Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til Ukrudtservice.dk – din pålidelige partner inden for effektiv og skånsom bekæmpelse af ukrudt og skadedyr. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at opretholde smukke og velplejede udendørsområder, fri for uønsket ukrudt og skadedyrsangreb i form af myrer. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af tjenester, herunder bekæmpelse af ukrudt i græsplæner og omkring fliser samt effektiv myrebekæmpelse. Med vores ekspertise og specialiserede tilgang kan vi sikre, at dine udendørsarealer forbliver pæne og indbydende året rundt. Det er vores prioritet at sikre, at vores kunder føler sig trygge ved vores tjenester. Derfor bruger vi kun godkendte og lovlige sprøjtemidler, og vores team er fuldt autoriseret og har sprøjtebevis til at udføre behandlinger sikkert og effektivt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og stræber altid efter at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder. Vores mission er ikke kun at bekæmpe ukrudt og skadedyr, men også at beskytte miljøet og sikre sundheden og sikkerheden for både dyr og mennesker. Derfor garanterer vi, at vores produkter og behandlinger er skånsomme og ikke skadelige for hverken dit hjem, dine kæledyr eller dig selv. Vælg Ukrudtservice.dk til din næste ukrudts- og skadedyrsbekæmpelsesopgave, og oplev forskellen af vores professionelle og pålidelige service. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå et smukt og velplejet udemiljø, du kan nyde året rundt.
Informações de contato
Bøgeløkken 8, 5700, Svendborg, Dinamarca
- Kontakt@ukrudtservice.dk
- ukrudtservice.dk
As pessoas também visitaram
Meget effektiv ukrudtsbekæmpelse
Rigtig god service og meget effektiv ukrudtsbekæmpelse.
Fremragende dialog og klasse service!
Jeg havde fornøjelsen af, at have Andreas på besøg. Jeg havde en græsplæne som jeg ikke kunne komme i bund med. Efter god dialog med Andreas, fik jeg ham til at sprøjte min plæne. Efter fik jeg rådgivning om, hvordan jeg selv kunne pleje den fremadrettet. Jeg har nu den lækreste plæne til dato, på matriklen.
Ukrudtservice har mine varmeste anbefalinger💪🏻
Super resultat på nyetableret græsplæne.
Super resultat på nyetableret græsplæne.
Rigtig god service og sparring med…
Rigtig god service og sparring med Andreas.. og så leverer han et super flot resultat til en god pris..
Jeg har med stor tilfredshed haft besøg…
Jeg har med stor tilfredshed haft besøg af Andreas fra ukrudtservice. Jeg kun ikk få buk med mit ukrudt i plænen. Han kom med det rette sprøjte middel, og råd for fremtiden. Super go behandling👌 jeg gir min bedste anbefaling til andre
Super service og det virker bare
Super service og det virker bare!
Kan klart anbefale Ukrudtservice.dk hvis man skal have sprøjtet plænen.
Super fin kommunikation med Andreas og…
Super fin kommunikation med Andreas og et flot resultat efter et par uger. Jeg havde rigtigt meget vild storkenæb og andre ting i plænen spm nu er fuldstændig væk. Kan klart anbefales 👍
Kan kun anbefale Andreas og hans viden…
Kan kun anbefale Andreas og hans viden omkring plæner.
Har en græsplæne der gik fra en med alverdens ukrudt, til en (fra mit synspunkt) golfbane.
Stor anbefaling herfra. Alle pengene værd!!
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Funger vildt godt og glimrende resultat, der er intet tilbage og det bedste er at det er 100 % godkendt til haven. Jeg har fået en virkelig pæn plæne.
Og så er de bare super venlige
Jeg er meget tilfreds med resultatet af…
Jeg er meget tilfreds med resultatet af sprøjtningen for ukrudt. Jeg blev kontaktet efter et par uger for at høre om det havde den ønskede effekt. God kundeservice.
god kundekontakt og en fornuftig pris
god kundekontakt og en fornuftig pris. Min plæne har aldrig været pænere.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.