Urma - ure . smykker. reparationer Avaliações 302

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I et sommerhus, vi netop havde købt, medfulgte et skibs-ur, som vi ikke kunne finde ud af at håndtere. Hos URMA fik vi en grundig forklaring om, hvordan uret sandsynligvis havde været igennem, og de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit ur er fra 2005 og selvoptræk virkede ikke mere og uret skulle samtidig have et 5-årigt servicetjek. Vi aftalte en pris som er konkurrencedygtig i forhold til andre gange jeg har fået u... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvilken service! Jeg ringede, før jeg lagde bestillingen på nettet, da jeg var i tvivl om, hvilket vækkeur, jeg skulle vælge. Hjælpsomheden var uovertruffen! Varerne kom allerede dagen efter, f... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Efter urmagerbutikken ved Nørreport…

Efter urmagerbutikken ved Nørreport lukkede har jeg søgt efter en ny og fundet den på Godhåbsvej 72. Jeg har i dag, den 10-03-26, besøgt butikken for at få skiftet batteri på mit armbåndsur. Venlig og hurtig betjening. Jeg kan anbefale forretningen fuldt ud.

10 de março de 2026

Lang leveringstid

Min jule bestilling når sandsynligvis ikke frem inden jul, og det skyldes desværre jeres håndtering af lagerstatus og ordre behandling.
På jeres hjemmeside fremgik det, at produktet var på lager, men i virkeligheden var det udsolgt. Efter bestilling gik der tre arbejdsdage uden, at jeg modtog noget fragt-ID. Derfor kontaktede jeg jer, og først på fjerde dagen (lørdag) fik jeg besked om, at I endnu ikke havde modtaget produktet fra leverandøren – hvilket I jo burde have haft, hvis det reelt var på lager.
Havde I kontaktet mig tidligere og informeret om, at varen var udsolgt, kunne jeg have valgt at afbestille den del af ordren eller få resten af ordren sendt separat. På den måde kunne jeg i det mindste have modtaget den del, der faktisk var tilgængelig.
Som situationen er nu, har jeg ikke modtaget nogen varer, og I har stadig ikke fået produktet hjem fra leverandøren. Selv hvis det modtages mandag, skal det først pakkes og sendes, hvilket realistisk betyder, at det tidligst afsendes tirsdag. Dermed går der over en uge, før jeg modtager min ordre – og den når næppe frem inden jul.
Alt dette kunne være undgået, hvis jeg havde fået mulighed for at splitte ordren eller fjerne den vare, som I mente var på lager, men som ikke var det.

Edit: Efter jeg kontaktede Urma, blev pakke sendt allerede om søndagen og endda med den manglende vare.
Derfor god håndtering 4 stjerner. De skal have kredit for, at de gjorde, hvad de kunne for at løse problemet.

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen pakke modtaget

Det er nu 10 dage siden jeg bestilte ved Urma.dk og jeg har stadig ikke modtaget min ordre.
Det er sidste jeg smider penge ud af vinduet der!

16 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjælp til håndtering af skibs-ur

Hos URMA fik vi en grundig forklaring om, hvordan uret sandsynligvis havde været igennem, og det blev undersøgt og aktiveret til en meget rimelig pris.
Butikkens service var virkelig god.

17 de setembro de 2025

Rar oplevelse

Fantastisk service! Kvalitetsvarer til gode priser.
Kommer helt sikkert tilbage, når jeg skal bruge noget igen.

4 de agosto de 2025

Tusind tak for de flotte ord, Firat ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både service og kvalitet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, du har brug for noget!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik et gammelt kuk-ur som tydeligvis…

Fik et gammelt kuk-ur som tydeligvis var brugt ,og virkede ikke,jeg køber ikke mere hus Urma, jeg kunne lev det tilbage ,og få et nyt ,men de kan bare beholde deres elendige penge.

26 de julho de 2025

Hej Frank,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med dit køb hos os.
Vi har tilbudt dig enten at ombytte uret til et nyt eller give pengene retur, og vi har sendt dig en returpakkelabel, så du nemt og gratis kunne sende uret tilbage til os.

Uret er sendt direkte til dig uden ompakning fra vores leverandør, og derfor vil vi meget gerne have dokumenteret standen – enten ved billeder eller ved at få uret retur – så vi kan følge op overfor leverandøren.

Vi har desværre ikke modtaget uret retur eller dokumentation i form af billeder, som vi har bedt om. Det er nødvendigt for os at få varen retur, da vi også har en reklamationsret overfor vores leverandør.

Vi er meget kede af at modtage en 1-stjernet anmeldelse – især når vi har gjort alt, hvad vi kan, for at afhjælpe situationen og imødekomme dig, sådan som vi altid stræber efter med alle vores kunder.

Urma Teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak har lige modtaget varen fra jer til…

Tak har lige modtaget varen fra jer til min fulde tilfredshed hurtig levering efter ferien tak for hjælpen mvh Benny

29 de junho de 2025

Mange tak for din dejlige anmeldelse, Benny ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er fuldt tilfreds med varen, og at leveringen gik hurtigt trods ferien.

Tak fordi du handlede hos os – vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og perfekt vækkeur

Hurtig levering og perfekt vækkeur, som lever op til beskrivelsen og til mine forventninger. Mange tak.

4 de junho de 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Kamille ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for, at vækkeuret lever fuldt ud op til beskrivelsen og dine forventninger – og at det nåede hurtigt frem.

Mange tak fordi du valgte os 🙏

Fantastisk service

Fantastisk service. Utrolig venlig behandling, varen levede fuldt op til forventningen og ankom som aftalt.
Tak.

27 de maio de 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Vibeke ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at både service, behandling og varen levede op til dine forventninger.
Det betyder meget for os – og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Team Urma.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais