Uni Bazaar

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Andre år har jeg brugt Facebook til at sælge mine bøger - tonsvis af beskeder frem og tilbage, arrangering af mødetidspunkter og salg af enkelte bøger til flere personer tog en masse tid. Uni Bazaar g... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sebo

Informação fornecida por fontes externas variadas

Uni Bazaar kæmper for at skabe et økosystem af genbrugte studiebøger på CBS! Studerende kan meget simpelt både købe og sælge sine brugte studiebøger via hjemmesiden. På denne måde sikres de studerende en billigere studiegang ved at genbruge eksisterende ressourcer. Det er en win-win!

Informações de contato

Super god service

Super god service. Modtog bogen indenfor 2 dage. Benjamin er rigtig hurtig til at svare, hvilket gør atjeg føler mig tryg ved at købe mine studiebøger ved Unibazar 🙌🏻🙌🏻

4 de novembro de 2019

Klar anbefaling herfra

Har solgt flere bøger gennem Uni Bazaar, og jeg kan varmt anbefale det. Aflevering af bøger er nemt og fleksibelt, og når man så har glemt alt om dem, er det en god lille overraskelse at få indbetalingen når de så er blevet solgt, uden at have skulle bruge en masse tid og kræfter på det.

22 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt alle mine bøger gennem…

Jeg har købt alle mine bøger gennem hele min studietid fra Uni Bazaar - har kun været tilfreds, da jeg har sparet en masse penge og modtaget bøger i fin kvalitet. Servicen er super god, og har fået afhentet mine gamle bøger på min hjemmeadresse.

6 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt klart en anbefaling værdig !

Tak for en nem måde at sælge studiebøger på! Jeg har overladt alle gamle bøger til Benjamin, så de ikke står og fylder derhjemme, og så tikker pengene ind en gang i mellem, når de er blevet solgt.

Til alle jer, der har ikke har prøvet det - kom igang!

6 de novembro de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bare jeg kunne give den femte stjerne!

Jeg ville helt vildt gerne give Benjamin og Uni Bazaar 5 stjerner for den gode service, han har vist ved at lægge bøger til side, og sørge for at jeg kunne bestille alle bøgerne samlet. Det eneste Uni Bazaar mister en stjerne på, er at jeg synes, der er alt for meget skrevet i nogle af opgavebøgerne. Jeg har en bog, hvor der er skrevet med kuglepen i mange af opgaverne, og man kan næsten ikke abstrahere fra det.

Dog ellers rigtig godt koncept og super service! Bliv ved med den gode service og fantastiske behandling.

5 de novembro de 2018

Nemt og rimeligt udbytte

Nemt, hurtigt og en gennemsigtig proces der sikrer dig et udmærket afkast på de aflagte studiebøger. Det er uden tvivl den nemmeste måde at komme af med sine studiebøger på uden slet og ret at give dem væk. Det er muligt, at man kan få et par ekstra procenter, hvis man vælger at sælge privat, men med Uni Bazaar er der intet besvær, og det er også noget værd.

5 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet mindre end et fantastisk projekt!

Intet mindre end et fantastisk projekt. Du sparer på CO2-udslippet ved at genbruge studiebøger, og derudover sparer du en hulens masse penge. Benjamin er nem at snakke med, og altid glad for hjælpe hvis man skulle have nogle spørgsmål. Kan ikke andet end at anbefale dette koncept!

20 de setembro de 2018

Det var rigtig nemt

Det var rigtig nemt. Kunne bestille bogen hjemmefra og hente den allerede dagen efter. Derudover var der rigtig god service.

5 de setembro de 2018

Super nemt

Rigtig god service, gode priser og bøgerne er god kvalitet
Det hele gik super nemt over hjemmesiden, og jeg kunne hente alle bøgerne første dag på mit studie!

4 de setembro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais