Urinkollen Avaliações 23

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Är otroligt tacksam för snabb diagnos och spec när man vet att det är en uvi, få bedömning av läkare och recept fort och kunna må bättre. Underlättar även för vården, att inte ta upp tid som kan vara... Ver mais

2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

23 avaliações

Mycket bra service

Mycket bra service! Efter bara 5 minuter, på självaste julafton, fick jag ett recept på antibiotika. Smidigt och enkelt!

24 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick ingen hjälp med antibiotika

Fick ingen hjälp med antibiotika. Har vanlig urinvägsinfektion. Dom vill jag gör mer undersökningar?, men precis varit och kollat njurar och urinledare på röntgen och det var inget fel. Min vårdcentral har stängt permanent. Så nu får jag sitta under julen och vara dålig. Oempatisk och det är inte vård och omsorg. Och jag undrar varför.? En kvinna skrivit hon fått hjälp där flera gånger för uvi. Jag är ledsen och besviken. Dom hjälper inte fast det står man kan vända sig till dom. Verkar vara ett lotteri vilka som får hjälp. Inte ok.

22 de dezembro de 2025

Ingen hjälp, svar på 10 sek

Fick svar inom 10 sekunder om att kontakta en fysisk vårdcentral eftersom jag har återkommande besvär. Har endast haft UVI en gång i år, så skulle inte kalla det för återkommande. 100 kr i sjön, tack för ingenting

25 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

För mig som har problem med Uvi i…

För mig som har problem med Uvi i perioder så är Urinkollen räddaren i nöden! Så många gånger som jag fått hjälp av dom på nätter och helger när Vc varit stängt. Rekommenderar dom till alla!

3 de julho de 2025

Riktigt bra!

Riktigt bra service! Jag kände av att jag hade fått urinvägsinfektion och testade att kontakta urinkollen. Jag svarade på frågor kring urinvägsinfektionen och man slipper dom jobbiga videosamtalen. Jag fick recept utskrivet på 5 minuter! Helt fantastiskt

6 de junho de 2025

Lita inte på dem!

De skriver ut antibiotika som om det vore godis och sätter diagnosen urinvägsinfektion utan att varken träffa eller tala med patienten i fråga. Det kan ta ett decennium för kroppen att återhämta sig från antibiotika. Tarmfloran förstörs helt. Antibiotika kan rädda liv, självklart, men det är verkligen inte något man ska ta bara för att. Kostnaden för kontakten med den sk läkaren räknas inte mot frikort och deras kundservice är både otrevlig och okunnig, om de svarar överhuvudtaget.

15 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontaktade urinkollen mitt i natten då…

Kontaktade urinkollen mitt i natten då jag kände att jag inte orkade mer. Vaknade sen av att det plingade i telefonen och där fanns det ett recept på antibiotika att hämta ut. Så tacksam för att urinkollen.se finns och fungerar så snabbt och smidigt som det gör. Kommer använda mig av denna tjänst fler gånger om jag behöver det.

17 de janeiro de 2025

Jättesmidigt

Jättesmidigt. Var lite skeptisk först men inga konstigheter. Tydliga symtom på UVI och fått ett recept. Samma kostnad som på vårdcentralen.

17 de maio de 2024

Supernöjd

Supernöjd! Enkelt och smidigt. Har man urinvägsinfektion så vet man! Tog 45 min att få receptet utskrivet en söndagkväll. Slapp sjukskriva mig på måndagen för att uppsöka läkare. Kan varmt rekommendera detta!

7 de abril de 2024

Räddare i nöden!

Räddare i nöden! Har använt dem flera ggr nu och de är både snabba och bra! Jag som har återkommande uvi och vet vilken antibiotika som hjälper samt full koll på tidiga symptom, får alltid hjälp med ett recept utan att behöva åka till akuten när jag själv vet vad det kommer landa i. Onödigt att ta upp tid från kliniker på akuten för ett urinprov som jag vet ändå skulle visa på uvi. Du fyller i ett formulär som sedan en läkare bedömer och glöm inte att de är registrerade som vårdgivare vilket betyder att de omfattas av hälsa- och sjukvårdslagen. Rekommenderas med +++++ alla gånger!

28 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.