Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Montaria
  2. Selaria

Escrito pela empresa

Unamari er en dansk webshop for passionerede ryttere af alle køn, aldre og niveauer. For os er godt rideudstyr mere end bare funktion. Det er en mulighed for at skabe tillid, tryghed og for at styrke det bånd mellem hest og rytter, som gør ridning til noget helt særligt. Unamari står bag de anerkendte ridemærker Catago, Catago FIR-Tech, Horse Guard og Equipage – brands, der i over 20 år har forenet skandinavisk æstetik med kompromisløs kvalitet, gennemtænkt funktionalitet og en nysgerrig tilgang til innovation. Alt design skabes in-house af engagerede teams, der forstår rytternes hverdag og hestenes behov. Vores sortiment rummer alt fra Catago FIR-Tech-seriens terapeutiske teknologi til Equipages moderne, funktionelle ridetøj og Horse Guards farverige, prisvenlige udstyr til hest og pony. Uanset om du rider dressur, spring eller har forelsket dig i livet med islænderhest, så finder du målrettet og gennemført udstyr hos Unamari. Vi ved, at hver disciplin stiller særlige krav til komfort, holdbarhed og bevægelsesfrihed. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg, der er udviklet med blik for detaljen og respekt for disciplinen. Du finder elegante dressurunderlag, teknisk overlegne stævnejakker, fleksible springtrenser, robust udstyr til islænderhesten og meget, meget mere. Unamari er også stolt europæisk distributør og co-designer af de eksklusive One K-ridehjelme. One K er elsket blandt ryttere for deres tekniske ydeevne og stilrene designs, og med vores tætte samarbejde i udviklingen sikrer vi, at hjelmenes udtryk og funktion lever op til rytterens høje standarder. Vi fører altid det fulde sortiment af vores egne brands med rideudstyr og -beklædning til hele familien, fra børn og unge til voksne ryttere. Vi tilbyder komplette kollektioner, der sikrer en stilmæssig rød tråd, og som nemt kan mikses og matches fra top til tå. Du kan endda matche med din hest, for at understrege, at I udgør en samlet enhed. Hos Unamari forvandler vi erfaring og nytænkning til udstyr, der ikke blot opfylder rytterens behov, men som også bærer en fortælling om omsorg og kærlighed til hesten.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig levering men dårlig kunderservice

Meget hurtig levering. Desværre har jeg fået en gammel hjelm. Den ridehjelm, jeg har købt, er allerede blevet produceret for næsten fire år siden og den mangler den aktuelle certificering, som hjelmen iflg producenten bør have. Leverandøren har printed en forfaldsdato på otte år efter produktionsdato på produktet. Derfor har jeg bedt om at få hjelmen byttet med én med en nyere produktionsdato. Det afviser Unamaris kundeservice. I stedet for skal jeg selv betale for returforsendelsen. Det er skuffende!

17 de fevereiro de 2026

Hej Christoph,

Mange tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse af kundeservice. Jeg forstår godt din bekymring omkring produktionsdatoen på hjelmen. Den model, du har købt, var en del af et udsalg med 40 % rabat, da det er en udgående model. Det betyder desværre også, at vi ikke længere har nyere eksemplarer af netop denne model på lager, som vi kan bytte til.

I forhold til produktionsdatoen vil jeg gerne uddybe, at ridehjelme ikke har en lovbestemt udløbsdato, sådan som nogle sikkerhedshjelme har. Producenterne giver dog anbefalinger og sikkerhedsretningslinjer for levetid, og derfor henviser man ofte til produktionsdatoen, som er stemplet inde i hjelmen.

Materialet i en hjelm (oftest EPS-skum) kan over tid påvirkes af blandt andet UV-stråling, sved, temperaturudsving og andre miljøpåvirkninger, hvilket gradvist kan reducere materialets stødabsorberende egenskaber. Derfor anbefales det generelt at udskifte hjelmen efter nogle år. En hjelm bør også altid udskiftes efter et fald eller kraftigt slag, eller hvis der opstår tegn på slitage som revner, misfarvning eller defekte spænder eller stropper.

Den hjelm du har købt er ny i original emballage og har ikke været udsat for UV-stråling eller temperaturudsving. Den er fortsat fuldt godkendt og sikker at bruge og er certificeret efter VG1 01.040, som fortsat er gyldig til både konkurrencer og almindelig brug i EU frem til 2031.

Hvis du alligevel ikke ønsker at beholde hjelmen, er du selvfølgelig velkommen til at returnere den. Vi får en ny Casco-kollektion på webshoppen senere på måneden, hvor alle hjelme er certificeret efter den nye EN1384:2023-standard. Du er fortsat meget velkommen til at vælge en af disse modeller i stedet. :)

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@unamari.com.

Unamari-teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig levering og gode…

Virkelig hurtig levering og gode priser/produkter. Vil med glæde bestille derfra igen

21 de fevereiro de 2026

Hej Cecilie,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det glæder os virkelig at høre 🌸

Vi gør os umage for, at det hele spiller, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.

Vi glæder os til at se dig på shoppen igen :)

Unamari-teamet 🐴

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service

Hurtig levering ift Black Friday og gode priser. Intet at bemærke herfra ☺️

2 de dezembro de 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din fine anmeldelse og tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os at høre, at vi leverer en god oplevelse selv under Black Friday :)

Vi håber at se dig igen snart ✨

Unamari-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais