Veja o que dizem as avaliações
Besøgte parken da den åbnede også igen igår. Den lever ikke op til de reklamer mm. den er gået i stå. Den mangler en overhaling, flere aktiviteter duede ikke, meget var gammel, ingen fantasi og kreat... Ver mais
Nice park with bad parking lot system, please be very careful. The park now charges 50 DK for parking. And you have to give your license plate number every year without being informed. Then came the r... Ver mais
Lidt mellem fornøjet oplevelse. Startede ganske fint, fik god service ifb med billetkøb hvor jeg havde overset en mulig rabat.dette blev imødekommet- og fik rabatten. Dog var der fejl rimelig ma... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne
Informações de contato
Mads Patent Vej 1, 6430, Nordborg, Dinamarca
- 88819500
- info@universe.dk
- universe.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode handikap forhold
Jeg har desværre en skade som gør at jeg ikke kan gå meget rundt, og derfor havde jeg taget min el-scooter med. Havde ikke tænkt over adgangen til de forskellige ting, men det var meget få ting, hvor jeg ikke kunne komme ind. De få ting, kunne jeg komme til med hjælp fra krykker. Det hele fungerede som det skulle, og alle medarbejder var super hjælpsomme.
Det eneste der var øv, var at vi havde købt madbilletter hjemmefra, men der var kun tre forskellige menuer at vælge mellem på Burger Factory, vi ville have ønsket at kunne vælge mellem flere forskellige ting.
Virtuelt køsystem trækker hele oplevelsen ned
Universe vsr en rigtig god oplevelse. Men det virtueller køsystem giber ikke mening og svarer ikke til de køtider der er angivet. Dvs det vil ALTID bedre kunne betale sig at stå i virtuel kø og det kan man IKKE hvis man har adgang via nordborg resort. Få det lavet om, det ødelægger oplevelsen
Jeg kommer aldrig i univers igen
Jeg kommer aldrig i univers igen. De tager lyver om priserne på deres hjemmeside.
Det kostede mig det dobbelte at bestille hjemmefra, da vi skulle være der i 2 dage.
Det havde været meget billiger at købe ved indgangen.
Selv maden vi bestilte hjemmefra. Var billiger hvis vi bare havde købt det på dagen.
Wat een prachtig, leerzaam park!
Met 2 leergierige kinderen van 4 en 5 jaar bleek een dagje naar dit park de beste beslissing van onze hele vakantie te zijn! "Dit is veel leuker dan Legoland," aldus de oudste. En hij kan het weten, want aan Legoland brachten we deze vakantie ook een bezoekje.
Het park is ruim opgezet, met veel groen en fijne speelplekken. Er is heel veel te leren, maar alles op een speelse manier. Bij onze kinderen waren de ballenfabriek (waar je met luchtdruk en spierkracht ballen verplaatst op verschillende manieren) en 'het blauwe gebouw' (met een nagebootste (koude!) gletsjer en (warme!) vulkaan) favoriet. O, en de super uitgebreide waterbaan, met waterpompen. Pad op, want je wordt hier wel een beetje nat!
Voor ons als volwassenen was de 360 graden film over het heelal het toppunt. In het Deens (voor de Engelse versie moesten we een uur wachten), maar prima te volgen en heel indrukwekkend.
Er is nog veel meer te doen. Echt de moeite waard!
Meget rent og meget flinke folk.
Meget rent og meget flinke folk.
Men ret få ting at prøve.
Is etc er helt afsindigt dyrt.
Men det væreste er at det koster 50 kr at parkere på en mark på nordals.
Det er simpelthen for vildt.
Det er det dårligste sted jeg har været…
Det er det dårligste sted jeg har været i længe. Og personalet er til at lukke op og skide i
Skuffende oplevelse med gavebeviser
Skuffende oplevelse med gavebeviser
Vi har modtaget 4 gavebeviser til Danfoss Universe i gave, men opdagede desværre, at de var udløbet, før vi nåede at bruge dem. Vi kontaktede kundeservice i håb om, at de kunne forlænge dem, nu hvor de tydeligt kunne se, at de ikke havde været indløst – eller i det mindste ville være åbne for en dialog om en mulig løsning.
Desværre var svaret et blankt nej, uden nogen form for fleksibilitet eller forståelse. Det er virkelig ærgerligt, når man står med ubrugte gavebeviser og oplever, at der ikke er nogen vilje til at hjælpe – særligt når man ved, at andre steder gerne viser imødekommenhed i lignende situationer.
Det giver en rigtig dårlig oplevelse og efterlader os med en følelse af, at kundeoplevelsen ikke vægtes særlig højt.
Ikke godt nok
Parken lever slet ikke op til det pris leje det ligger i de få ting der er noget ved at prøve er der lange køer til hele tiden
Og så skal man betale for at parkere som jo er helt sygt når man allerede skal betale en formue for at komme ind
For ikke at tale om priserne på mad og diverse inde i parken
Og så skal man ikke tage børn med der er under 5 da de få rigtige forlystelser der er kræver en vis højde
Så alt i alt er det bare en lidt fancy legeplads med priser som legoland tak for kaffe
Anbefaling herfra men vær opmærksom på højdekravene.
Jeg var afsted med mine 2 piger på 11 og 13 år. Efter at have læst de seneste anmeldelser herinde var vi liiidt skeptiske for at tage afsted, og udsigten til heldagsregn var bestemt ikke med til at gøre humøret højere.
Nå, men billetterne var købt, vi var alligevel i området så vi gav det en chance.
Vi blev mødt af den sødeste smalltalkende unge mand der ved indgangen skærmede os med en paraply mens vi scannede vores indgangsbillet.
Alle de unge mennesker der stod ved aktiviteterne var SÅ søde og hjælpsomme og klar på en snak. Vi mødte en enkelt ældre herre og det samme gjorde sig gældende for ham. Og det på trods at de stod i regnvejr HELE dagen.
Vi oplevede meget lidt kø men det var nok grundet det våde vejr og at der derfor ikke var ret mange i parken.
Det er ikke Tivoli, Djurs Sommerland og lign mht attraktionerne men en hyggelig lille park som vi er meget glade for at vi på trods af vejret, valgte at besøge alligevel.
Vi var der i ca 5/6 timer men kunne måske godt have brugt længere tid.
Er vi i området en anden gang vil vi ikke udelukke et besøg mere.
Kan godt se hvad andre skriver mht højdekravene på de ting der ser sjove/vilde ud at prøve, men så findes der nok andre parker i landet der kan besøges.
Min anbefaling herfra er at tag det som en oplevelse men vær opmærksom på højdekravene.
Hvis dit barn ikke er mindst 1 meter og…
Hvis dit barn ikke er mindst 1 meter og 20 centimeter er det absolut ikke prisen værd i det barnet er afskåret fra størstedelen af attraktionerne. Du ender med et trist og skuffet barn der ikke fik lov til at prøve ret meget. Man burde sætte prisen efter højde og ikke alder da det er højden og ikke alderen der bestemmer hvad man må prøve. Øvdag for min mindste på 4 der ikke måtte prøve noget af det min største på 8 måtte prøve.
Mange af tingene virkede ikke
Mange af tingene virkede ikke. Inde i fire zone var der stort set intet der virkede. Ved nogle af tingene stod der blot et skilt om det var ude af drift. Det helt nye Nintendo område er 4 skærme hvor kun 3 af dem var til at spille på. For lidt steder man selv kan tage vand fra og nogle af dem virkede heller ikke. Når man så går ind og vil købe en flaske kold vand er der udsolgt.
Deres shows, legepladser og området er til gengæld rigtig fint.
Vi er ikke fristet til at komme igen
Lidt mellem fornøjet oplevelse.
Lidt mellem fornøjet oplevelse.
Dog var der fejl rimelig mange gange/ en høj alarm - på den blå kube og ved fire zone så de ting kom man slet ikke
ind og se.
Jeg synes man burde have kompenseret dagens gæster med en rabat til et næste besøg eller lignende.
Til gengæld var alle de unge mennesker meget søde og serviceminded
En fantastisk oplevelse
Jeg besøgte parken den 8/7-25 sammen med nogle familiemedlemmer. Alder fra 4 år til 68 år. Det var en fantastisk oplevelse for os alle. Vi var der hele dagen og kunne godt bruge en dag mere. Aldrig har jeg besøgt en så flot og god og lærerig park. Meget stor ros til personalet. Aldrig har jeg mødt så behagelige og hjælpsomme personale. Man skulle næsten tro at de unge mennesker har været i kursus i at hjælpe og smile til kunderne.
Det er første gang vi besøger parken
Det er første gang vi besøger parken . Syntes prisen er lidt til den høje side .. da parken ik er særlig stor . Og man er hurtig igennem den. Men når det så er sagt.. var der pæn og velholdt. Personale ved indgangen var virkelig imødekommende .
Og nogle sjove forlystelser til børn i alle aldre .
- Men som i alle andre parker .. er priserne på is, kaffe , mad osv .. skruet fuldstændig op. Fik en kop sort kaffe til 38 kr.. hvilket var ok.. hvis ikke koppen var halv størrelse end hvad man normalt får andre steder .
Tænker vi kommer igen , når børnene er blevet lidt ældre
Positiv oplevelse
På vej hjem efter en rigtig positiv dag i parken. Masser af gode og spændende oplevelser for vores barnebarn på 10 år. Man skal huske at det ikke er en forlystelsespark, men en oplevelses og læringspark. Der er oplevelser for alle aldersgrupper. Jeg var positiv overrasket over så flot der er overalt, pænt og rent og så mange flotte blomster og træer alle vegne. Vi købte frokost i parken, gode kvalitets burgere, men man må også medbringe sin egen mad. Parkering virkede som det skulle og alle steder mødte vi kun venlige medarbejdere der gik op i at vejlede og hjælpe. Vi brugte 6 timer i parken.
