De service in de winkel was uitstekend. Al mijn vragen werden rustig en vakbekwam beantwoord door de vrouw achter de balie. Zij was ook behulpzam om de aankoop meteen via de webwinkel samen te doen.... Ver mais
Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Ver mais
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Dus: ik liep erg tevreden de winkel uit en kom zeker weer terug.

Resposta de Used Products
Ps2 game gekocht,deze zat vol vocht plekken. Is al heel lang niet open geweest en dus niet gecontroleerd op werking. Heb het schoon kunnen krijgen waardoor de game het doet. Anders had deze retour gegaan. Graag producten testen en bekijken voordat je ze op de post gooit.

Resposta de Used Products
Via de webshop een canon camera gekocht (eos r7). Best een beetje spannend om iets voor die prijs ongezien te kopen, maar de gok gewaagd. Keurig verpakt, in hele goeie staat en goeie prijs kwaliteitverhouding. Dik tevreden, ik zou er zo weer iets bestellen.

Resposta de Used Products
Xbox series X besteld, was zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Hij zag er perfect uit en werkt top! Ik ben er heel blij mee en ga er veel plezier van hebben, bedankt!

Resposta de Used Products
Je kan er voor mooie prijzen spullen inkopen maar iets belenen of verkopen daar vind ik wel dat ze gewoon normaal kunnen bieden want eindstand kan je je spullen net zo goed verkopen op marktplaats dan krijg meer. Ze bieden soms net als bepaalde gasten op marktplaats dat je dan denkt dan kan ik het net zo goed weggeven. Dus dat kan veel beter.

Resposta de Used Products
Werkelijk super vriendelijk en behulpzame medewerkers gesproken aan de telefoon. Buitengewoon goede service gekregen. Kunnen andere bedrijven voorbeeld van aannemen.

Resposta de Used Products
Product was precies volgens de beschrijving voor een scherpe prijs en snel geleverd.

Resposta de Used Products
Goed verpakt, origineel, snel, werkt perfect.

Resposta de Used Products
We kwamen op de website een mooi keyboard tegen
Dochter wilde graag een ander keyboard.
Dus een berichtje gestuurd met wat vragen.
Deze vragen werden allemaal zeer snel beantwoord
wij wonen niet in de buurt , en het zou dus met de post verstuurd moeten worden .
Het was al wat later , en kon die dag niet meer met de post .
De Dag erna kregen wij een verzendbevestiging .
Bij ontvangst van het keyboard , alles precies zoals omschreven op de website van Usedproducts Osdorp
Maar ook de extra vragen die wij gevraagd hebben was helemaal van toepassing .
EN het artikel was buitengewoon zeer goed verpakt .
zowel van buiten alsmede het artikel zelf was nog eens extra verpakt , zodat er geheel niks kon gebeuren met het artikel ,
Ook naderhand nog even een berichtje of alles naar wens was , en dat is het zeker
Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling , de zeer goede duidelijke omschrijving
EN gaan als wij iets zoeken eerst hier weer kijken

Resposta de Used Products
- 2 dagen na bestelling het product al ontvangen zonder gebreken.

Resposta de Used Products
Ze nemen echt tijd voor je en zijn realisch.Ze hebben echt nu best gedaan om mij te helpen met een product. Ik mocht het uitgebreid testen. Ze hebben goede service geboden.

Resposta de Used Products
I ordered a gaming laptop for 180€ that was selling because apparently it had some keys that werent working. it was an amazing deal for 180 was a steal it had 16gb ddr and gtx 1050 and a i5-8000U something and then they told me there was a problem with its battery and told me they cant sell it. I am not convinced one bit. A very rude move but fair i guess.

Resposta de Used Products
Product had meer mankementen dan beschreven, heb mijn geld terug gekregen, maar kreeg de door mij betaalde verzendkosten niet terug.

Resposta de Used Products
Super geholpen en heel aardige en eerlijke mensen

Jestem zadowolony

Resposta de Used Products
Erg tevreden met het product.
Ook erg tevreden over het contact toen ik vragen had over het product.

Resposta de Used Products
Snelle reactie, faire prijzen, snelle nette levering en prima product. Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻

Resposta de Used Products
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.