Veja o que dizem as avaliações
Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service og rådgivning. Sengen kom før end forventet og da vi havde et par spørgsmål i forbindelse med samling, ringede Jonas kl. 21 om aftenen og hjalp. Hele vejen igennem har de svaret lyn... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Messevej 12C, 9600, Aars, Dinamarca
- info@uniquebeds.com
- uniquebeds.com
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ikke en særlig god oplevelse
Ikke en særlig god oplevelse. Har bestilt spisebordsstole som er skæve og den ene havde hul i sædet. Her flere måneder efter kæmper jeg stadig med reklamationen fordi de hele tiden beder om flere billeder og videoer og ikke svarer tilbage. Det kører bare ring indtil de vel håber at jeg giver op.
Skuffende oplevelse og dyre discount møbler med fejl.
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice, der dækker hele forløbet fra bestilling over forsendelse med et eksternt fragtfirma til levering. Rigtig god hjælp ved alle henvendelser.

Meget skuffende
Jeg bestilte en trellebænk, som var virkeligt flot på billedet og der var beskrevet, at den var lavet af genbrugstræ.
Den bænk som kom var desværre slet slet ikke som på billedet. Den var i en grim rødbrun bejset farve og i øvrigt tydeligvis ikke lavet af genbrugstræ.
Vi talte et par gange med et meget venlig mand, men han ville desværre slet ikke erkende, at det leverede var helt anderledes end billedet, og det viste sig, at træet var rester fra en produktion, så det mente han kunne betegnes som genbrugstræ - det mener jeg bare ikke.
Vi måtte gerne returnere bænken, men det ville koste 500 kr, da han ikke mente at der var sket fejl, og da vi ikke ville have det rædsel stående, valgte vi selv at køre 1 times tid hver vej for at returnere.
2 stjerner er kun fordi han var venlig, men vi kommer ikke til at handle der igen.

Hurtig svar retur
Hurtig svar retur, og ingen problemer med ombytning af en varer. 👍
Rigtig god seng og madrasser
Rigtig god seng og madrasser, og virkelig god hjælp, beskeder og opkald, for at sikre mig det bedste 👍🏼.

Resposta de Uniquebeds
Vi købte seng her for 2. Gang.
Vi købte seng her for 2. Gang. Super skarp pris, leveringstid blev overholdt, og virkelig lækker kvalitet igen denne gang. Kan virkelig anbefales, hvis du vil sove GODT!

Super god service
Super god service. Man får et meget venligt menneske i røret og på mailen så snart man rækker ud.
Ovenikøbet blev mit køb bragt hjem til mig før tiden. De bedste anbefalinger herfra.

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice!
Nemme at komme i kontakt med og meget servicemindede. Et særligt tak til Mads :)

Resposta de Uniquebeds
Udsædvanligt hurtig og imødekommende kundeservice
Ekstraordinært fin kundeservice.
Helt problemfrit og handelsforløb.
Måtte desværre returnere det ellers meget fine produkt, da det var en gave og modtageren ønskede noget andet.
Alt var nemt og kommunikationen meget hurtig og hjælpsom, 5 stjerner helt fortjent!

Topkvalitet!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med UniqueBeds og de kan varmt anbefales. Vi bestilte et snedker-spisebord i massivt egetræ og fik et flot og unikt bord i topkvalitet. 😊 Stor tak til Jonas for at være professionel og for at vejlede os gennem hele processen samt for hans opmærksomhed på vores ønsker og behov.
God service og hurtig respons.

Det var dog utroligt
Det var dog utroligt, at der kan købes så genial en seng i Danmark. En lækker lænestol af højkvalitet materialer. Og vupti, så har du en seng slået ud. Med meget dejlig liggekomfort og god bredde på madrassen. Så det vil også sige, at når den er sammenslået som lænestol, er der plads til to tætsiddende personer. Det er hyggeligt. God service og hjælpsomhed fra firmaet. Uniquebeds er bare toppen af poppen.

Resposta de Uniquebeds
Fantastisk smukke møbler med rigtig god…
Fantastisk smukke møbler med rigtig god samlevejledning og tydeligt god kvalitet. Ydermere utrolig god service. Vi fik bl.a. flyttet leveringsdato, da vi ikke kunne være hjemme på den først foreslåede dag. Super god service med hurtig responstid.

Resposta de Uniquebeds
High quality furniture and excellent service!
We live in the Netherlands and bought a beautiful cabinet from Unique Beds. The quality of the cabinet is excellent, the service was great and the contact was very friendly and really helpfull. We highly recommend Unique Beds for buying your furniture.

God og hurtig service 😊
Vi fik leveret 2 spisebordsstole hvoraf vi ikke kunne få det ene sæde til at passe på stellet. Vi ringede og det blev positivt modtaget og hurtigt fremsendt et nyt sæde til stellet. Det er god service.

Resposta de Uniquebeds
Fik hvad jeg betalte for
Fik hvad jeg betalte for, hurtig levering og prisen er jo ikke at kimse ad.

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice fra Mads fra start til slut - havde problemer en en stol jeg havde købt og der var hurtig svar og handling fra virksomheden og modtager en ny stol hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra.

Værste madras kvalitet
Rent spild af flere tusinde kroner! Den mest elendige kvalitet nogensinde!!
Jeg købte en kapok madras 140x200cm. Der står at den bør masseres eller trykkes fra kanten mod midten for at genoprette hulning.
Madrassen lå først flere dage på gulvet for at få sin form efter transport.
Da den blev taget i brug, gik der 1 UGE før der opstod hulning, som IKKE kan genoprettes!! Jeg vejer ca. 60kg og har brugt den til samsovning på gulvet med en baby på under 10 kg!
Madrassen er KOMPLET ubrugelig og den værste kvalitet nogensinde.
Jeg køber aldrig fra unique beds igen eller noget som helst produceret af Cocoon!

Supertjekket service
Supertjekket service — de lykkedes med at få en ordre leveret til den 23. december.

God service 👍
Købte 3 ophængs moduler. Den ene manglede ophængs skinnen. 3 dage senere kunne jeg hente den ved pakkeudleveringen.
Det krævede kun én mail.

Perfekt vejledning til seng
Vi købte i sommers en seng hos dem. Til trods for at de stod i flytterod, havde Jonas tid til at vejlede os. Af alle de mange steder vi kiggede på en seng, fik vi den bedste (og mest ærlige) vejledning hos uniquebeds, som ovenikøbet gav en god leveringsservice. Vi kan kun anbefale dem og er glade for vores seng.

Resposta de Uniquebeds
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.