Uglecare Avaliações 6.288

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fine produkter til gode priser, men skal man ringe og have fat i jer, så er det en anden sag. Man kan ikke reklamere med at have telefonisk kundeservice i et bestemt tidsrum, for derefter at møde kun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling, hurtig afsendelse og levering. Der stod, at pakken ville kommen inden for 2-4 hverdage, men pakken var allerede fremme 1 hverdag efter bestilling. Og de købte varer virker bare.

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fornuftige priser, bare en skam at det ikke lige nu kan lade sig gøre at købe flere HÅNDKØBS medicin ting . Jeg har tidligere handlet der hvor det kunne lade sig gøre.

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Korrekt beløb trukket -og uden porto som lovet over vist beløb. God kommunikation om afsendelse og ankomst i pakkeshop. Over forventning.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fint sted at handle,

Jeg har tidligere handlet der hvor det kunne lade sig gøre.

17 de abril de 2026

Kære Erik,

Tak for din besked og for din feedback, det sætter vi pris på.

Vi forstår godt, at det er ærgerligt, at udvalget af håndkøbslægemidler lige nu er begrænset. Vi forventer dog, at disse varer igen kommer på lager i næste uge.

Vi håber derfor at kunne tilbyde det fulde sortiment igen meget snart.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er super fin tilfreds med priser

Er super fin tilfreds med priser - men udvalget er så forringet at jeg nok snart stopper med at handle her. Der er næsten ingen varer / brands tilbage i shoppen. Har ellers købt rigtigt meget
Håber det kommer tilbage ellers kan jeg ikke bruge det til noget

16 de abril de 2026

Kære kunde,

Tusind tak for din besked og for din tidligere støtte, det sætter vi stor pris på.

Vi forstår godt din frustration over det nuværende udvalg. Vi kan dog heldigvis fortælle, at vi allerede i næste uge forventer at få et udvidet sortiment på hjemmesiden, så der igen vil være flere varer og brands at vælge imellem.

Vi håber derfor, at du vil give os lidt tid og fortsat handle hos os.

Hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positiv oplevelse hele vejen igennem

Produkterne er som forventet. Passende leveringstid. Ingen problemer med hverken bestilling, levering eller produkter. Alt i alt en fin handel og så til overkommelige priser!

4 de abril de 2026

Kære Nanna,

Tusind tak for din besked.

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem, og at både produkter, levering og bestilling har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og din handel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget meget tilfreds med håndteringen…

Meget meget tilfreds med håndteringen og leveringen til min foretrukne postshop gik som planlagt 👍👍tusind tak.

14 de abril de 2026

Kære Mona

Tusind tak for din besked.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både håndteringen af din ordre og leveringen til din foretrukne pakkeshop, og at alt gik som planlagt.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Synes ikke det sidder godt

Synes ikke det sidder godt

8 de abril de 2026

Kære Claus,

Tak for din besked.

Vi er kede af at høre, at produktet ikke sidder godt. Vi vil dog gøre opmærksom på, at vi desværre ikke er producenten af produktet, men udelukkende fungerer som forhandler.

Hilsen
Ugleapo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais