Köp inte husbil av Tumbo!
Det är först när något går sönder som man upptäcker vad en återförsäljare egentligen är värd.
Vår Sunlight är cirka ett år gammal, kostade omkring en miljon kronor som ny och omfattas fortfarande av garanti. Ändå har erfarenheten av Tumbos garantiavdelning varit bedrövlig.
Vi anmälde den 18 augusti ett fel som gör spisen obrukbar. I dag, nästan en månad senare, är den fortfarande inte åtgärdad.
Det värsta är känslan av total handlingsförlamning.
Det här är ett fel som jag sannolikt hade kunnat åtgärda själv ganska snabbt. Men på en ett år gammal husbil under garanti ska jag självklart inte behöva börja skruva och riskera framtida diskussioner om garantin.
Man blir alltså tvungen att förlita sig på garantiavdelningen.
Och där händer i princip ingenting.
Tumbo har själva uppgett att reservdelen är beställd, men garantiärendet har ändå fått ligga och vänta medan deras garantiavdelning försöker samla ihop andra delar i samma ansökan.
Det är häpnadsväckande dåligt.
När man säljer fordon i miljonklassen kan garanti och eftermarknad inte fungera som någon sidoverksamhet som hanteras när administrationen råkar passa.
Kunden har redan betalat. Då är det dags att visa vad servicen faktiskt är värd.
Min slutsats efter den här erfarenheten är enkel:
Köp inte husbil hos Tumbo om du förväntar dig en garantiavdelning som fungerar när du verkligen behöver den.
Och om du ändå överväger att köpa där: undersök mycket noga hur deras garanti- och eftermarknad fungerar innan du lägger omkring en miljon kronor.
En bra garantiavdelning ska skapa trygghet.
Tumbos har hittills gjort precis motsatsen.