Tulip Assist Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn (toen nog nieuwe) telefoon hier een tijdje verzekerd gehad na aankoop. Gelukkig nooit gebruik van hoeven maken, maar het aanvragen en opzeggen ging erg simpel en ik werd heel vriendelijk g... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een claim gedaan, werd uiteindelijk vergoed, daarover geen klachten. Maar het duurt allemaal erg lang, er is geen vervangend toestel zoals bij Chubb dit maakte dat ik bijna 14 dagen met een oude telef... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Telefoon met onmisbare gegevens was meer dan 3 weken weg voor nieuw scherm. Bij de winkel om de hoek duurt dat 1-2 dagen. Telkens nieuwe vragen per mail: Gevallen toen u van de fiets stapte? Wij hebbe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na ~1.5 jaar een verzekering te hebben gehad viel er een potje op mijn scherm, waardoor heel het paneel kapot was. Direct naar Tulip Assist gebeld en ook al was het een dag dat ze normaal dicht zijn a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia de seguros
  2. também em
  3. Serviço de reparos de telefones

Tegenwoordig is iedereen mobiel bereikbaar en zijn producten als smartphones, smartwatches en tablets niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met het vele gebruik van deze apparaten worden ze dagelijks aan allerlei risico's blootgesteld. Bij Tulip Assist ben je altijd goed verzekerd. Als je product een keer uit je handen glipt, uit je tas gestolen wordt, of er een glas water overheen wordt gestoten, dan staat Tulip Assist voor je klaar. Zo voorkom je onverwachte hoge kosten. Verder biedt Tulip Assist je nog een aantal mooie voordelen. Zo ben je namelijk de eerste 3 maanden gratis verzekerd, is de verzekering maandelijks opzegbaar en geldt je dekking wereldwijd.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

214 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede, duidelijke, service geen gedoe. Hier kunnen andere maatschappijen een voorbeeld aan nemen volgens mij.

17 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer snelle en correcte service

Zeer snelle en correcte service. Duidelijke status en kregen een heel passend aanbod toen de telefoon niet meer gemaakt kon worden. Zelfs ruimte om wensen aan te geven. Zo prettig dat over en weer communicatie ook snel gaat. Op een informele maar toch zeer beleefde manier.

31 de março de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima service

Prima service, word goed op de hoogte gehouden. Helaas heb ik na scherm reparatie niet mijn originele doos terug gekregen. Nu baal ik dat de telefoon met originele doos heb opgestuurd. Maar buiten dat prima service telefoon ziet er weer als nieuw uit!

29 de março de 2023

Prima

Prima maatschappij voor de telefoon en tablet verzekering.
Blijkt dat je per mailadres maar 1 banknummer mag gebruiken.
Bleek geen enkel probleem te zijn om de door mij gewenste oplossing geregeld te krijgen.
Heb (nog) geen schades gehad, dus ook geen claims hoeven te doen (*klopt af op hout*) en weet dus ook niet hoe ze daar mee zijn.

23 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De zaak netjes en vlot afgehandeld.

De zaak netjes en vlot afgehandeld.
Het enige wat een beetje beter zou mogen is het formulier met vragen wat je in moet vullen om de schade te melden. Dat is nogal heeeeel erg uitgebreid met vragen.

20 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service en erg klantgericht!

De communicatie was erg fijn. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Alleen jammer dat ik per mail heb aangegeven dat mijn camera ook beschadigd was (hierdoor blijft die vaak op macrostand hangen). Ze gaven aan dat bij de claim toe te voegen maar helaas is het probleem niet opgelost.

Update:
Na deze review werd er zeer snel contact met mij opgenomen om de schade alsnog te laten repareren onder dezelfde schadeclaim dus zonder extra eigen risico. Uiteindelijk was het niet nodig omdat er in mijn eigen vriendengroep iemand de schade had opgelost. Maar de service spreekt voor zich. Ik ben erg tevreden en ook erg dankbaar!

17 de março de 2023

Vlot en netjes geregeld

Ondanks dat ik al in de maand van opzeggen zat ben ik uiterst snel en correct geholpen. Het proces is duidelijk aangegeven op de site en de aanmelding voor reparatie vlot doorlopen. Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon zal ik ook zeker weer gebruik maken van een verzekering voor de telefoon.

1 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb mijn telefoon opgestuurd naar…

Heb mijn telefoon opgestuurd naar jullie heel snel gerepareerd en snel terug gestuurd .ben heel goed geholpen door Kirsten die had mij op de hoogte gehouden . Zeker een aanrader

116945141/169188/1

25 de janeiro de 2023

Snel geregeld

Snel geregeld, duidelijke uitleg over verzenden! Goed en duidelijk mail contact continu up to date!

8 de fevereiro de 2023