Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig hurtig levering, vi glæder os til at overraske sønnen med en ny sandkasse|båd til hans fødselsdag i morgen 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trods ferietid super hurtig levering. Imponerende. Vi købte gør det selv svævebane og ketchersæt. Ved køb af svævebane skal man have lidt “teknisk snilde” mht at få strammet viren. Det kræver speci... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spørg til om de vil prismatche en anden dansk leverandør af en trampolin. Hvor den anden leverandør endda medsælger sikkerhedsnet til en billigere pris. Det får jeg ikke svar på, oveni at trampolinen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En meget god oplevelse. Købte Noa gynge/legetårn. Der er en voksen der har gennemtænkt materialer og brugssikkerhed. Blev leveret meget hurtigt og fragtfri til Fanø. Samlevejledning var super... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos
  2. Loja de Jogos

Escrito pela empresa

Ude-leg.dk er en dansk webshop med base i Nørresundby, Nordjylland, der specialiserer sig i kvalitetslegetøj og udstyr til udendørs leg. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder legehuse i træ og plast, trampoliner i forskellige former og størrelser, hoppeborge, gyngestativer, rutsjebaner, sandkasser og meget mere. Vores sortiment er nøje udvalgt for at fremme børns fysiske aktivitet, kreativitet og sociale interaktion gennem leg i det fri. Vi samarbejder med anerkendte mærker som Axi, Exit og Etan for at sikre holdbare og sikre produkter. Vores legehuse er designet til at inspirere fantasifuld leg, mens vores trampoliner og hoppeborge tilbyder timevis af sjov og motion for hele familien. Trælegehuse tilbyder en naturlig æstetik og mulighed for personlig tilpasning, mens plastlegehuse er ideelle for de mindste med deres farverige design og nemme vedligeholdelse. Hos Ude-leg.dk prioriterer vi kundeservice højt. Vi tilbyder hurtig levering, gratis fragt ved køb over 500 kr., og en 30 dages fuld returret. Vores kundeservice er tilgængelig på hverdage mellem kl. 10 og 13, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigt og effektivt. Vi har også en aktiv tilstedeværelse på sociale medier, hvor vi deler inspiration og nyheder om vores produkter. Vores mål er at gøre det nemt og sikkert for forældre at finde det rette udendørs legetøj, der passer til deres børns behov og interesser. Besøg os på www.ude-leg.dk for at se hele vores sortiment og finde inspiration til udendørs leg.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 40% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kvalitet af…

Hurtig levering og god kvalitet af materialer til klatrestativ.
Vi bestilte et klatrestativ. Det blev leveret få dage efter. Samlevejledningen var til at forstå og materialerne til klatrestativet var gode.

30 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Godt produkt

Godt produkt, utrolig hurtig og effektiv levering.
God service ved telefonkontakt, da der kom besked om alt ok, men på skærmen kom der efter betaling besked om udfordringer med betaling, men alt var ok.

5 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og hurtig levering

Købte et legehus - nemt at samle og barnet blev meget glad!
Kundeservice var rigtig god - der var udfordringer med valg af levering, men efter en mail, hvor der blev svaret tilbage meget hurtigt, blev udfordringen løst.
Huset var leveret dagen efter, om formiddagen - meget tilfredsstillende!

11 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais