Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt... Ver mais
Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Ver mais
I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade... Ver mais
Detalhes da empresa
Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.
Informações de contato
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Holanda
- support@upfront.nl
- upfront.nl
Respondeu a 39% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Erg goeie en eerlijke producten
Erg goeie en eerlijke producten. Smaak is ook erg goed. Favoriet is Whey Milkshake Banaan en Eiwit Oats Chocolade!
Wat echt is, wint zeker!
Ik ben al een zeer lange tijd trouwe klant van Upfront. Ik koop er veel producten en ben vrijwel altijd tevreden. Het is niet altijd het ‘lekkerste’, maar dat vind ik soms juist betekenen dat het goed en gezond voor me is. Zonder al te veel poespas of toegevoegde stoffen, pure kwaliteit voor echt een goede prijs! Ik hoop dat het assortiment steeds meer zal uitbreiden, maar dat de producten wel betaalbaar en beschikbaar blijven, mijn volledige voorraadkast bestaat namelijk uit Upfront, en dat hou ik de komende tijd graag zo ;)
Altijd goede producten en snelle…
Altijd goede producten en snelle service! En misschien wel belangrijker: eerlijke en goede communicatie. Ook wanneer er problemen met producten zijn denken ze mee en bieden ze oplossingen.
De beste supplementen van Nederland…
De beste supplementen van Nederland goede service en goede prijs
Top merk
Altijd snelle levering en als er wat is wordt het snel en eerlijk opgelost! En verder super producten, vooral als je niet zoveel toegevoegde ingrediënten wilt.
Het is mooi dat ze transparant zijn naar de klant.
Mijn dagelijks ontbijt met Eiwit Oats
Mijn dagelijks ontbijt met Eiwit Oats. En een eiwitreep als snack tussendoor.
Lekkere producten!
Lekkere producten, ben groot fan van de chocolade ontbijt oats! Qua prijs wel wat hoger, daarom soms een afweging voor mij om iets te kopen.
Alle producten die ik tot nu toe heb…
Alle producten die ik tot nu toe heb gekocht zijn erg goed. Ik gebruik het elke dag! Ben nooit meer opgeblazen door een shake.
Om echte reviews hoef je niet te vragen
Goede kwaliteit producten voor een…
Goede kwaliteit producten voor een zeker redelijke prijs.
Ruime keuze in assortiment en vaak acties.
Helemaal top
Mooie producten voor een goede prijs. Overzichtelijke site en bestellen is zo gebeurd.
Levering super snel.
Wat oprecht is wint!
Top!
Super snelle levering en fijne producten die goed van smaak zijn.
Eerlijk bedrijf
Ik bestel regelmatig bij Upfront. Iedere keer werd mijn bestelling vrijwel direct verzonden, en had ik het dus ook snel in huis. Ik ben met name fan van de eiwit oats in de smaak chocolade, en de eiwit limonade in de smaak lychee. Allemaal eerlijke producten, geen rotzooi en je weet wat je eet. Aanrader!
Ohja, de klantenservice is ook altijd top :)
Beste supplementen
Erg tevreden over alle producten. De producten zijn lekker, voedzaam en vooral super makkelijk! In het drukke leven helpen de producten mij om snel een gezonde gebalanceerde maaltijd in elkaar te flansen! Echt een aanrader als je goede supplementen wilt die gut-friendly zijn en snel klaar te maken!
Super fijn merk
Eindelijk een merk dat geen zooi verkoopt. Ik vind het super fijn dat er alleen ingrediënten op staan waarvan ik echt weet wat het is.
Bestellen bij Upfront
Ik bestel regelmatig producten op de Upfront website voor mezelf en mijn vriendin die me ondersteunen bij het sporten.
Je merkt dat door de tijd heen producten soms veranderen van smaak en inhoud, maar dit wordt duidelijk gecommuniceerd door het bedrijf. Persoonlijk heb ik alleen maar positieve ervaringen met de producten van Upfront.
Pure hagelslag
Gisteren voor het eerst de pure hagelslag gegeten. Lekkere grote korrels en voor mij zoals pure hagelslag zou moeten zijn!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.