Heb 2 broeken besteld maat 42 en krijg…
Heb 2 broeken besteld maat 42 en krijg 2 × een L . Wat een gedoe voor de retour zending maar is wel 60 Europa het niet gauw meer doen.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Had ze direct naast de kast gezet, niks ingezakt ondanks vol proppen. Mijn vorige opbergboxen scheurden bij eerste keer tillen, deze niet. Handvat na week nog goed vast, wel wat lastig rits dicht te doen als je te veel erin stopt.
Mooie horloge, maar het horlogeglas heeft scherpe randen en het metalen horlogebandje voelt ook goedkoop aan met scherpe randen en een matige afwerking. Het horloge is wel makkelijk te bedienen, wat indruk maakt. De verpakking was niet zoals in de advertentie werd getoond. Ik hoop dat dit helpt, het is een eerlijke beoordeling.
Nooit bestellen hier. Had een diamond painting adventkalender besteld hier zag er op de video super uit. Maar in het echt zit er nauwelijks wat in. Is echt gewoon oplichting.

Resposta da Usergreat
I am more than satisfied about your service; very fast, very clear and very warm!
Thank you very much!
Ik had via de site een adventkalender besteld met haak-spullen. Ze adverteren met fullsize bollen wol (die zijn over het algemeen zo'n 50 gram per stuk), maar toen de adventkalender binnen kwam was het maar een heel klein doosje. Er zaten 23 hele kleine los opgerolde bolletjes in van nog geen 10 gram per stuk. Er werd met een mooie metalen haaknaald geadverteerd, maar de haaknaald die erin zat was heel klein en van plastic.
De waarde kan nooit meer dan 17 euro zijn geweest. En daar rekenen ze dan 30 euro voor, met nog eens 5 euro verzendkosten.
Toen ik aangaf dat ik de kalender wilde retourneren werd me gevraagd wat er mis was, en werd me afgeraden om het te retourneren omdat de fabriek in Azie zit. Het is dus gewoon een dropshipping bedrijf met goedkope AliExpress troep.
Ik heb uiteindelijk nog wel 14 euro terug gehad en mocht de wol dan houden. Maar het is een beetje mosterd na de maaltijd zo.
Bespaar je de teleurstelling en houd je geld lekker in je portemonnee!

Resposta da Usergreat
Oplichting! Besteld via mijn vriendin een advent kalender op de reclame video leek het vol spulletjes te zitten eenmaal aangekomen bleek het gewoon enkel leeg karton te zijn 40€ voor leeg karton ? Dat is schandalig,
Alsook elk contact met de klanten dienst is verschrikkelijk eerst boden ze me 20% aan, dan zei ik dat ik er mee verder ga want je hebt altijd herroepingsrecht dan boden ze mij 50% terug aan wat nog steeds op 20€ komt voor een lege doos na ik vertelde dat ik herroepingsrecht heb hebben ze alles genegeerd en kunt u geen enkel contact maken om het duidelijk en eerlijk op te lossen.
Alles behalve professioneel
Update: na aan te dringen en ze te wijzen op mijn rechten als consument heb ik het volledige bedrag terug gestort gekregen nu wachten tot het aankomt, Het was dit of een juridisch stap zei ik ze en ineens was het geen probleem.

Resposta da Usergreat
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.