Urnhond Avaliações

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

7 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Besteld op 12/06/2026

Besteld op 12/06/2026, aangekomen 26/06/2026, website staat vermeld dat het uit .be is maar dat kan niet, een pakket die van België naar België wordt verstuurd duurt niet 2 weken om aan te komen en werd “verstuurd” hetzelfde dag. Zo te zien staat erop bij contact dat het van uit gibraltar komt, maar bij het pakket die aangekomen is staat er op Zwitserland. Contact via e-mail ging wel vlot, hebben gereageerd maar geen gsm nummer of btw nummer of firmanummer. Uiteindelijk is de urne toegekomen en kan wel niet zeggen maar het is wel prachtig afgewerkt. Mooie letters en prachtig afwerking met heel heel mooi ingepakt en veilig. Ik raad het wel aan als je je niet haast met een urne, maar voor een mooi resultaat.

26 de junho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ontvangen

Wij hebben 16/6 besteld nog altijd niks mogen ontvangen? Je betaald ervoor beloven tss 5-7 dagen en nog altijd niks gekregen?! Jammer dat ze voor zo ne product ook geen trackingcode geven.
Vandaag ontvangen. Dus duurt iets langer

25 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel mooie urne!

Het heeft iets langer geduurd dan vermeld, maar we hebben de urne netjes verpakt, toegestuurd gekregen. De urne is mooi afgewerkt, met foto en tekst. Heel blij mee!

10 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het personaliseerbaar asjuweeltje voor…

Het personaliseerbaar asjuweeltje voor mijn dochter is een zeer mooi aandenken aan onze recent overleden liefste hond, met een gegraveerde foto en de woorden die we zelf kozen.

De levering duurde wat langer dan verwacht en er was een vlot contact met de klantenservice.

9 de junho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Commande éffectuée le 11 mai .

Commande éffectuée le 11 mai et reçue seulement le 2 juin.Cela à été long.
Mais satisfaite du résultat.Si pas presser,commander sans problème.

11 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.

Ik heb bestellingen geplaatst op 13/05 en 16/05, en er werd een verzenddatum meegedeeld. Ondanks dat, heb ik tot op vandaag niets ontvangen.

Er wordt gesteld dat de pakketten verzonden zijn als “briefpost zonder tracking”. Hierdoor is er geen enkele mogelijkheid om de zending te volgen of te controleren wanneer en of deze effectief is verzonden zoals beweerd. Dit is niet transparant en geeft weinig vertrouwen.

De beloofde levertijd van enkele werkdagen wordt niet nagekomen. Communicatie blijft bovendien vaag en er worden geen duidelijke antwoorden gegeven op vragen over levering of bewijs van verzending.

Voor een betaalde bestelling verwacht ik een duidelijke, traceerbare levering en correcte service. Dat is hier niet het geval.

Op basis van mijn ervaring raad ik aan om hier zeer voorzichtig te zijn voor je bestelt.

13 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besteld op 25/01/2026

Besteld op 25/01/2026. Na 2 dagen mail dat gewenste kleur niet meer op voorraad was dus ander kleur gekozen. Tot op vandaag 10/02/2026 nog steeds de urnes niet ontvangen. Zou verzonden zijn op 03/02/2026 dus niet bezorg binnen de beloofde tijd. Hopelijk mogen we de 2 urnes snel ontvangen zodat ze eindelijk een mooie plaats kan krijgen bij ons en men oma. Mail dat het verzonden word maar geen track&trace dus geen idee waar ze zich bevinden. Men noemt zich .be maar komt als je goed op de site kijkt blijkbaar van Gibraltar.

10 de fevereiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.