Frygtelig og ubehagelig oplevelse på Bread & Coffee
Oplevelse på Bread & Coffee – 25. juni 2025
Jeg besøgte i dag Bread & Coffee med 10 tidligere skønne skolebørn og havde på forhånd lovet dem en is. Til min store overraskelse kostede en lille softice 49 kr. – noget jeg ikke havde forventet. Men et løfte er et løfte, så vi bestilte is til alle børnene.
Vi havde fået godkendelse fra både manden og kvinden, som arbejdede i caféen, til at købe is til alle. Midt i processen blev vi dog afbrudt af den kvindelige medarbejder, der pludselig oplyste, at det kostede 6 kr. ekstra pr. is, hvis børnene ville have krymmel på. Jeg takkede højt pænt nej til dette.
Jeg havde ærligt talt forventet, at krymmel ville være inkluderet i prisen, især når en lille softice koster 49 kr. Oven i det oplevede jeg desværre en manglende imødekommenhed fra begge medarbejdere, som fremstod arrogante og direkte uvenlige.
Den kvindelige medarbejder begyndte også at stille spørgsmålstegn ved, hvor mange is vi egentlig havde bestilt, da hun nåede til nummer syv. Hun sagde højt, at hun var i tvivl om, hvor mange hun havde lavet, hvilket fik det til at fremstå som om, hun mistænkte os for at snyde og påstå, at vi var flere end de 10 børn, vi reelt var – samt én voksen.
Jeg blev oprigtigt chokeret over den uprofessionelle behandling – ikke kun over for mig, men især over for børnene. Der var ingen form for føling med, at det var børn, de havde med at gøre, og hele situationen virkede som om, det primært handlede om at få flest mulige penge ud af kunderne.
Det var så ubehageligt, at børnene, da vi forlod caféen, spontant bemærkede, at “Is-damen og Is-manden ikke var søde”.
Jeg kan på ingen måde anbefale stedet til andre skoler – og slet ikke specialskoler. Personalet var efter min oplevelse ikke egnede til at håndtere børn eller grupper som vores. Det var en ærgerlig afslutning på en ellers dejlig dag, som børnene havde glædet sig meget til.
Man føler sig fuldstændig lammet efter sådan en oplevelse. Jeg mener ikke, at dette på nogen måde kan bortforklares eller undskyldes. Jeg håber inderligt, at denne klage bliver sendt videre til rette instans, for det er ganske enkelt uacceptabelt og grænseoverskridende opførsel fra medarbejdernes side – både i deres behandling af os og i den måde, de forsøger at skrabe penge ind fra kunderne.
Børnene fik deres is – men jeg kommer ikke til at købe is der igen.
Rabat man ikke kan banytte.
Da vi kom ind blev vi opmærksomme på (med reklame på stedet) at der var rabat med Odense Zoo. Men da vi ville have rabatten fik vi afvist at få rabatten. "Nu var vi jo kommet ind". Men vi blev ikke gjort opmærksom på rabatten ved indkøb af billetterne. Og selvom vi kunne vise både kvittering og billetter en time efter vi havde købt var der ikke noget at gøre. Det er bare dårlig service!
Det her er dårligt fordi jeg ikke kom…
Det her er dårligt fordi jeg ikke kom gripper med mine venner
Børnebørn fik en god dag, parkering ikke ok
Det er ikke ok. mht. parkering ved parken.. meget dårlig info vedr. parkering og ingen info inden parken forlades,,, har efterfølgende fået p afgift på 350 kr.
Har meddelt Simply Park at jeg ikke anerkender afgiften,, pga. dårlige oplysninger om parkering ved parken.
3 dage efter besøg ligger der en afgift i E boks,,,
Sidste gang…
Der er vitterligt intet sket siden sidst vi besøgte Parken - udover prisstigninger og indførsel af betalingsparkering.
Vi købte billetter på forhånd men opdagede at vi kunne få 50% via vores sæsonkort i Tivoli friheden. Jeg tænkte at jeg kunne få ordnet det derhenne - men nej! De var fuldstændig ligeglade selvom de jo selv reklamere med samarbejdet… så snart du er inde i parken.
Og betalingsparkeringen forstår vi intet af… i ligger på en mark, så tænker ikke der er risiko for at der er andre end jeres kunder der overhovedet ville overveje at parkere på jeres plads. Og det er vel derfor man har betalingsparkering? For at sikre pladser til sine gæster??? Eller bare for at skumme fløden yderligere??
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.