Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Simpelthen så fantastisk en løsning hvis man står og har brug for det! Og personalet hos keyhole er simpelthen så søde og behjælpelige ved de mindste spørgsmål! 🙏

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Administrador de propriedades
  2. Seguradora para locatários

Escrito pela empresa

Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har gjort det muligt for mig at…

De har gjort det muligt for mig at flytte tættere på min mor

19 de março de 2026

Resposta de Keyhole

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at vi har kunnet være med til at gøre det muligt for dig at flytte tættere på din mor – det betyder meget for os.

Samtidig vil vi også gerne anerkende din udlejer, som har valgt at acceptere vores garantiløsning – uden det havde det ikke været muligt.

Vi er rigtig glade for, at det har hjulpet dig, og vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hjem! 🏡

Hele prosessen ble fullført uten ubehag

Hele prosessen ble fullført uten ubehag

16 de março de 2026

Resposta de Keyhole

Tusen takk for din tilbakemelding! 🙏
Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde prosessen som smidig og uten ubehag – det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt igjen! 😊

Good

Good, fast and cheap service 100%

9 de março de 2026

Resposta de Keyhole

Thank you so much for your great review! 🙏
We’re really happy to hear that you found our service fast, affordable, and reliable – that’s exactly what we aim for.

We truly appreciate your support! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Laveste pris

Laveste pris

8 de março de 2026

Resposta de Keyhole

Takk for tilbakemeldingen din.
Vi skulle gjerne hatt litt mer informasjon om hva du sikter til her, slik at vi kunne gitt deg bedre veiledning og fulgt deg opp på en god måte.

Du er veldig velkommen til å ta kontakt med oss direkte, så ser vi gjerne nærmere på saken og hjelper deg videre. ( support@usekeyhole.com )

Fantastisk løsning

Simpelthen så fantastisk en løsning hvis man står og har brug for det!

6 de março de 2026

Resposta de Keyhole

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores løsning som en god hjælp, når man har brug for det.

Og hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team – vi sætter en stor ære i at være tilgængelige og hjælpsomme.

Tak for dine pæne ord! 😊

Supert

Lett å bruke

27 de fevereiro de 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🙏
Så hyggelig å høre at du opplever løsningen som lett å bruke – det er akkurat det vi jobber for.

Velkommen tilbake! 😊

Bäst väldigt bra

Bäst väldigt bra

14 de fevereiro de 2026

Resposta de Keyhole

Stort tack för din härliga feedback! 🙌
"Bäst" och "väldigt bra" i samma mening – vi tar det som högsta betyg 😄

Vi blir superglada att höra att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka! 😊

Fantastisk service

Fantastisk service

5 de fevereiro de 2026

Resposta de Keyhole

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores service som fantastisk – det er præcis det, vi stræber efter.
Du er altid velkommen igen! 😊

Jeg liker

Jeg liker å lei dett huse

18 de janeiro de 2026

Hei, Kamal

Takk for anmeldelsen din!
Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med selve boligen, da vi kun leverer sikkerheten mellom deg og utleier (depositumsgaranti).
Dersom det er noe som ikke stemmer eller ikke fungerer med leieobjektet, anbefaler vi at du tar direkte kontakt med utleier.

Ønsker deg en fin dag videre! 😊
/ Emma

Anbefalt

Har fått god hjelp hele veien

4 de janeiro de 2026

Resposta de Keyhole

Tusen takk for anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen vår. 🤗

Venlig og informativ.

Venlig, hurtig, kompetent og meget informativ kundeservice.

8 de janeiro de 2026

Resposta de Keyhole

Tusen takk for anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår. 🤗
/ Emma

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hei på kontrakten står det at jeg…

Hei på kontrakten står det at jeg skulle betale 167kr per månde men dere tar 276kr dere må fikse det, det er ikke lov.

24 de dezembro de 2025

Hei Ali,

Takk for din beskjed. Jeg forstår ikke hvorfor du ikke henvender deg til vår kundeservice, som er lett tilgjengelig på chat, e‑post og telefon, i stedet for å skrive her, når dette sannsynligvis er en enkel sak å få avklart. Det høres ut som om dette bygger på en feil.

Med vennlig hilsen
Daniel

Alt ok

Alt ok. Lett tilgang til alt som vi trenger.

29 de novembro de 2025

Hei Miroslawa 😊

Tusen takk for anmeldelsen din! Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt er bra, utmerket, og som det skal være.alt är bra

En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt kontakt med dem.

7 de dezembro de 2025

Hei, Ammar

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en så god og tillitsfull opplevelse, og at du opplever både service, behandling og fleksibilitet som utmerket. Vi setter også stor pris på at du anbefaler oss videre til familie og venner – det er den største tilliten vi kan få. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake! 🔑

Glad

Meget serviceminded og hjælpsomme 🙂

6 de dezembro de 2025

Hei, Karin

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores service som både hjælpsom og serviceminded.

God service

God service

5 de dezembro de 2025

Hei Sanne

Tusen takk for anmeldelsen din! Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele opplevelsen din, og vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår.

Enkelt og greit

20 de novembro de 2025

Hei Lille My 😊

Takk for at du valgte oss 🔑

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais