Under Uret Svendborg Avaliações 92

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Synd at personalet ikke kender forskel på en americano og en latte. Da jeg siger til tjeneren at det ikke ligner en americano lader han som om han ikke hører mig. Havde jeg ønsket lunken mælk, så havd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For 2. Gang Bestilte vi under urets nytårsmenu. Og det var bestemt lige så godt her 2. Gang som første! Nemt, lækkert og godt afstemt. Rigelig mad. Meget lidt tilberedning og en fin nem overskuelig t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelige omgivelser - altid et helt igennem og servicerende personale - maden er skøn og altid visuelt indbydende ☺️ Under uret har også lavet Tapas til min runde fødselsdag - maden var lige til at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var travlt fredag kl.17.30, vi blev mødt af en imødekommende tjener, hun var ærlig og sagde hun skulle bruge bordet igen, vi fik 2 pladser. Super hurtig og høflig betjening. Drikkevare kom hurtig... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Under Uret i Svendborg er en hyggelig cafe og restaurant, hvor du kan hygge dig med venner og familie. Klassisk cafemad med et moderne twist.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 16% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke pengene værd

Vi fik en stor Nachos og Urets fristelser. Det var okay, men smagte ikke af noget særligt. Det var absolut ikke pengene værd. Desværre. Det var for dyrt ift. Manglende smag. Der blev heller ikke spurgt til om maden smagte

5 de março de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Legendarisk sted - daler kvaliteten?

Under Uret er et legendarisk sted i Svendborg og altid meget hyggeligt… Og dyrt. Dejligt personale som altid er glade, søde og imødekommende. Brunch på Under Uret i dag. Desværre ikke den standard det var for nogle år siden (med samme ejer). Forkert sammensat udvalg på brunchbuffetten, fx. emmentaler og brie som de eneste oste - kedeligt. Ingen yogurt, mangler frugt, udvalg af pålæg og lækre overraskelser. I skuffelse ombestilte jeg til en grovbolle med ost og salami, der til gengæld var lækker. Bare ikke det vi var kommet for, og stillede heller ikke sulten. Ikke noget godt alternativ på menuen til buffetten.

13 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er ubetinget Svendborgs bedste…

Det er ubetinget Svendborgs bedste cafe. Det ses ikke mindst på besøgstallet. Her kommer man igen, og det er altid dejligt at opleve den gode stemning. Dejlig mad, god kaffe, venlig betjening og en herlig atmosfære. Kan varmt anbefales

8 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg får altid fantastisk service

Jeg får altid fantastisk service, især af Sune. Han er super serviceminded og altid godt humør.
Maden er desuden også helt i top! Kan klart anbefales hvis man er i Svendborg og mangler et lækkert sted at hygge med familie eller venner.

1 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spist lækkert ostebræt til frokost.

Spist lækkert ostebræt til frokost.
Venlig og engageret personale.
Lækker frisk og hjemmelavet tilbehør. Bl.a hjemmelavet løgkompot og syltede grønne tomater. Dejlig hjemmebagt brød og lækker ost..
Min varmeste anbefaling😉👍🏼

25 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig mad og dejlig betjening

Jeg har i dag været på Under Uret i Svendborg og spise. Jeg blev mødt af det mest smilende og glade personale. Udover det, var maden utrolig lækker og velsmagende.

Helt klart noget jeg vil anbefale

16 de agosto de 2022

Surrealistisk Oplevelse

Surrealistisk Oplevelse

Jeg var oppe Undet Uret,
hvor jeg hilser på personalet, derefter sidder mig på eneste ledige bord, et ud af 4 borde, i rygesektionen, et 4 prs bord.

De sidste par mdr har jeg ikke besøgt U. U. ret ofte.

Jeg bestiller 2 Colaer, betaler de 80,- via mobil Pay.

Efter 5-10 min, er der en dame ved bordet ved siden af, hvis ene stole ben, ender oven på en rist, så hun er ved at Vibbe bagover, så jeg rejser mig hurtigt og griber hende og stolen, får hende og stolen på rette køl igen.

5 Min efter kommer en tjener, til Deres bord og damen fortæller hvad der var sket, og hvis det ikke var for mig.......
- jeg forsøger verbal kontakt med hende og hun siger lige et øjeblik, hvortil jeg er afventende.

5 min efter henvender hun sig til mig, og jeg spørger pjattende om der så ikke er gratis pomfritter til mig for min '
heltegerning' ?

Det ved hun så ikke lige om hun kan ?

5 min senere står chefen i døren, og jeg vinker ham hen, til mit bord.

Da han kommer, fortæller jeg ham det, og spørger om ikke en plade over risten ville hjælpe ?

Han svare mig, at sådan som jeg sidder og :
knipser med fingrene efter tjenerne,
vil ha gratis pomfritter,
bruger deres tid,
sidder mig ved et 4 mand bord,
ønsker de ikke, for de prøver faktisk at leve af deres kunder, så her i højsæsonen duer det ikke at jeg er der, så når jeg har drukket ud, må jeg gå og så må vi se hvordan og hvorledes senere på sæsonen.

Det var en Surrealistisk Oplevelse på Under Uret i dag, det besøger jeg ikke igen.

2 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det her er bare for ringe

Det her er bare for ringe. Priserne er så høje, at man forventer noget ekstraordinært. Men det er almindelig cafemad - burgere, salater mm. Priserne ligger på 160,- til 190,- for salater og en burger. Men maden er bare ikke god. Selv til normale priser ville det stadig ikke være i orden. Ordinært og uden det ekstra man forventer til de priser. Det er uinteressant mad og der er ikke kælet for det!
Lad vær at spise på Under Uret. Det er simpelthen for ringe og for dyrt!
Hilsen Henrik

1 de junho de 2022

En kedelig oplevelse

Maden var desværre middelmådig, og tjeneren kom med de forkerte drinks (forkert gin). Min mand forsøgte at fortælle at de havde bestilt Sloe Gin, men tjeneren blev ved med at sige det var Monkey 47 sloe gin (på trods af at gin’en havde en helt klar farve). Til sidst blev hun en anelse provokerende, og sagde at hun jo ikke ligefrem har været på et cocktailkursus! Det er hende som arbejder på restauranten? Hun bør vide hvad der er på menuen, både af mad og drikkevarer. Desuden var det svært at få betjening ved bordet, da alle tjenerne stod oppe ved baren og snakkede med hinanden.. Vi kommer ikke her igen.

28 de maio de 2022

Betaling og uansvarlige medarbejdere

Betaling og uansvarlige medarbejdere

Spiste aftensmad med mine veninder og vi fik tilbuddet 2 drinks for 135 inden kl. 20. Da vi skulle betale kostede de 190kr istedet for 135kr, og da de ikke havde nogle “voksne” tilstede kunne de desværre ikke give os pengene tilbage.

Totalt latterligt at dem på vagten ikke kan gøre alt uden en bestemt voksen som så ikke er på arbejde

21 de maio de 2022
logotipo da Under Uret Svendborg

Resposta de Under Uret Svendborg

Hej Josephine.

Jeg vil først og fremmest beklage jeres oplevelse ved betalingen. Det er selvfølgelig noget vi vil tage op med de enkelte tjenere der var der igår aftes.
De skulle bare have regnet beløbet ud, og givet jer det beløb retur som der manglede. Det beklager jeg.

Jeg vil meget gerne give en omgang nye mojitos til dig og dit selskab, som et plaster på såret.

Du kan lige kontakte mig på Anders@under-uret.com

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi var i dag med familien til brunch

Vi var i dag med familien, nede og spise brunch hos jer.

Vi havde bestilt bord hjemmefra og efter hjemmesiden var prisen kr 165

Da vi kom og så kortet var prisen kr 188 hvilket vi gjorde servering opmærksom på.
Hun sagde hun nok skulle få styr på det.

Da vi skulle betalte var prisen stadig kr 188, øhh sagde vi igen der står kr 165 på hjemmesiden,
Ja men nu var det deres pris og den var rette på hjemmesiden fik vi at vide

Ok nu er kl 13:10 og den er stadig kr, 165 på hjemmesiden det dælme ikke i orden .👎👎

Få styr på priser så de ens ellers har kunder ret. 😄

24 de abril de 2022

Respektløs betjening

Min veninde sidder på Under uret med hendes 6 mdr. gamle baby. Hun spørg tjeneren om det er muligt, at hun kan få varmet mælken i sutteflasken?
Tjeneren siger nej, og siger at det er ikke deres segment.
Jeg er decideret rystet at en café som Under uret ikke kan give den service og betjening. Hvor er det dårligt!!!

27 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har i dag hentet take away mad på Under…

Har i dag hentet take away mad på Under Uret.
Maden er pakket ned, så den ser ud, som når man får den serveret på restauranten, lækker og præsentabel.
Fantastisk, lækker og veltilberedt mad.
Altid en fornøjelse med mad fra Under Uret.

5 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De kan starte med at huske at lave den…

De kan starte med at huske at lave den mad man bestiller, ventede 45 min, da jeg rykkede for den, fik jeg at vide de havde glemt den, men at de ville lave den straks og de ville tilbyde 15%. Maden kom men var desværre kold, de undskylde og lavede igen noget nyt. Endnu en gang var det koldt. Nu var min tålmodighed sluppet op, jeg gik i køkkenet for at klage min nød, her fik jeg at vide at nu havde han lave maden på samme måde de sidste 10 år. Med andre ord, det kunne ikke passe at maden var kold. Han kunne jo ligeså godt have sagt du er fuld af løgn. Det var ihvertfald den følelse jeg havde. Nu var det så jeg gik, jeg skulle ikke betale for maden, men de 15% de startede med at love mig, var kun på den mad jeg ikke fik. Kort og godt en meget dårlig oplevelse, det plejer ellers at være helt ok, har været der mange gange før.

27 de agosto de 2021

Giver forskelsbehandling for…

Giver forskelsbehandling for handicappede.
En herre blev anmeldt til politiet og smidt ud fra Under Uret, da herren ikke havde mundbind på, trods gentagende postulater om undtagelse for mundbind.
Kan på INGEN måde anbefale at man støtter den type forretning.

29 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais