Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis
  2. Imobiliária

UKvastgoed begeleidt Nederlandse investeerders bij het zoeken een aankopen van Engels vastgoed met hoog rendement.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

12 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer deskundig, betrouwbaar en effectief. En ook nog prettig in de omgang.

Joachim is een zeer betrokken en deskundige adviseur die je effectief en met veel enthousiasme begeleidt bij het vinden van een passende investering. Prettig in de omgang, zonder ooit opdringerig te worden. Hij geeft altijd een eerlijke, zuivere voorstelling van het rendement en de risico's, zonder allerlei kosten of andere zaken weg te laten (zoals helaas gebruikelijk is onder zijn Britse concullega's). Hij ziet het als zijn opdracht om van waarde te zijn voor zijn klant, in plaats van alleen maar een transactie te doen. Ik beveel hem ten zeerste aan.

14 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit jaar 2 appartementen aangekocht in…

Dit jaar 2 appartementen aangekocht in Engeland. Fijne begeleiding van A to Z binnen het hele traject vanaf selectie, informatievoorziening tot aankoop/ afronding, ook buiten kantoortijden.

23 de maio de 2025

Resposta da UKvastgoed.nl

Thanks Paul! Leuk dat je deze review plaatst! We blijven ons best doen om altijd een goede service te leveren.

Zeer tevreden!

Joachim, neemt de tijd om je helder, eerlijk, en open te informeren. Hij is absoluut niet opdringerig, maar laat de keuze bij jou. Het hele proces is absoluut naar tevredenheid verlopen, chapeau!

18 de julho de 2025

Resposta da UKvastgoed.nl

Bedankt voor deze woorden Laura! Erg leuk om van waarde te kunnen zijn voor jullie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een zeer tevreden klant!!

Ik heb joachim van uk vastgoed circa een half jaar geleden leren kennen en inmiddels meerdere objectne bij hem gekocht. Joachim is zeer ter zake kundig en eerlijk en oprecht. Daarnaast ook zeer service gericht.

4 de março de 2025

Resposta da UKvastgoed.nl

Bedankt Marc! Ook erg leuk om met jou samen te werken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Joachim Galenkamp is a great…

Joachim Galenkamp is a great real-estate advisor and facilitator who was there was with us from the first visit to the final step of the purchase.
Arranged a special viewing for us and explained clearly the process and steps.
Highly recommended !!

13 de junho de 2024

Resposta da UKvastgoed.nl

Thanks for your kind words Chetan. It was great working with you!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel contact, eerlijk antwoord en

Joachim heeft altijd goed met ons meegedacht. Hij stond voor ons klaar, de lijntjes waren kort en hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Joachim is transparant en eerlijk in wat het op te leveren rendement kan zijn. Dit gaf ons het juiste vertrouwen om dit aankooptraject met UK Vastgoed aan te gaan.

8 de abril de 2025

Resposta da UKvastgoed.nl

Hoi Dennis, bedankt voor de review en het vertrouwen!
Fijn om te horen dat onze werkwijze gebaseerd op transparantie en informatievoorziening aansloot bij jullie behoefte!

Zeer tevreden met UK vastgoed . NL

Ik heb met behulp van UK vastgoed al meerdere residential properties in Engeland gekocht en de ervaringen zijn zeer positief. Ze zijn behulpzaam en denken proactief mee. Ze zijn eerlijk over de kansen, risico's en de kosten/baten analyse, en het is duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben.

12 de dezembro de 2024

Resposta da UKvastgoed.nl

Excuus voor de late reactie maar ontzettend bedankt voor deze woorden Matthijs! Erg leuk om met je te werken en van je te leren. Leuk om je binnenkort op ons kantoor te kunnen ontvangen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

UKvastgoed helpt niet alleen met de…

UKvastgoed helpt niet alleen met de aankoop van vastgoed, maar ook met alles wat erom heen zit. Denk aan belasting, notaris en advies.

We zijn heel erg tevreden met de investering die we hebben gedaan met de hulp van UKvastgoed.

7 de outubro de 2024

Resposta da UKvastgoed.nl

Bedankt Mark voor deze review! Fijn om te horen dat jouw UK investeringen het goed doen!

Goede support bij aankoop-proces

Joachim is reeel in de verwachtingen over het UK vastgoed waar hij in bemiddelt en geeft daarnaast pro-actief advies hoe zaken aan te pakken op de UK markt. Het Britannia House - Stafford project heeft reeele aankooprijzen met een goede huurdersmarkt, waardoor de kans op realisatie van de genoemde rendementen ook echt goed is. Joachim heeft ook na de aankoop goede support gegeven aan mijzelf als koper (bv inzichten in te betalen UK belastingen, als ook onderhoud aan de woning)

7 de outubro de 2024

Resposta da UKvastgoed.nl

Bedankt voor deze woorden Frank! Dit is precies waar wij voor staan. We vertellen graag het eerlijke verhaal en blijven ook ondersteunen tot na de aankoop.

Goede investering

Goed telefonisch bereikbaar voor vragen, helder verhaal. Goede investering.

2 de outubro de 2024

Bedankt Edzard!

Uitstekend begeleid door UKvastgoed

Uitstekend begeleid door UKvastgoed! Goed bereikbaar, persoonlijk en nadien altijd bereid tot het beantwoorden van vragen. Echt een aanrader!

1 de maio de 2024

Resposta da UKvastgoed.nl

Dank voor deze mooie woorden Josep! Erg leuk om met je samen te werken en uitgebreid te sparren over vastgoed!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.