Het bed kraakt,poten vallen steeds
Het bed kraakt. De middelste poten vallen er onder weg zodra je het bed iets verschuift, 2x de techn. Service erbij gehad. Kan niet verholpen worden. het matras is ons aangeprezen maar is veel te hard.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Je word goed geholpen in de winkel, ze denken met je mee. Maar de communicatie daarna kan veel beter.
Dat is zeker een punt van aandacht.
Erg goed geholpen!, geen druk en goed advies
Fijn geholpen bij uniek slapen! De adviseur nam goed de tijd voor ons waardoor we de perfecte match hebben gevonden qua matrassen. Echt een aanrader!
Ik ben geweldig geholpen in de winkel van Uniekslapen. Ze hebben een mooie collectie aan bedden. De adviseurs zijn aardig en hebben veel verstand van het vak. Ook de koffie was erg lekker.
Aanrader dus!
Vriendelijk verkopers die meedenken met je wensen. Onze nieuwe matrassen waren binnen 2 weken al binnen en super vriendelijke bezorgers. Zeker een aanrader!
Top winkel, goed geholpen!! Oog voor kwaliteit.
Bij de levering vielen de voetborden er direct af. Geen enkele actie ondernomen door het bedrijf. Na enige tijd maar eens geïnformeerd. Niemand wist ervan en er was na een maand nog niets gedaan. Na deze maand inmiddels verschillende keren in de winkel geweest. Steeds beloofd dat het binnen twee weken zou worden opgelost. Nu zijn we bijna vier maanden verder en we hebben nog geen idee of en wanneer we voetborden aan ons bed krijgen
Wij zijn erg tevreden over de winkel
Onze bed motor ophanging was gebroken.
Er zat geen garantie meer op.
In de winkel in bennekom foto's laten zien.
De medewerker kwam met een nieuwe motor aan en wij mochten deze gratis mee nemen.
We hebben deze zelf even onder het bed gemonteerd.
Net als de vorige keren super goed geholpen.
Vandaag nieuwe matrassen gekocht bij uniek slapen in Nunspeet. Wij zijn heel goed ontvangen en hebben door het vriendelijke en heel vakkundige advies van Dennis een goede keuze kunnen maken we kunnen niet wachten tot we op de nieuwe matrassen kunnen slapen.
Goed geholpen en uiteindelijk een hele mooie boxspring uitgekozen voor onze aanstaande verhuizing. Ze helpen je helemaal op weg en je voelt je niet opgejaagd in de winkel. Top service!
Klantvriendelijk personeel denken mee in wensen.