Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har bokat många upplevelser med Upplevelse.com. Man får alltid väldigt mycket för pengarna. Det kan vara svårt att hitta en bra tid nära inpå så vissa upplevelser behöver man vara ute i god tid för... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Matmilen var en bra matupplevelse och perfekt socialaktivitet för både små och stora sällskap. Jag hade önskat längre promenadavstånd mellan restaurangerna (det flesta ställena var bara ett par minute... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fick en riktigt trevlig kväll i Jönköping. Vi har aldrig tidigare varit på en mordmiddag men kommer definitivt att göra om det. Åkte tillsammans med min vuxna dotter och efteråt bestämde vi oss för... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var en jätte trevlig dag vi fick tillsammans , med olika besök och många trevliga människor , det som var lite synd var att det vart samma maträtt på 2,ställen , man skulle önska att man som resta... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Empresariais

Sobre Upplevelse.com

Välkommen till Upplevelse.com!

Vi har funnits på marknaden sedan 2009. Hos oss finner du hundratals upplevelser i små och stora städer över hela landet – allt från välsmakande restaurangbesök och lyxiga vinprovningar till mer finstämda hotellövernattningar och avkopplande spabesök. Flyg luftballong, provkör en Ferrari, eller prova på att spaka planet själv, det är bara fantasin som sätter gränserna!

Våra upplevelser passar lika bra att ge bort i present som att unna sig själv. Giltighetstiden på våra värdebevis är hela 3 år, så det finns gott om tid att boka in upplevelsen.

Vi är övertygade om att en upplevelse väcker liv i våra känslor och etsar sig fast i minnesbanken.

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

473 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Betrugsmasche

Wie einige schon berichtet haben, habe auch ich Gutscheine für eine Heißluftballonfahrt gebucht im Wert von über 500€. Es war als Familienausflug geplant.
Termine wären anscheinend erst ab August buchbar gewesen.
Besucht man jetzt die Webseite, steht nur dran, dass das Unternehmen inzwischen insolvent sei.
Auf E-Mails wird nur mit einer automatisch generierte Mail geantwortet.

10 de agosto de 2025

Blufföretag

Först säljer de ett presentkort för en aktivitet. Sedan upplyser de om att det går inte att boka förrän efter årsskiftet. (Då har reklamationstiden gått ut.)
Efter årsskiftet meddelas att just nu går det inte att boka, men återkom gärna senare.
Sedan försvinner aktiviteten helt och hållet.
Kontaktar kundtjänst som absolut inte kan göra någon reklamation, men erbjuder ett presentkort istället.
Sedan går företaget i konkurs utan att meddela kunderna om det.
Tyvärr förlorade jag flera tusen och hoppas innerligt att de som ägde bolaget får bo under en sten resten av sitt liv. Snacka om blufföretag.

25 de agosto de 2025

Betrug

ACHTUNG, BETRUG!
Wir haben zwei Gutscheine für 184 € gekauft, und die Ballonfahrt wäre ab August 2025 buchbar gewesen. Seit dem Kauf funktioniert die Website jedoch nicht mehr. Die Firma antwortet nicht auf unsere E-Mails, und selbstverständlich bekommen wir kein Geld zurück.

12 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slutade erbjuda tjänsten som köptes

Köpte en upplevelse i present.
Datumet vi bokade blev avbokat pga dåligt väder, resterande av året fullbokat. Åter efter tar dem bort upplevelsen.
Pengar tillbaka när dem inte kan erbjuda tjänsten som köptes? Nej. Suck

1 de agosto de 2025

Konkurs

Jag har nyss fått ett presentkort värde 1250kr som jag ej kan lösa in nu då dom har valt att gå i konkurs plötsligt.Får se om dom betalar tillbaka för det men efter jag har läst igenom här kommer dom varken svara eller betala tillbaka.
Får polisanmäla dom för stöld.

15 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bokade hotell för 2 När vi kom till…

Bokade hotell för 2 När vi kom till hotellet med bokningsbekräftelse så fanns ingen bokning fast betalning dragits från mitt konto... Så det var bara att åka hem igen. Nu när jag kräver pengar så har dom gått
i konkurs Vilka tomtar :(

31 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vem mördade Wonderwoman och med vad

Vi löste ett mordmysterium med hjälp av fiktiva personer som man fick läsa och lyssna på i en app som man laddat ner. Mysteriet kunde lösas på olika platser men vi var i Uppsala och gick runt där och samlade poäng medan vi klurade ut vem som mördat Wonderwoman och med vad

19 de julho de 2025

Matpromenad i Helsingborg

Matpromenad. En härlig och smakrik upplevelse för hela sällskapet. En bra sammansatt runda på olika restauranger i stan. Kommer göra om det.

14 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.