Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt... Ver mais
Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Ver mais
I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade... Ver mais
Detalhes da empresa
Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.
Informações de contato
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Holanda
- support@upfront.nl
- upfront.nl
Respondeu a 39% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
mega mega tevreden over (bijna) alle…
mega mega tevreden over (bijna) alle producten, sommige zijn gewoon niet mijn smaak maar qua kwaliteit echt fan-tas-tisch. Ik ben fan!
Deze producten moet je gewoon proberen!
Alle producten van Upfront die ik heb besteld vind ik superlekker. Je weet ook precies welke gezonde producten je binnen krijgt. De repen zijn heerlijk, de eiwit oats chocolade en appel kaneel zijn om te smullen, de eiwit drankjes ook en de flavourpowder vanille, heerlijk.
Rotterdamse trots
De website is overzichtelijk, wel merk ik als terugkerende klant dat het assortiment snel veranderd. Zou fijn zijn als ze mij op een manier duidelijk kunnen maken dat het product wat ik zoek niet meer geleverd wordt. Producten zijn top en prijs/kwaliteit is in orde. Bezorging altijd super snel. De vanille eiwitshake is mijn favoriet, samen met de nougat!
Waarde voor je geld
Waarde voor je geld, goede producten, goede aanbiedingen en extra's waarmee je verwachtingen overtroffen worden. Ook sterke marketing
It’s in the name
It’s in the name: Upfront
Eerlijke producten en klantenservice.
Ik ben tevreden van alle reeds bestelde producten, je weet op voorhand wat je koopt en they never dissapoint.
Ben het eens met waar jullie voor staan…
Ben het eens met waar jullie voor staan en de producten zijn top
Top producten.
Ik be echt fan van jullie ontbijt Oads. Super snel te maken en eet heel makkelijk weg. Zodat ik met een goed ontbijt kan straten aan mijn werkdag. Verder gebruik is regelmatig de eiwit limonade. Al vind ik het wel erg jammer dat mijn favoriete er niet meer is citroen/munt. Ga zo door met het ontwikkelen toppers
Echt top producten
Echt top producten. Vooral het ontbijt is super makkelijk. Vol met eiwitten en het is ooo gewoon lekker. De repen en eiwit limonade zijn ook top.
Fijne producten en enorm snelle…
Fijne producten en enorm snelle verzending, goede prijskwaliteit verhouding
Upfront is een bedrijf met no nonsense…
Upfront is een bedrijf met no nonsense producten, voor mij vooral voor sportproducten de plek om in te slaan. Nette klantenservice ook.
Snelle goede levering
Snelle goede levering. Fijne producten.
Goede producten!
Ik heb al meerdere producten besteld bij Upfront. Ik vind niet alle producten even lekker maar dat heeft meer met smaak te maken. Ik weet nu voor mezelf wat ik wel lekker vind en die producten besteld ik vaak. Ze hebben regelmatig goede acties en de service is ook goed. Absoluut aan te raden.
Goede producten
Goede producten, snelle en betrouwbare verzending.
Anders dan de massa
Anders dan de massa! qua smaak en kwaliteit van ingrediënten stap voor op de concurrentie.
Zeer goede supplementen 💪🏻
Ben al enige jaren groot fan van dit merk, goede kwaliteit/prijs verhouding en natuurlijk het belangrijkste de smaak is altijd top..!!!
Goed bedrijf
Goed bedrijf. Duidelijk en erg fijn dat ze lokale producten gebruiken. Blijf doorgaan en verander niet qua kwaliteit en jezelf blijven.
Goede service!
Al meerdere keren een bestelling geplaatst, de leveringen worden snel en netjes verpakt geleverd.
De oats en chocolade-eiwitrepen zijn erg lekker!
Mijn UP-front ervaring
Wauw, wat een organisatie is UP-front zeg. Ik kijk iedere keer weer verbaasd naar hoe jullie bezig zijn met de ontwikkeling, zowel als organisatie als voor de consument. Echt, jullie producten zijn geweldig.
Ik was langere tijd op zoek naar een passende extra eiwitbron, omdat mijn huid niet goed reageert op whey-producten. Toen zag ik opeens de eiwit limonade. Wauw, wat een mooi alternatief! En het allerbelangrijkste: mijn huid reageert er niet negatief op na het gebruiken van dit product.
Verder word ik steeds enthousiaster over de duursport producten en de oats. Echt top! Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over UP-front. Zelf vind ik het lastig om actief te zijn op social media, maar als ik dat niet moeilijk vond, zou ik UP-front zo promoten via social media!
Wat ik alleen echt mis, is dat je als accountgebruiker bij iedere bestelling punten krijgt, en dat je die bij een bepaald aantal kunt inzetten voor korting. Zo’n puntensysteem mis ik nog. Maar zoals ik al zei: ik blijf heel enthousiast over UP-front en zal altijd blijven bestellen. En wie weet wil ik UP-front in de toekomst alsnog promoten!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.