Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos de nutrição esportiva
  2. Cesta básica

Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

561 avaliações

Respondeu a 39% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over Upfront!

Ik ben erg tevreden over Upfront! De service is goed, bestellingen worden snel geleverd en de producten zijn gewoon écht goed. Ik waardeer het dat ze hun best doen om geen/zo min mogelijk ‘troep’ in de producten te stoppen. Het verschil met ‘standaard’ supermarktproducten is echt merkbaar (bijvoorbeeld de kruiden; die kennen zo’n 68 gram minder zout -per 100gram- dan vergelijkbare supermarkt kruiden!). Ik heb al veel verschillende producten uitgeprobeerd, van de ketchup en de vitamines, tot aan de Eiwit Oats en kruiden. Over alles ben ik meer dan tevreden! De Eiwit Oats, pasta, kruiden en pindakaas zijn mijn persoonlijke favorieten.

In de toekomst zie ik graag een Upfront supermarkt in de regio Maastricht verschijnen 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met Upfront

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Upfront. Vanaf het eerste contact tot de levering verliep alles soepel en professioneel. Het team is vriendelijk, behulpzaam en denkt echt mee om de beste oplossing te bieden. De communicatie was duidelijk en snel, en het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tevreden klant van upfront!!

Ik ben al een tijdje een tevreden klant bij Upfront..simpele eerlijke voedings supplementen zonder allerlei gekke vage toevoegingen. Met name de clear whey en gewone whey en de oats bestel ik met enige regelmaat. De eitwit shakes zijn super lekker en totaal geen chemische smaak..de eiwit oats in de ochtend zijn top qua smaak en makkelijk om te maken. Wat ook prettig is aan Upfront is dat ze vaak leuke acties hebben waarbij je weer een lading kan inslaan!! Enige wat ik persoonlijk wat minder vindt is dat ik de vitamines wat aan de dure kant vindt. Klantenservice is ook top en eigenlijk altijd binnen 1 dag reactie terug en heb nog nooit gezeik met pakketjes gehad wat niet klopte dus de service is goed!! Thnx Upfront 👍

Beste op de markt.

Ik heb nooit eerder een review geplaatst, maar hier komt ie:

Ik ben het afgelopen jaar steeds meer producten van Upfront gaan gebruiken. Ik ben bij hen uitgekomen via de Scherpschutters-podcast, en sindsdien ben ik steeds meer van het assortiment gaan proberen. En ik ben echt positief verrast. De kwaliteit is opvallend goed. En het feit dat ze een Nederlands bedrijf zijn en naar mijn begrip zoveel mogelijk in Nederland (willen) produceren, maakt de nationalist in mij ook erg blij.

Een leuk moment had ik toen ik laatst een reep pakte: ik draaide automatisch de verpakking om om de ingrediënten te lezen, terwijl bij Upfront alles natuurlijk gewoon groot voorop staat. Dat typeert hun hele aanpak: duidelijk, transparant, niets te verbergen. Je ziet meteen wat je eet.

De smaak en structuur van de producten bevallen me ook. Over het algemeen niet te zoet, niet te kunstmatig, gewoon goed. Vooral de repen voelen echt als “vast eten” en vullen beter dan de meeste concurrenten die ik geprobeerd heb.
En dan de gelletjes… die zijn echt geweldig. Citroen is mijn favoriet, vooral omdat die het minst zoet is. Precies wat ik wil tijdens langere lopen.

En misschien wel het belangrijkste: mijn lichaam reageert er goed op. Dat is uiteindelijk toch waar het om draait.

Fijne voeding

Goede klantenservice, met duidelijke communicatie/uitleg
Clean producten voor eerlijke prijzen. Fijn assortiment, met regelmatige updates.
Nemen feedback mee in het verder ontwikkelen van huidige assortiment.
Ben zelf geen spierbundel oid, maar de producten zijn een fijne manier om je lichaam te onderhouden

Upfront is mijn routine

Een jaar geleden deed ik mijn eerste bestelling en daarop zijn er veel gevolgd. Ik voeg steeds meer Upfront producten toe aan mijn routines en ik ben hier ontzettend tevreden over. De producten zijn lekker, echt, puur en voedzaam. Ik kan niet wachten om te zien wat voor moois er nog gaat komen. Upfront is waanzinnig bezig!

3 de dezembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit prijs verhouding is erg goed…

Kwaliteit prijs verhouding is erg goed na mijn mening ook de levering van mijn pakket is erg snel. Repen valt mee hoe duur ze zijn en wat ik belangrijk vind staat voorop met maar een paar ingrediënten inplaats van 12. Al met al super fijn bedrijf en erg vriendelijk, op naar meer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste keuze op het gebied van voeding

Super mooi bedrijf wat een duidelijke visie heeft. Normen en waarden die vergeten zijn in de voedingsindustrie zijn bij upfront enorm belangrijk. Naast dat de producten die ze maken super lekker zijn zijn ze ook nog eens gezond. Ook hoef je nooit te twijfelen over de inhoud. Deze staat duidelijk voorop zonder ingewikkelde taal. Bij het bestellen van “niet dagelijkse voeding” zal ik altijd kijken of er een variant beschikbaar is van upfront. Ga zo door!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Upfront is een top bedrijf met geweldige service en topkwaliteit

Upfront is een top bedrijf met hoogwaardige supplementen en sportvoeding. De producten zijn duidelijk, eerlijk samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Je merkt echt het verschil in smaak, werking en zuiverheid. Ook de service en levering zijn altijd snel en betrouwbaar. Aanrader voor iedereen die serieus bezig is met sport en gezondheid!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een bedrijf op een missie!

Een bedrijf op een missie!

Altijd snel geleverd (ook naar België). En de producten zijn beter dan vergelijkbare van andere merken (poeders lossen beter op, zakken zijn gemakkelijker,…). Verder worden er ook vaak kortingen gedaan (onlangs ontbijtjes aan 1€/stuk gekocht)

Top top top

Top service

Top service, fouten worden snel en efficiënt opgelost. Daarnaast zijn producten van erg goede kwaliteit en daarbij ook een goede prijs- kwaliteits verhouding

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt helemaal weg van Upfront!

Ik ben echt helemaal weg van Upfront!
Ik gebruik al jaren eiwitpoeders en andere sportsuplementen, maar had vaak last van buikpijn etc. Sinds ik Upfront gebruik zijn al deze problemen verdwenen!
Ook vind ik alles echt zo lekker en fijn, omdat je precies weet wat je binnenkrijgt. Ik stap nooit meer over naar een ander merk en ben benieuwd naar alle nieuwe dingen die ze gaan produceren.

Goede producten!

Goede producten voor een eerlijke prijs. Hebben alles wat je nodig hebt als krachtsporter en/of duursporter, en ook steeds meer normale voeding

Goeie klantenservice

Supersnelle klachtafhandeling!
Ik miste iets bij mijn bestelling, kan gebeuren.
meteen nagestuurd en de volgende dag al binnen. Top!

22 de novembro de 2025

Uitstekende producten

Beste productontwikkeling, marketing, prijs/kwaliteit verhouding en klantenservice uit de algehele voedingsindustrie.

Wat echt is wint.

25 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.