til vores kunder. Med vores ekspertise og erfaring inden for tømrerfaget er vi klar til at håndtere enhver opgave, stor eller lille. Hos Tømrermester Tim Møller er vi omhyggelige med detaljerne og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet. Vi lytter nøje til kundens ønsker og behov for at sikre, at vi opfylder forventningerne. Vi betjener både private og erhvervskunder og tilbyder en bred vifte af tømrerløsninger. Uanset om du har brug for renovering af dit hjem, opførelse af en tilbygning, nye døre og vinduer eller en ny bordplade så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at få mere information og en uforpligtende samtale om dine tømrerprojekter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Vil klart anbefale Tim

Vil klart anbefale Tim. Vi fik hjælp til at skifte rygningsbåndet på vores hus. Inden da gennemgik Tim forskellige dele af vores nye hus med stor professionalisme, hjælpsomhed og grundighed. Generelt meget nem og behagelig at kommunikere med. En rigtig god oplevelse!

13 de agosto de 2025

Nye døre og vinduer

Vi havde firmaet til at skifte vores døre og vinduer. Vi fik skiftet 18 vinduer og døre. Under opgaven var der god kommunikation og orientering om status på opgaven daglig. Hvis der kom en udfordring med vinduerne, oplyste de det til os inden de startede på det, hvis der skulle gøres noget andet end først aftalt. Flot opsætning af materialer samt afslutninger på det hele.

13 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner – Kan varmt anbefales!

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Tømrermester Tim Møller til vores tømrerarbejde, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Tim er både pålidelig, omhyggelig og nem at kommunikere med. Han kom til tiden, holdt sine aftaler og leverede et flot stykke arbejde med stor sans for detaljer.

Der blev virkelig lyttet til vores ønsker og behov, og vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Kvaliteten af arbejdet er i top, og det hele blev afleveret til tiden og til en fair pris.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling – og vi bruger ham helt sikkert igen fremover!

2 de abril de 2025

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Jeg har fået lagt gennemgående klikgulv og nye paneler. Tim var yderst professionel, kom med gode forslag/ løsninger, så jeg som kunde kunne træffe gode og informeret valg. Resultatet var virkelig smukt og vil klart anbefale ham.

12 de dezembro de 2024

Genetablering af tag

Vi fik hjælp til at få nedtaget en brændeovn og genetableret tag + loft. God kommunikation og enormt behagelige at have gående i sit hus.
Vi skal formentligt have gennemført et større projekt med renovering, hvor vi helt sikkert vil bruge Tim.

8 de maio de 2024

Professionel og serviceminded

Mine forældre fik lagt gulv i deres køkken og Tim var yderst professionel og ydet en
rigtig god service. Hvis vi får brug for en håndværker, så er det ikke sidste gang vi vil gøre brug af Tims hjælp. Han er en man kan regne med.

29 de fevereiro de 2024

Gode samarbejdspartnere

God kommunikation. Behagelige personer at samarbejde med.
Godt og professionelt arbejde. Arbejdet afsluttet til tiden på trods af at der blev aftalt et par ekstraarbejder.

28 de maio de 2024
logotipo da Tømrermester Tim Møller ApS

Resposta de Tømrermester Tim Møller ApS

Hej Karsten

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team. God kommunikation og professionelle resultater er altid vores mål, så det betyder meget for os, at du har bemærket og værdsat dette.

Hvis du har brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Tim Møller
Tømrermester Tim Møller ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais