Er was een tegeltje op de wc kapot gevallen en na een korte google opdracht vond ik deze bij tweedehans, nadat ik flink gelachen heb om de site heb ik deze besteld en na een paar dagen werd die stevig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb voor een collega twee bekers gekocht waar wij al heel lang naar op zoek waren. Deze zijn niet meer te krijgen en de beker waar onze collega uit dronk was inmiddels op. De bekers werden netje... Ver mais
Met plezier zaken gedaan. Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij. Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer. Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.
De doos van het memory spelletje was met plakband aan elkaar geplakt, dit is prima maar het plakband was los gelaten.
Detalhes da empresa
Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Niet alles hoeft nieuw en duur te zijn, Hans heeft de mooiste spullen en gooit er graag een beetje humor in. Eigenlijk kan je Hans er altijd wel goed bij hebben. Mooie vent die Hans. Groeten van Hans. Welke Hans? Er is toch geen tweedehans?
Informações de contato
6511 XG, Nijmegen, Holanda
- info@tweedehansnijmegen.nl
- tweedehansnijmegen.nl
Pede aos clientes que avaliem
Ze rijden door heel Nijmegen.
Super leuke, aardige dames.
Leuk om in zo'n ouderwetse SRV busje te zijn, en beetje te rommelen.

Resposta da TWEEDEHANS Nijmegen
Goed kwaliteitsmeubel snel verzonden…
Goed kwaliteitsmeubel snel verzonden netjes ingepakt

Helemaal super!
Product goed geprijsd, snelle levering en super vriendelijk. Echt een aanrader!

Bezorgen gedaan door Hans zelf
Bezorgen gedaan door Hans zelf. Gezellig en leuk top geregeld.

Resposta da TWEEDEHANS Nijmegen
Het was duidelijk en snel met een…
Het was duidelijk en snel met een persoonlijke touch

Resposta da TWEEDEHANS Nijmegen
Snelle levering, grappig berichtje erbij. Van Hanser harte bedankt!

Blij met mijn aankoop!
Heel blij met mijn fotolijstjes. Perfecte service! Ik ga hier zeker vaker bestellen

Uistekend
Uistekend
De reaktie was snel en vriendelijk. De levering was snel en konform afspraak. En het boek was in uitstekende staat en precies zoals ik wenste.

Leuk concept & goede service
Leuk concept, uitgebreid assortiment, goede prijs, snel een afspraak kunnen maken om pakketje op te halen, vriendelijk geholpen. Vriend was blij met het cadeau.

Resposta da TWEEDEHANS Nijmegen
Online besteld en netjes ingepakt en…
Online besteld en netjes ingepakt en afgeleverd binnen 48 uur.

Goede ervaring
Goede ervaring heb alles goed stevig ingepakt thuis gestuurd gekregen en binnen 2 dagen

Resposta da TWEEDEHANS Nijmegen
Erg snelle en nette levering
Erg snelle en nette levering. Product is precies zoals verwacht.