Ik ben blijkbaar de zoveelste die er…
TVNEXU.NL
Ik ben blijkbaar de zoveelste die er ingetrapt is. Waarschuwing voor iedereen die dit leest: TRAP ER NIET IN !!
Vijf dagen gewerkt en nu helemaal niet meer. Apps worden door een robot beantwoord en blijven je vertellen dat je opnieuw je MAc adres en apparaatsleutel moet doorgeven, waarna je een appje krijgt dat je de app opnieuw moet opstarten. Uiteraard werkt het dan nog steeds niet en begin je gewoon weer vooraan. Waarschijnlijk is dit een soort tactiek om je moedeloos te maken zodat je er mee te kapt. En dan nog iets: Bovenaan hun website staat een onzinverhaaltje over de nepsite TVUNEX.TV. Heb alles uitgeplozen. Deze "nepsite" website bestaat helemaal niet. Ook de daar genoemde oplichter OUSSAMA AYOUBI bestaat niet. Hun Emailadres bestaat niet. Het bedrijf waar je geld naar toe moet overmaken voor je abonnement is een nepbedrijf ( SP VISAREADYFLIGHTS). Wat wil je nog meer?
Heb goede ervaringen met tvnexu wordt…
Heb goede ervaringen met tvnexu wordt goed begeleid bij activering, en problemen
Daarom zit ik er zo lang bij
Zou het aanbevelen
Slechtste ervaring
Slechtste ervaring, na 2 weken werkt er niets meer. Refund krijg je niet. Dieven zijn het. Je betaal dus voor 12 maanden en krijg 2 weken. Weg geld. Zelfs geen service 2 weken. Geen reactie meer van hun. Nu bij andere provider, geen enkel probleem bij deze nieuwe. En als er iets, dan reageren ze om u te helpen.
Slecht
Voor 15 maanden abo genomen na 12 maanden geen ontvangst meer over geappt houden zich van de domme of reageren niet.
Trap hier niet in!
Vre se lij ke service
Vre se lij ke service. Je kunt het niet eens service noemen. Vanaf eind december lig ik er nu de VIERDE keer uit. Ben er helemaal klaar mee. Het lijkt elke keer op n vrijdag te gebeuren en vervolgens zit ik precies het hele weekend zonder tv. Want antwoord krijg je als je geluk hebt een dag later, maar het kan ook 2 of 3 dagen duren! Ik ga nu overstappen, heb geen zin om hier nog slechte energie aan te besteden elke keer. NIET AANKOPEN!
Echt heel slecht
Echt heel slecht. Reacties duren soms dagen en zijn in vaak onbegrijpelijke taal. Begint steeds met : Hallo meneer…
Heb abo betaald voor 18 maanden maar nu er 12 voorbij zijn kunnen ze niets voor je doen en moet je je maar redden.
Ben direct overgestapt. Gewoon uitbuiters !!
Bij ‘t afsluiten was er nog enige hulp maar daarna was het steeds ‘n drama…
Werkt gewoon niet naar behoren
Laatste weken paar keer storing gehad
Laatste weken paar keer storing gehad, maar iedere keer netjes opgelost.
Via Whatsapp wordt er tijdig gereageerd en gehandeld.
Oplichting
Helemaal bad! Al meteen vanaf het begin. Whatsapp word uren niet gereageerd en als je je geld terug vraagt praten ze er over heen! De revieuws die ze laten zien zijn nep!! Heb het nog geen week en het heeft er al twee dagen helemaal uit gelegens krijg steeds dezelfde domme robot antwoorden!! Ze blijven me meneer noemen heb al drie gezehd dat ik een vrouw ben😂 zonde van mn geld!! Maar jongens ga naar beehostertv die is geweldig!!! Snelle updates!!
En reacties METEEN via chat!!
Oplichting
Mijn ervaring is dat het in het begin wel werkt, maar als je problemen krijg je het kan uitzoeken.
Je krijg geen antwoord, en als je vraag via een ander mobielnummer waarom er negatieve reacties op het internet staan zeggen ze dat deze van de concurrenten zijn, nou echt niet.
Mijn geval heeft het minder dan een maand gewerkt en toen het niet meer werkte kreeg ik twee tellen hulp, nou hulp uhhh, ik moest andere app installeren, dat gedaan weer zelfde probleem, moest ik weer een andere app installeren en toen dat ook niet werkte, kreeg ik geen hulp meer, geen enkele reactie meer, dus weg geld, had voor jaar betaald maar minder dan een maand kunnen gebruiken.
De enige manier van contact is via whatsapp, het e-mailadres op de website, werkt niet, mail komt gelijk terug, onbestelbaar.
Jullie zijn gewaarschuwd, er wordt wel gezegd als het te mooi is om waar te zijn, is dat het ook!!!
69,- voor 15 maanden en twee schermen, wat gelijk al 1 jaar werd, was dus weggegooid geld!
Trap er niet in!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.